Sexpertens bedste scoretricks

Der er ikke noget at være bange for, hævder vores sexolog og parterapeut: Bare kast dig ud i det

Der er skrevet masser af bøger og lavet enorme mængder hjemmesider og et helt urimeligt antal kurser, der alle handler om en af tilværelsens helt store gåder: Hvordan man(d) får fat i de der kvinder.

Vi har fået vores sexpert, Signe V. Bentzen, til at komme med sit bud på den mand, der har lidt svært ved at få hul på bylden, skal gøre.

Se også: Fem råd der scorer dig en date

Kropssprog
Der skal arbejdes med kropssproget. Generte mennesker virker ofte, som om de er totalt uinteresseret i at score nogen, fordi deres kropssprog viser det modsatte. De undgår øjenkontakt, hænger med skuldrene og drejer kroppen væk fra den, du måske er interesseret i, forklarer Bentzen.

- Kropssproget er en af de ting, som du kan begynde at øve dig på, når du er ude i verden. Øv dig fx i at lade dit blik møde andres. Først er det svært, men efterhånden bliver det lettere. Start ud med mennesker, som du kender og føler dig lidt tryggere ved, og udvid så til mennesker, du ikke kender så godt, og til sidst til fremmede fx Nettodamen eller tog-kontrolløren. Undervejs må der meget gerne komme mere og mere smil både omkring læberne og i øjnene.

Læs:

For den opmærksomme mand er der mere at lære af de han-dyr, som vi kvinder falder i svime over i biffen. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sexolog: Det falder kvinder for

Så man skal ikke begynde på dybt vand på en bar?

- Det kan man, men man kan lige så godt øve sig på kontoret, Shelltanken eller på sin vej. Du skal øve dig i hverdagen - for dem er der flest af.

Er det noget, du bruger med klienter?

- Ja, der kommer mange mænd, som enten aldrig har været så gode til det der med kvinde-kontakt eller som er ude af øvelsen. Nogle af dem er egentlig ret sikre på sig selv i andre situationer, men når det kommer til damer, så går de helt i sort.

Læs:

Se også: Kunsten at score kvinder

Næste skridt
- Næste skridt er at sige noget. ’Hej’ er faktisk en rigtig god og fornuftig åbningsreplik - uanset om du skal købe brød hos bageren eller score pigen i baren. Man skal begynde med dem, som man føler sig mindst utryg ved, og hvis det er de mindre kønne piger, ja, så er det der, du begynder. ’Hej’ giver nemlig den anden bolden et øjeblik og på den måde kan den, du siger hej til få lov til at tage stilling til dig, mens hun/han siger ’hej’ til dig.

SE TV med Sexologens bedste scoretrick her:HTML tutorialSå siger hun ’hej ’og kigger afventende/afmålt på ham, og hvad siger han så?

- Du siger det, du tænker eller oplever. Hvis du har siddet og kigget på hende og synes, hun har en bemærkelsesværdig kjole på, så sig det. Hvis musikken er vildt høj, så sig det.

Scorereplikker er åndssvage?

- Du behøver ikke have opfundet den dybe tallerken for at skabe kontakt til andre. De er der jo også, fordi de kan lide at være ude blandt andre. Måske de ikke vil score(s), men alle vil jo gerne komme hjem og have oplevet noget nyt, været i kontakt med andre.

Læs:

Se også: Scorekongen vil have store bryster

Nærvær
Hvad med den angst for afvisning, som man kan have?

- Prøv lige at lade være med at tænke det hele til ende. Hvis du skulle have alle replikkerne klar, før du begynder du stiller dig hen til disken ved bageren, så ville du gå sulten i seng.

- Hold fokus på NU. Hvad sker der lige nu? Du siger hej, hvordan reagerer hun? Siger hun hej og ser spørgende ud? Godt. Hun behøver ikke se vildt glad ud. Hun er lige blevet opmærksom på dig og skal lige stille ind på dig. I virkeligheden kan du lade hende hænge der i ret lang tid, mens du fx bestiller noget hos bartenderen eller snakker videre med din kammerat.

Sex & samliv - 29. sep. 2011 - kl. 06:38 TV: Sådan samler du piger op

En wingman/hjælper/ven er godt?

- Altid en stor hjælp. En wingman betyder, at du kan vise hvem du er - sammen med ham/hende. Hvis I to har det sjovt og interessant sammen, så vil dem, der bliver opmærksom på dig/jer - fordi du jo lige har sagt hej - og tænke ’de virker, som om de har det sjovt, sådan vil jeg også gerne have det /jeg vil gerne være en del af det.’

Læs:

Se også: Lær scoretricks af bi-piger

Ha’ det sjovt
Når man så ikke kan komme videre med hende, fx når hun siger nej tak ti en drink, kaster man sig over næste levende eksemplar?

- Man skal ikke kaste sig over nogen. Det gør man nok heller ikke, hvis man er den generte type. Man kan sagtens smile og sige hej til flere i baren eller ved bordene ved siden af. Prøv at fokusere på at have det sjovt sammen med dem.

- Målet i dit hoved skal ikke være at komme i bukserne. Målet her og nu er at have det sjovt sammen. Der er meget langt fra, en pige synes, du er sjov eller sød, til hun bliver smak-liderlig og overvejer om, du skal med hjem. Det bliver først afgjort langt senere. Så du kan lige så godt nyde legen.

Se også: 10.000 følger scoretricks fra kultbog

- En del mænd synes heller ikke, de selv er rigtigt interessante. Det gør ikke så meget - få hende til at tale om sig selv. Spørg fx hvad hun laver, eller om hun har set nogen gode film for nylig, om det er hendes søster, hun har med, eller hvor de kender hinanden fra. Uanset hvad hun svarer, kan du altid stille hende flere spørgsmål ud fra det, hun siger, lyder det fra Signe V. Bentzen.

- Siger hun fx ’Ja, det er min søster’, så kan du spørge: Er I meget tætte? Svarer hun ja, kan du spørge om, hun er den, du er tættest med, eller om du har andre søskende. Som reglen vil hun give dig mere end et ja eller nej. Det er bare at lytte efter, være interesseret og prøve at afdække, hvem hun er. Kvinder kan godt lide at blive afdækket af de mænd, som de finder interessante.

Læs:

Se også: Sexy moves: Det afslører din dans

Berøring
- Er du blevet modigere, kan du komme til at røre hendes hånd, når du skal ha din drink eller måske for at kigge nærmere på hendes fingerringe, neglelak eller bare hendes yndige hånd. Du behøver ikke sige så meget der, bare smile og slippe den igen. Lidt let berøring skaber intimitet.

- Du må meget gerne inddrage din wingman undervejs. Det gør, at I begge to kan slappe lidt af og lade ham have opmærksomheden lidt. Men kom igen - lad ikke ham køre hele showet, selv om det føles som en lettelse.

Er der én lære, man kan drage af alle scoremanualerne?

- Ja, tænk ikke for meget. Just do it!

Læs:

Se også: Bliv klar til flirt med sommerpigerne

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen