Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Sommer med udsigt til bidevenlige balder

Klumme: Det er en god sommer, når du ligger på din favoritstrand, med udsigt til byens tårne og pigernes struttende bryster'

En god sommer begynder på stranden og slutter i sengen. (Foto: colourbox.com)
En god sommer begynder på stranden og slutter i sengen. (Foto: colourbox.com)

Dette er vores sexpert Tomas Roars klumme om, hvad er er en god sommer - det har sjovt nok noget med sex at gøre:

Det er en god sommer, når drømmen om de lyse majnatter trækker sin søde syrenduft med ind i juni, juli, august, og hver tindrende morgen rummer muligheder for magiske møder i byen, ved havet, under solen, under stjernerne.

Det er en god sommer, når du ligger på din favoritstrand, med udsigt til byens tårne og pigernes struttende bryster og kødfulde, bidevenlige balder. Du nutid er så lys, at du er tvunget til at bære solbriller, også i skyggen, og din nærmeste fremtid så lovende, at det er godt, at dine badeshorts har plads til begejstring.

Læs:

Se også: Ferie med frihed giver bedre sex

Det er en god sommer, når hendes blik møder dit i den blide nat under blege stjerner og en fuldfed måne, som hænger tungt over havet - det sorte hav, som I siden dykker nøgne i, legende, i det tilsyneladende bundløse vand, som lige der rummer ukendte farer og uanede muligheder. Og det er en god sommer, når I hånd i hånd cykler gennem den gryende morgens næsten hysteriske fuglesang og ditto glæde.

Det er en god sommer, når hendes sved dækker din krop, omsluttet, glidende, tæt. Det er en god sommer, når grænsen mellem dig og mig for en kort stund synes ophævet, opløst i jeres saftige begær og kyssenes uendelige blødme. Beruset i tidens ophør og det langstrakte nu-nu-nu.

Det er en god sommer, når du vågner til endnu en dag i haven, i havet, på stranden, i byen, i hende. I sommeren.

Og det har været god sommer, når du og den kvalmende lumre hede lutres af kølig regn, som rummer høsten sig. Og du ved, at vinteren er på vej.

Læs: Det perfekte sommerknald

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen