6 tegn på du er røvfetichist

Klumme: Det er en god dag, for Røvguden er dig venligt stemt

Her er fem tegn på, at du elsker bagdele: Kan du sætte flueben i alle, er du en ægte røvfetichist. (Foto: Magic Media)
Her er fem tegn på, at du elsker bagdele: Kan du sætte flueben i alle, er du en ægte røvfetichist. (Foto: Magic Media)

Bryster er da fantastiske og dejlige og bløde og nødvendige og alle mulige andre gode ting.

Men for en ægte røvfetichist er bryster mere at ligne med en slags forspil, forret eller opvarmningsband, hvor røven er hovednummeret.

Lille og stram. Rund og blød. Kødfuld og fast. Du elsker dem alle sammen. Og til forskel for en almindelig baldeglad er du også besat af de store og gyngende. Kun de helt flade og triste numser lader dig kold (næsten).

Her er seks tegn på, at du elsker bagdele: Kan du sætte flueben i alle, er du en ægte røvfetichist.

Se også: Fem tegn på du er babsoman

1. På gaden
Du ser hende komme gående imod dig på Strøget. Du bemærker straks hendes påklædning: Stramme jeans, nederdel, kjole - er der basis for, at hendes røv er fri, eller er den fx dækket af en jakke?

Som den rutinerede baldelurer du er, stopper du op og vender du dig om, før den potentielle røvgodte passerer dig, så hun kommer gående ind i dit synsfelt. Det er der flere fordele ved:

Du slipper for at gå ind i skilte/andre strøggængere. Har du en kæreste med, bliver hun ikke pige-mopset over, at du vender dig om efter andre damer. Og så du kan nyde syne det frydefulde syn af kvindens forhåbentligt gyngende bagdel i længere tid.

Desværre kan du slet ikke huske, hvordan den anden ende (læs: hendes ansigt) så ud, så du tør ikke forfølge hende og falde i snak.

Sex & samliv - 10. maj. 2012 - kl. 14:55 TV: Den bedste røv på nettet

2. Røngtenblik
Lad os antage, at det er en god dag, og Røvguden er dig venligt stemt: Kvinden har ikke tildækket sin bagdel. Du kan se røven. Og den er god. Det kan du straks konstatere, selv om hun ikke har et par hvide leggings eller en gennemsigtig kjole på, der afslører alt.

Et par løse joggingbukser kan gøre det. Baldernes sitren under det bløde stof bekriver formen, og måske kan du ane trussekanten, der viser, om hun også er velklædt inderst inde.

Det kribler i dine fingre.

Se også: Er du bryst- eller baldemand?

Hvilket leder os til punkt 3:

3. Det kribler i dine fingre
Du diskuterer helt alvorligt med dig selv: 'Mon hun opdager/bliver sur, hvis jeg bare liiiiige giver den et kærlig klem eller stryger let henover de struttende balder. De skriger jo på det! Og der går da ikke noget af hende.'

Kun overmenneskelig styrke, Nietzsche-agtig vilje og neurotisk selvkontrol forhindrer dine hænder at gramse amok på den der røv.

Du er stakåndet af anstrengelse og noget lidt frækkere.

Sex & samliv - 14. dec. 2012 - kl. 16:07 Numse-Christina: Den må gerne stritte

4. Livslang interesse
Din umætteligw baldeglæde er ikke noget, der er kommet snigende som følge af utæmmet adgang til youporn.com, booty-shakende MTV-babes i hip-hoppende videoer og der der 80'er-video med Lambada eller Jennifer Lopez/Beyoncé.

Du kan huske røven på hende, du var forelsket i 4. klasse, og bagdele på modellerne fra dine første frække blade kan du fremkalde på et øjeblik.

Er du til vældige, voluminøse og vibrerende booties, så er Cherokee D'Ass lige noget for dig. Sex & samliv - 26. jul. 2011 - kl. 11:27 Den største røv i sexbranchen

Du ved, at den optimale vinkel for en røv er frøperspektiv, skråt for neden. Her fremstår som rundest, livligst, som en urkraft.

Nu klikker du på alt, der lover numser. Instinktivt og altid med håbet om møde Røven. The Butts of all Butts.

Mindre kan også gøre det.

Er man til balder, går der en lige og ganske naturlig linje til at ville elske med den der røv ved at penetrere den. (Foto: Magic Media) Sex og samliv Derfor elsker mænd analsex

5. Brazil
Du forbander dagligt din brystfikserede, hvide kultur. Denne evindelige flade fokus på fronten - ja, selv i undertøjsreklamer for g-strenge er der ingen billeder af røven. Du er overbevist om, at du ville være lykkelig som brasilianer.

 

Sex & samliv - 8. okt. 2012 - kl. 20:53 TV: Jagter Brasiliens bedste røv
 

Men du frygter, du vil besvime af en overdosis røv, hvis du kom til karnval i Rio og medfølgede strandtur på Copacabana, så du nøjes med tur på den nærmeste Crazy Daisy, hvor vridesild, der har set rigeligt MTV, ryster røv, så det er en fest.

Sex & samliv - 4. dec. 2012 - kl. 10:40 TV: Her er 'Miss Bumbum' 2012

6. Sengen
Helt usandsynligt er der en kvinde, der vælger at dele ud af godterne. Til dig. Hun er sød, hun kysser godt, og hendes bryster er da også meget nuttede. Men din hånd styrer målrettet mod hendes bagdel, hvor den for en stund finder hvile.

AHHHH!

Du aer, du klemmer, du ælter. Kødstruktur, rundning, fedtprocent og fasthed undersøges minituøst uden du sætter de ord på. Du aer, du klemmer, du ælter.

Trance.

Du kysser den. Den ene balde. Den anden balde. Fra lænd til baglår og tilbage igen. Den dufter melon og hav. Du er eet med den Røv. Du har fundet hjem.

Indtil nogen i den anden ende siger: 'Hallo, jeg er her altså også.'

Sexperterne - 22. jun. 2012 - kl. 10:08 TV: 'God røv giver lyst til analsex'

1 af 11 
2 af 11 
3 af 11 
4 af 11 
5 af 11 
6 af 11 
7 af 11 
8 af 11 
9 af 11 
10 af 11 
11 af 11 Her er fem tegn på, at du elsker bagdele: Kan du sætte flueben i alle, er du en ægte røvfetichist. (Foto: Magic Media)
1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere