Fem tegn på du er babsoman

Klumme: Nu - uanset alder - klikker du instinktivt på en hvilken som helst nethistorie, der lover bryster

'Hvis jeg var en kvinde, ville jeg aldrig komme uden for en dør, for jeg ville gramse mig selv på brysterne - hele tiden.'

Det sagde en ung amerikansk fyr til mig på en københavnsk natklub et decennium eller tre siden. Og det er jo så indlysende rigtigt set.

Læs:

- Så solgte jeg min lejlighed og flyttede til Sverige, og så havde jeg pludselig penge til at få lavet bryster. Jeg fik også lavet mine øjne med laser. Mine babser og mine øjne. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort! siger Henriette. (Foto: Bastian) Sex & samliv Store bryster giver mere selvværd

Selv for en erklæret baldefetichist som undertegnede virker de der frontdepoter uendeligt fascinerende.

Kan du sætte flueben ud fra de følgende fem punkter, er du babsoman (eller bare mand).

Så stille og roligt start. Giv lige brystet mulighed for at være med. Nogle kvinder så kan godt lide mere klemmende eller mere masserende bevægelser. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Babsologi: Her er en håndfast og erotisk barmguide

1. Klikinstinkt
Er du 40 eller over, lå der under sengen mindst et rapportblad, prydet med en bombastisk blondine med gigantiske patter og temaet 32 sider bryst-bonanza, da du var teenager.

Er du under 40, har du kæmpet dig gennem mange siders alibi/drengerøvsstof i M! for at nå frem til M!-baben med kæmpekasserne.

Nu - uanset alder - klikker du instinktivt på en hvilken som helst nethistorie, der lover bryster (jeps - også denne). Store, små - med og uden billeddokumentation.

Du kan ikke gøre for det - det foregår på et ubevidst, primalt plan. Det taler til din indre babsoman.

Læs:

Nogle af livets helt store spørgsmål kan koges ned til et simpelt valg mellem to dragende muligheder. Og det viser sig, at man enten er til det ene eller det andet - sjældent begge dele.  (Foto: supertangas.com og Magic Media) Sex & samliv Er du bryst- eller baldemand?

2. Samtale
Hvis Gud havde villet have, at mænd skal se kvinder i øjnene, når de taler sammen, havde han ikke udstyret kvinder med bryster.

Skønhed er åbenbart universielt. En kvinde skal være høj, ung og slank. (Foto colourbox.com) Sex & samliv Her er formlen på den perfekte kvinde

(Onde tunger påstår, at kvinder bevidst fremhæver kavalergangen for at kunne sortere mellem mænd: 'Har han viljestyrke nok til at IKKE lade sig distrahere af den, så må han virkelig være interesseret i kvinden bag.' Vi kan så afsløre, at den mand bruger al sin mentale energi på at IKKE se ned, så hans medlevende kommunikation er ren overflade).

SE

Sexperterne Throwback thursday: Bryster skal kysses på og kæles for

Drager kavalergangen og den lille blondekant der med en hypnotisk kraft, som end ikke blind homo-eunuk kan modstå? Virker det naturstridigt at lade være med stirre fortabt på den svulmende barm, selv om ejeren undtagelsesvis taler om noget, der interesserer dig?

Du kan ikke gøre for det - det foregår på et ubevidst, primalt plan. Det taler til din indre babsoman.

Bryster behøver ikke at være store, for at mænd skal synes, de er sjove (men det hjælper nu og da). (Foto: Michael Ancher) Sex & samliv Bryster: Derfor er mænd vilde med dem

3. Spansk
Du ved, at spansk ikke kun er et sprog, som tales i de varme lande, men også en seksuel ydelse, der kræver en villig, veludrustet kvinde med hyper-erogene zoner på indersiden af brysterne. Som pudsigt nok bedst stimuleres af en pik.

Du har godt nok endnu til gode at give en kvinde spansk orgasme. Men det er kun et spørgsmål tid.

Du kan ikke gøre for det - det foregår på et ubevidst, primalt plan. Det taler til din indre babsoman.

Læs:

- Det gør sikkert ikke noget, at min t-shirt på billedet er næsten gennemsigtig. (Foto: Karsten H. Petersen) Sex & samliv Hun har landets bedste kavalergang

4. Død ved bryst
Nogle vil gerne forlade denne jord ved at stille sove ind. Andre tænker, at en susende morfinrus må være den mest behagelige måde at møde Manden med leen.

Du ved bedre. Den optimale død er: Kvalt i kæmpebryster i størrelse Linse Kessler. Det første og vigtigste du lærte at kende i verden. Det sidste du oplever. Ultimativ tryghed og ringen er sluttet.

Du kan ikke gøre for det - det foregår på et ubevidst, primalt plan. Det taler til din indre babsoman.

Læs:

Sex & samliv Pia kvæler fyrene med sine megabryster

5. Side 9
Alt var som bekendt bedre i de gode, gamle dage. Dengang kvinder lå topløse på strande og i parkerne. Dengang kvinder gik uden bh. Og dengang Side 9-pigen var en helt almindelig dansk pige, der ikke kunne lade være med fremvise sin smækre barm. Og lidt til.

Læs:

Sex & samliv De store bryster vandt igen!

Nu er hun photoshoppet til dukkestadiet (gisp), tatoveret (gys) og iklædt usømmeligt meget overtøj (gru). Du tjekker hende ud hver dag, skuffes bitterligt og sender rasende mails til redaktøren, hvor du klager over denne åbenlyse mangel på respekt for danskheden og de danske værdier.

Du kan ikke gøre for det - det foregår på et ubevidst, primalt plan. Det er din indre babsoman, der taler.

SE

Sex & samliv TV: Danske mænd besatte af bryster

0 kommentarer
Vis kommentarer