Derfor er sommersex dejligt

Klumme: Signes frække tur til Brugsen...

Signe lader sig friste af sommersvedige muskler... (Foto: colourbox.com)
Signe lader sig friste af sommersvedige muskler... (Foto: colourbox.com)
Følg Sex & Samliv

Det er jo ikke, fordi sex om vinteren ikke er dejligt. Men sex om sommeren er bare noget særligt, synes jeg.

Mange af os kan jo godt gå lidt hen og glemme kroppene, når de sådan er pakket væk i mange lag tøj.

SE

TV: Se de kendte kvinders bikini-fejl

Men om sommeren kommer de frem. På sådan en god sommerdag kan man godt nok nå at se meget hud... og muskler. Selv den mindst sexede tur til Brugsen kan byde på uventede, men glædelige sanseoplevelser.

TV: Her skal du (ikke) dyrke sex i det fri

Svedig
Hov! Blev lige overhalet af en yderst velduftende og ny-svedig mand, der tydeligvis nød at give den max gas på vej op ad bakken i t-shirt og et par shorts, der afslørede hårde, brune, muskuløse lår. De så varme ud, de lår. Varme og svedige på den der særlige måde hans krop bliver, efter doven, men intens sex under siestaen på det lidt for varme hotelværelse.

Sexologens bløde trussedrømme

Oppe i Brugsen er der heldigvis lidt køligere. Især henne ved køddisken, hvor slagteren er i gang med at lægge grill-varer på køl. Man skulle måske lige se, hvad han tilbyder? Mens jeg er i gang med at tjekke en marineret mørbrad ud og læner mig godt nedover disken, kan jeg mærke at slagteren lige laver ‘fod til hoved-tjekket’.

Jeg får samlet mig selv op fra den salige kølighed nede i kølediske og rettet mig ud, mens jeg sender ham et lille smil, som han straks returnerer. Han ved, at jeg ved, at han lige tjekkede min røv ud, og at han kunne lide, hvad han så. Selvfølgelig.

Læs:

Få det bedste (sex) ud af sommeren

Lækker
Oppe ved kassen står en far med sine tre unger. De skal ha’ is. Nu. En af ungerne sidder på hans ryg. Nøj, hvor ser den brun og stærk ud i den der tank top...

Da jeg går forbi dem, kan jeg lugte solen sidder i huden på ham. Lugten får min hukommelse til at eksplodere af sanse-nærbilleder af min kærestes krop. Uden at vide det, sætter min krop farten op.

Kæresten ligger jo derhjemme i haven og bader sin næsten nøgne krop i solen og sipper til iskold hyldedrik, og ungerne er ikke hjemme...

Sommerens frækkeste sexoplevelser

Sex er bare rundt om os hele tiden, når det er sommer. Vi kommer lettere i kontakt med vores egne fantasier og med vores krop, fordi verden er fuld af oplevelser, der sætter noget sanseligt i gang.

Og fordi vi selv ikke har så meget tøj på, har fået lidt farve, er varme og afslappede, så er det også lettere at føle sig lidt små-lækker selv. Sex er som bekendt bare bedst, hvis man selv synes, man er lidt lækker.

Læs:

Sommer med udsigt til bidevenlige balder

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+