Giver datteren sexråd på nettet

Klumme: Går han over hendes grænser?

Forfatteren Ferrett Steinmetz ønkser sin datter masser af god sex.
Forfatteren Ferrett Steinmetz ønkser sin datter masser af god sex.

Forfatteren Ferrett Steinmetz var træt af klicheen om den overbeskyttende far, der står klar haglgeværet, når drengene begynder at luske omkring datteren.

Derfor skrev han et blogindlæg - med billede af ham og datteren - som nu er gået viralt og har nået små 300.000 thumbs up, og som vender hele sagen på hovedet:

Han håber, hun får fantasitsk sex.

Udfra tankegangen om, at han selv elsker sex, vil han gerne ønske det bedste for sine to (steddøtre), hvilket selvfølgelig også betyder meget og god sex.

'Det gør dig ikke mindre at give en anden nydelse. Det fordedrer dig ikke at få noget selv,' skriver han på bloguniverset The Good Men Project, som ønsker at tage manderollerne i det 21. århundrede.

Det har selvfølgelig givet en del kommentarer - der går fra 'godt gået til 'klamt.'

Se også: For få følelser i skolesex

Jeg har haft nogenlunde samme indstilling som Steinmetz.' Jeg kunne ikke have den der emsige, overbeskyttende far (og mor), der i bedste mening kontrollerer sit afkom i hoved og røv.

Så fik jeg selv en datter. Og pludselig forstår jeg godt det instiktive behov for at skyde hovedet af alle, der så meget som ser forkert på hende.

Ikke desto mindre håber jeg, at jeg er i stand til at lade hende selv opdage verden og drenge og kærlighed og hvad dertil hører i sit eget tempo. Som jeg selv fik lov af mine ret liberale forældre.

Ja, jeg gyser for den dag om x antal år, hvor hun en nat skal have en kæreste til at overnatte i vores hus, men jeg vil forhåbenligt kunne bide det i mig og ikke forsøge at forbyde alt eller omklamre hende med velmenende råd og tips og tricks, som bryder hendes grænser og blufærdighed.

Læs amerikansk kvindes hyldest til dansk forældrefrisind her

Hvordan synes du, man skal takle sin teenagers seksualitet - og hvad oplevede du selv som teenager af gode og forfærdende ting i forhold til 'sexsamtalen' med dine forældre?

Sex & samliv - 23. apr. 2013 - kl. 11:16 TV: Intimbarbering - sådan vil unge ha' det

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen