Sprøjteorgasmen - en våd fuser?

Sexologer advarer mod den overdrevne fokus på de våde orgasmer

For ti år siden lå sprøjteorgasmen midt mellem Loch Ness-uhyret og urin: Enten troede man ikke på den, eller også var antagelsen, at pigerne bare tissede i sengen.

I dag har damebladene været en tur omkring emnet, og selv Danmarks Radio har ungdomsprogrammer, hvor seerne i detaljer er vidnre til en sprøjteorgasme.

TV - 11. nov. 2011 - kl. 11:16 TV: Her får hun sprøjteorgasme i fjernsynet

Vi spurgte sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen, hvorfor vi nu alle sammen skal vælte i våde orgasmer.

Der er flere sider af den sag, forklarer hun:

- Mændenes begejstrede interesse for sprøjteorgasmen skyldes blandt andet, at den er synlig på samme måde som deres egen udløsning. Der er noget fascinerende ved, at der kommer ’noget’ ud, og så ved man med sikkerhed, at man er nået frem til endestationen.

Se også: Sådan giver du sprøjteorgasme

Ikke fake
- Men måske er det vigtigste, at man ikke kan ’fake’ et sprøjt. Jeg hører tit dette som et vigtigt argument for at dyrke sprøjteorgasmen. Mænd og kvinders orgasmer ER forskellige, men vores ønske om at være gode elskere for vores partnere er ikke.

- Måske kan vi kvinder blive bedre til at gøre det tydeligt, hvordan og hvornår vi har det rigtigt dejligt sammen med vores elskere? Måske mændene bedre vil kunne slappe af i orgasme-jagten, hvis det blev tydeligere for dem, at vi nyder sex sammen med dem? lyder det fra Bentzen, der først blev vidne til en sprøjteorgasme til en foredragsaften i Dansk Sexologforening, da Bjarne og hans model gav sexologerne en introduktion til håndgrebs-teknikken bag og derpå udførte ikke en, ikke to, men hele tre sprøjteorgasmer.

Se også: Sådan får du sprøjteorgasme

Skeptisk
Indtil da havde Signe været noget skeptisk over for begrebet og tænkt, at der måtte være tale om urin eller bare almindelig, men rigelig ’vådhed’, når det sådan ligefrem kunne skvætte.

- Men da jeg stod der, kun en meter fra modellens vulva og Bjarnes hånd, der pumpede løs inde i skeden med frit udsyn til ALT, kunne jeg se to ting. For det første var væsken hvidlig, og for det andet sprøjtede det lige op i luften og en meter.

- Den stakkels dame var meget udmattet og dehydreret bagefter. Men modellen havde det godt og syntes selv, at det var det skønneste i verden.

Efter demonstrationen gik de tilstedeværende sexologer hjem for at afprøve teknikken. Nogle kunne melde tilbage efterfølgende, at det havde været en succes, og at de havde haft en dejlig orgasme ud af ’hånd-pumperiet’.

Related content

Gennempumpet
- De fleste sexologer - også jeg - syntes dog, at følelsen af at blive gennempumpet så tæt ved blæren havde været en u-rar eller ligefrem ubehagelig oplevelse, fordi man følte, at man hele tiden skulle tisse, og at da sprøjtene endelig kom, var det kun vores hånd-pumpende partner, som registrerede det. Vi, som sprøjtede, kunne ikke mærke noget som helst. Der var altså ingen orgasme forbundet med sprøjtene. Skuffende!

- Jeg har talt med mange kvinder om det. Nogle sprøjter altid eller nogle gange, når de får orgasmer, nogle har aldrig oplevet at sprøjte, selv om de har både enestående dybe eller multi-orgasmer.

- Jeg har også talt med mange mænd om sprøjteorgasmen. De er alle overbeviste om, at den må være det ypperligste, orgasmen over alle orgasmer.

Men kvinder er forskellige, så ikke alle får det samme ud af legen:

- Vores kønsdele er vidunderligt forskellige, alene måden vores nervespidser er placeret under huden, musklernes størrelse og de muskelsammentrækninger, vi har ved orgasmer, er unik fra kvinde til kvinde.

Læs:

Se også: Sådan fik jeg 94 våde orgasmer

Sådan gør du
Brug pegefinger og langemand. Tryk på området omkring g-punktet, som ligger cirka fem centimeter oppe i skeden, ud med skambenet. For en kvinde er det lettest med en g-punktvibrator.

Tryk samtidig også lige over kønsbenet på maven med din anden hånd. Således bliver der trykket ude- og indefra.

Dette kan tage lang tid. Og det ender ikke nødvendigvis med, at hun får en sprøjteorgasme,

Kvinden skal helst være meget ophidset og ikke bange for at klatte på lagnet.

Læs: Se også: Giv din pige en superorgasme Giv din pige en superorgasme

0 kommentarer
Vis kommentarer