TV: Sådan får du hende til at elske blowjobs

Sexologen Signe hjælper mand, som savner lidt seksuel eventyrlyst hos sin kæreste

Følg Sex & Samliv

Klicheen om, at manden er speederen og kvinden bremsen, når det handler om sex, passer i denne sag, hvor en moden mand har skrevet til sexologen Signe V. Bentzens brevkasse.

Den 54-årige mand er yderst bevidst om at både give blomster og ikke presse kæresten - alligevel har hun kun kysset hans pik to gange.

Hjælp - jeg får kvalme af blowjobs

Her er et uddrag af den 54-åriges brev:

'Jeg har en kæreste, som jeg elsker og på alle måder er meget glad for. Og følelserne er helt sikkert gengældt. Vi råhygger og laver alt muligt godt sammen udenfor sengen. Men når det så er sengetid, så bliver vi for gammeldags og victorianske.

Efter et år nyder hun nu, at jeg giver oralsex, men det er også lige det. Om hun er genert eller bare ikke har lyst til at gengælde, ved jeg ikke. Og jeg er klog nok til ikke at ville presse på, fordi det kan helt sikkert have den modsatte effekt. Jeg giver hende masser af tid, kys og berøringer forsigtige og mere direkte og pirrer alt det bedste jeg kan finde på.

Slikkeguide: Begynd i det små

Men hvorfor kan jeg ikke få hende til at begære mig på samme måde? For ellers aer hun mig næsten overalt og kysser mig og min ryg og brystkasse selv i søvne. Ja jeg er lidt frustreret over det.

Jeg dyrker hende, blomster, hjælper med dit og dat, driller og kysser provokerer og forfører hende ofte. Jeg er frustreret over mangelen på det lidt mere frække. To gange har hun prøvet at kysse den, men det var noget overfladisk noget - ikke det begær og lyst jeg ønsker. Hvad kan jeg da gøre?'

Se Signes svar i tv-indslaget over artiklen her

33-årig kvinde: Jeg har blowjobangst

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind