Annonce:
Annonce:

TV: Sådan køber du det sexede undertøj

Anne Sax, der har en lingeriebutik, kommer med gode råd til, hvordan du får ordnet din intime gave til kæresten

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det flimrer for dine øjne nede i butikken: G-strenge og hipsters, bh'er med og uden fyld, underkjoler og natkjoler og hofteholdere. I mange farver og endnu flere snit.

Du er chanceløs.

Men fortvivl ej. Tomas har nemlig fået besøg af Anne Sax, der har en butik med luksuslingerie. Anne fortæller, hvad du kan gøre for at undgå panik tre minutter i lukketid lillejuleaften.

Læs: Sexologens silkebløde trussedrømme

Rank ryg med lækket lingeri
Anne Sax er 38 år og har haft sin butik i indre København i 1½ år:

- Jeg startede butikken efter i nogle år at have undervist i lingeriteknik og pasformer, hvor det gik op for mig, hvor meget lingeri kan påvirke både vores krop og vores sind. Jeg oplever, at kvinder går med lidt rankere ryg, når de ved de er klædt lækkert på inderst inde, og det påvirker dem på mange planer i deres hverdag.

Annonce:

- Mange kvinder har desværre oplevet, at selve købeprocessen har været frustrerende, og det vil jeg gerne lave om på ved at tilbyde den meget personlige og grundige rådgivning, hvor vi ud over den korrekte størrelse ser på, hvad der klæder den enkelte kropsfacon og samtidig harmonerer med komfort, stil, humør og den øvrige garderobe.

Læs: Sådan virker det frække undertøj

Mænd giver op
- Jeg oplever rigtig mange kvinder, som godt kunne tænke sig, at deres mænd gav dem lingeri, men af forskellige årsager har de aldrig turdet, eller også har de givet op - og det synes jeg er rigtig synd, for det er faktisk ikke så svært, når man får sat sig ind i det og får lidt hjælp i butikken, siger Anne Sax, der ikke selv får lingeri af sin kæreste:

- Jeg prøver det meste af lingeriet på egen krop, så jeg bedst muligt kan rådgive kunderne om varerne. Der er derfor for stor udskiftning til min mand ville kunne følge med.

Vind undertøj og en fitting for 1000 kr. på Sexperternes side på Facebook

mand

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: