Annonce:
Annonce:

Den slags mand vil kvinder ha'

Vores sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen forklarer, hvad kvinder tænder på

Kvinder har udviklet egne, ofte lidt skøre tjecklister over, hvad de hver især forbinder med en sexet (læs: god) mand, forklarer Signe V. Bentzen. (Foto: colourbox.com)
Kvinder har udviklet egne, ofte lidt skøre tjecklister over, hvad de hver især forbinder med en sexet (læs: god) mand, forklarer Signe V. Bentzen. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Der er fire-fem store spørgsmål, verden (læs: mænd) til stadighed tumler med: Er der liv på Mars, er det for sent at komme på landholdet, er min diller stor nok, hvordan fungerer kvinders orgasme - og hvad er det egentlig kvinder vil have i mand?

Vi har spurgt vores sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen om det sidste.

Nogle vil måske mene, at det kommer an på, hvad hun skal bruge ham til. Og dog. Mange kvinder finder det super-tiltrækkende, at han har noget, som giver hende en følelse af tryghed, forklarer Bentzen.

I EKSTRA kan du læse, hvad fire danske kvinder vil have i en mand:

Danske kvinder: Sådan vil vi have manden

Annonce:

- Måske han er fx fysisk større end hende, måske oser han af magt, selvsikkerhed eller ser ud til at have det. Udadtil kan det se ud, som om det er meget forskellige kvaliteter, kvinderne søger. Men trygheden i at være sammen med en, man kan regne med er stærk nok til at gribe dig, hvis du snubler - det virker afrodisisk på de fleste kvinder.

Hvad ser kvinder efter?
- Overordnet kigger efter en mand, der hviler i sig selv og ved, han er ok. Hvor meget han fylder i forhold til andre mænd, betyder ikke så meget. Han ved nogenlunde, hvad han ønsker sig af livet. Hans blik er åbent, nysgerrigt og roligt, når det møder dit. Han står ved sit ord og stikker ikke halen mellem benene, når det brænder på. Han passer på dig, er omsorgsfuld og kærlig. Og når først han har fået rigtigt øje på dig, så han ved han, at det er DIG, han vil have.

Sådan vil kvinder ha' den

Tjekliste
Kvinder har udviklet egne, ofte lidt skøre tjecklister over, hvad vi hver især forbinder med en sexet (læs: god) mand, forklarer Signe V. Bentzen:

Annonce:

- Store hænder, små hænder, ingen skægvækst, masser af hår, dyrt jakkesæt, handy-man uniform. Alligevel er det er hamrende svært at gennemskue, hvilken type mand der gemmer sig under, dét vi lige (tror) vi kan se.

Sådan bliver du hendes våde drøm

- Nogle kvinder falder altid, altid for ’den forkerte mand’, andre for den gennemkedelige, fordi vores ’ydre’ tjecklister ikke sikrer, at vi får, det vi i virkeligheden søger. Så måske skal vi kvinder være lidt mere åbne for det anderledes - det, som ved første øjekast måske virker lidt kejtet eller i hvert fald ikke som vores type, lyder det fra Bentzen:

- Hvorfor ikke tage på dates med ham, vi ikke tror, vi kan falde for, fordi han ikke opfylder kravene på tjecklisten? Måske har han netop de dejlige kvaliteter, vi har søgt efter hele tiden.

Skægget deler kvinderne

På gaden
Hvad ser I efter på gaden?

- Et par smilende øjne, der låser sig fast i dine, og som siger: 'Hey, DU er da bare det skønneste, jeg har set i dag.’ En mand, der bærer sig selv, som altså har en rank og stærk kropsholdning, som giver en indtrykket af, at her kommer en mand, der kan selv.

Annonce:

Kigger I på de store muskler, skoene, håret, pikken?

- Sjovt nok kigger kvinder ikke så tit efter pikken - ikke på første-hånds/gadenivea. Måske fordi der, helt ærligt, altså ikke er så meget at se lige der på en mand, der kommer vandrende i et par lange bukser. Det er selvfølgelig noget andet på stranden eller i det fælles sparum i fitnessklubben. Der kan man jo se næsten alt, og så smugkigger vi da på alt, hvad vi kan komme til at se

Det vil kvinder have

Ifølge Bentzen er nogle kvinder vilde med muskler eller er nødt til at kigge ekstra godt efter, hvis manden har en vis højde .

Annonce:

- Og vi også noget med håret eller skaldetheden. For der er dem, som sukker ved synet af bølgende, lækre lokker, og så er der dem, hvis puls stiger lidt ved synet af det skaldede hoved, og som synes, det er ultra macho. Måske er det noget med, at hår udtrykker ungdommelig vitalitet, mens mænd, der har raget håret af virker, som om de har prøvet lidt mere af livet og er lidt mere hardcore eller ikke lader sig vælte så let.

Hellere mad på bordet end blomster

Røven
Røven - den kigger kvinder også på:

- Nogle foretrækker mænd, der nærmest forsvinder fra hoften og ned, mens mange kan lide et par balder, der strutter af veltrænethed og styrke. Med sådan et par ’livlige’ balder er der ikke så langt til billeder af, hvordan de bevæger sig under sex.

Nogle kvinder er vilde med hænder:

- Oftest hører jeg, at de skal være velplejede og have en pæn størrelse. Jeg tror, der ligger to ting i det med hænder. For det første drømmer mange kvinder om en mand, der forstår at bruge OG give sig god tid til at bruge sine lære hænder på deres krop, siger Bentzen.

Sådan bliver du en bedre elsker

- For det andet kan man faktisk læse meget om en person ud fra, hvordan man bruger sine hænder. Vi er nemlig meget mere bevidste om at styre vores ansigtsmimik, end vi er om at styre den måde, vores hænder kommunikerer til omgivelserne.

Annonce:

- Fx kan man nogle gange observere folk, der sidder og piller i neglerødderne eller sidder på deres hænder eller gemmer dem væk. Det er ikke så tillidsvækkende som hænder, der bevæger sig flydende og understøtter de ting, som manden fortæller om, forklarer sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen.

I EKSTRA kan du læse, hvad fire danske kvinder vil have i en mand:

Danske kvinder: Sådan vil vi have manden

Læs:

Vores bryster skal kysses og krammes

Få råd om sex- og samliv af vores sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: