Seks overraskende frække steder

Klumme: Det hele behøver ikke at være så dillerfikseret

Er han tryg og varm (Læs: Godt og grundigt gejlet op) kan helt fingerlette berøringer, blid massage og uendeligt ømme kys få det til at sitre. (Foto: colourbox.com)
Er han tryg og varm (Læs: Godt og grundigt gejlet op) kan helt fingerlette berøringer, blid massage og uendeligt ømme kys få det til at sitre. (Foto: colourbox.com)

Pik-pik-pik-pik. Nosser. Pik-pik. Nosser-nosser. Pik. Pik. Pik.

Og så videre.

Det er dejligt at have en pik. Det er dejligt, når nogen gider af ha' den - i hånden, munden, hvor som helst. Men det der sex kan godt gå hen og blive meget dillerfikseret.

Jeps - en mand kan nemlig godt blive erotisk opstemt ved berøringer andre og mindre oplagte steder end det primære kønsorgan.

Dette er en lille guide til kvinderne derude: Muligvis vil din mand bryde sammen af grin eller stikke dig en lussing, hvis du forsøger dig med nogle af disse små finter. Fortvivl ej. Han bli'r god igen, så snart du tager ham i munden.

Det følgende er til inspiration. Det skal ikke nødvendigis følges i slavisk. De fleste kan bruges både som forspil og under sex.

Læs:

Se også: Fem tegn på du ikke er sexgud

1. Fødderne
Du begynder med fødderne. Måske indgår grove mandefødder ikke lige i din favoritfantasi/kærlig lørdag aften, men for ham er fodmassage trygt, varmt, tillidsvækkende. Han vil falde til ro ved at mærke din kærlighed på denne måde.

Og det kan have erotisk værdi uden dog at være decideret frækt. Masser af creme eller olie får det hele til at glide lettere.

Der er noget helt særligt intimt ved at give og få fodmassage. (Foto: All Over) Sex & samliv - 3. jun. 2010 - kl. 12:55 Fodmassage: En intim omvej til sex

2. Panden
Den havde du ikke set komme, vel? Han virker måske en kende tykpandet og bruger den mest til at nikke skaller på Trunte's (ja, med apostrof) Bodega eller på Sndr. Ommes old boys hold.

Men under de rette omstændigheder (læs: Godt og grundigt gejlet op) er panden - og ansigtet i det hele taget - modtagelig for erotisk stimulering. Er han tryg og varm (Læs: Godt og grundigt gejlet op) kan helt fingerlette berøringer, blid massage og uendeligt ømme kys få det til at sitre.

Det er faktisk ganske intimt og underligt sårbart for ham at ligge der med lukkede øjne og tage imod dine kærtegn.

Se også: 5 tegn på du er en dårlig kæreste

3. Ørerne
Når du nu alligevel er oppe i hovedenden, hvor hans opmærksom er vækket (Læs: Godt og grundigt gejlet op), er ørerne et oplagt mål for dine kærlig berøringer.

Alt fra små slik rundt om, på og i øret til mere helhjertet nulren og selvfølgelig den der hæse hvisken helt tæt på om, hvor lækker han/hvad han må gøre ved dig bagefter/hvor våd han gør dig etc, vil virke som en erotisk optrapning.

Læs:

Sexperterne Danske mænd: Sådan knalder vi

4. Øjenlåg
Stadig oppe i hovedenden (og ikke med hovedet oppe i enden) bevæger du dig naturligt videre til øjenlågene. Han er nu hyper modtagelig (Læs: Godt og grundigt gejlet op), åben og spændt. Så ømme berøringer på øjenbryn og rundt i øjenhulninger og de blidest tænkelige kys og sommerfugle-lette slik på øjenlågene.

Som alle andre ansigtskærtegn kan også dette med fordel aktives under blid elskov, hvor du fx rider ham. Han vil gyse af nydelse.

Læs:

Det kræver mere energi at fremelske den - mere tid og større opfindsomhed og agtpågivenhed/nærvær, men den giver altså også større jackpot end mere direkte eller hurtigere sex. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Gør hele kroppen til eet stort sex-organ

5. Inderlår
En hånd, der bevæger sig prøvende, drillende hele vejen fra knæet og knæhaserne til inderlåret og rundt i lysken, burde få ham vækket (læs: Godt og grundigt liderlig). Nogle mener, at en kvindes klitorale område blandt andet også er to 'ben', der går ud i inderlårerne. Måske gælder det samme for mandens penisområde.

I hvert fald er den tynde, følsomme hud yderst modtagelig for dine kærtegn. Lad ham gerne ligge i spændt forventning om, at du nu, eller nu eller nu går videre til nosser og pik. Det vil virke så meget mere magisk, når du endelig gør det.

Læs:

Se også: Sådan er hun en god elskerinde

6. Balder
Ja, en behåret manderøv er måske ikke lige så lækker som en glat kvindebagdel. Men den kan være lige så følsom. Fingerlette berøringer på og ja, mellem balderne vil gøre ham nærværende. (Læs. Godt og grundigt gejlet op). Kild dem. Klask dem. Kys dem. Spred dem. De modige går yderligere på opdagelse i det område. Men glem aldrig the million dollar spot, der ligger mellem anus og testikler. Følsomt for både små kys og let tryk.

Hovedreglerne er med andre ord: Find og væk de hidtil oversete nerveender. Og: Kilder det på dig, kilder sikkert også på ham.

Som sagt: Muligvis vil din mand bryde sammen af grin eller stikke dig en lussing, hvis du forsøger dig med nogle af disse små finter. Fortvivl ej. Han bli'r god igen, så snart du tager ham i munden.

Boblere: Brystvorter, nakke og hals. Rygrad.

Læs:

Sexperterne - 11. okt. 2012 - kl. 23:34 TV: Hun ta'r dig med på nye analeventyr

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere