Smil med kussen og pikken vil smile til dig

Kærlighedsshamanen Robert Lubarski opfordrer kvinder til at smile mere

Han har optrådt i tv-serien Sexologerne, været kærlighedsshaman i TVZulus Love Camp og haft den ære at blive parodieret i Rytteriet. Robert Lubarski er nemlig en mand med en mission.

Se også: Læber afslører sexevner

En del er den mission går ud på at få kussen til at smile. I aften, tirsdag 27. maj, holder han endda et foredrag i Smilets by, Aarhus, hvor smilende kusser - og pikke - er på programmet, for som han skriver på sin facebook-profi i den anledning:

'Lad din kusse smile.

Når du smiler så smiler dit køn – og når dit køn smiler så smiler mandens lem og når mandens lem smiler, så bobler- hans hjerte og det åbner sig og når mandens hjerte åbner sig kan du mærke ham og når du kan mærke ham så smiler du.'

Se også: Her viser kvinderne deres f.....Se også: Kom nu, kvinder - flirt lidt mere!

Robert, hvordan smiler en kusse?

- Når en kusse smiler, kan man mærke den kraft i lokalet. Den smiler, fordi den sidder på en kvinde, der smiler og tør at stå i sin power og sin sårbarhed. Med andre ord - hun står der med alt, hvad hun har, og smiler til verden. Hun er ikke tvær og har spidsmund og venter på at blive set. Hun lader sig se! Hun venter ikke på, at en mand skal åbne hende - hun er åben og hendes smil forplanter sig til hendes køn, og det er noget, vi mænd kan mærke. Det er langt mere powerfuldt end smukke bryster og god røv

Så du kan se, om en kvinde har en smilende kusse?

- De gamle taoister vidste, at kønnet afspejlede sig i vores ansigt, og at kvindens mund viste os, hvordan hendes kusse ser ud. Det vidste jeg ikke - hvordan kan man se det. Altså udover den der udstråling. Så ja jeg kan se, om noget har en smuk og smilende kusse ved at se på deres mund. Man kan se på læbernes form - de afspejler kønslæbernes form, er æberne er tykke og hævede for eksempel. Joan Ørting har en smilende kusse for det meste.

Se også: Analsex sundt for mændSe også: Så blev kussen en kampzone

Hvad kan den smilende kusse?

- I den smilende kusser sidder din livskraft. Den du indtager livet med. Der er ikke mange af dem - altså smilende kusser - det er et problem. En sur kusse er en lille stram sur mund, der sidder på en kvinde, der er bitter over livet - hendes kusse er ikke så imødekommende.

Kan man have en smilende penis?

- Jep, det har jeg!

Er det det samme som pikket udstråling?

- Ikke helt det samme som en pikket udstråling - en smilende pik hviler mere i sig selv og er ikke så pushy.

Hvordan kan man se det på mandens ansigt?

- Det er jo lidt det samme, men ikke så tydeligt, da munden jo lidt ligner kvindens køn. Dog kan man sige, at mandens personlighed, som den frem i hans ansigt, ligner hans pik. Vores seksualitet afspejler jo vores livskraft - altså den power vi manifesterer os selv i livet på. Så en mand med et blidt og stolt ansigt, har en blid og stolt pik og en seksualitet der er lige så. Det kjan være ret følsom at se sig selv i spejlet på den måde. Jeg plejer at sige, at folk skal kigge på deres seksualitet, og så har de et rigtigt godt billede af, hvor gode de er til at manifestere sig selv og deres drømme.

Se også: Nærvær er det nye analsex

Så hvad udtrykker mit ansigt om min seksualitet?

- Den ser lidt hyggelig ud, og så ligner toppen af dit hoved lidt en pik, så jeg tænker, at den fylder meget i dit liv. Og til tider en smule skræmt over det feminine. Det kan ses i øjnene.

Så hvordan får man kussen og pikken til at smile?

- Ved at smile til verden, for når man smiler, hiver man sin energi op - sin livsenergi op - og centeret for den er ens køn. Man tager ansvar for, at man selv er herre over at tage livets herligheder ind i stedet for at vente på. at de sker.

Du kan læse mere om Robert Lubarskis foredag her

Se også: Hvor er pikomaten?

1 af 4 Robert Lubarsk er en mand med en mission.
2 af 4 Joan Ørting har en smilende kusse. Siger Lubarski. (Foto: Krestine Havemann/SBS)
3 af 4 Journalistens hoved minder om en pik, ifølge sexologen.
4 af 4 
0 kommentarer
Vis kommentarer