Annonce:
Annonce:

Her er det perfekte håndjob

Sexperterne kommer frække fif, der kan gøre håndarbejdet lidt sjovere...

Jo nærmere han nærmer sig udløsning, jo fastere kan grebet på på pik og nosser være. (Foto: shutterstock.com)
Jo nærmere han nærmer sig udløsning, jo fastere kan grebet på på pik og nosser være. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Håndjobbet er det handy, når han enten bare lige skal have en udløsning før sengetid, eller når man vil forlænge legen en søndag eftermiddag med andet en oralsex og pik-i-kusse.

Umiddelbart skulle man måske to, at håndjobbet er det enkleste af alle sextricks.

Men det er det ikke.

 De fleste mænd har nok prøvet at agere menneskelig gearstang, hvor den lidt for ivrige kvinde, der jo gerne vil glæde sin mand, går til stålet med masser af ildhu og fast, tør hånd, og men uden fingerspitzgefuhl og vådme.

Eller den anden yderlighe: Famlende forsigtigt, som var pikken en spæd spurveunge, som risikerer at udånde ved det mindste klem.

  TV: Derfor skal du give et håndjob på 1. date

Der er en middelvej.

Annonce:

Mange kvinder viger tilbage fra for meget 'håndarbejde.' De synes nemlig, at det er meget svært at vurdere, hvordan det, de laver med hans lem, egentligt føles. Mange er ret bange for at gøre noget, der er ubehageligt eller ligefrem gør ondt på ham. 

Det er ikke så underligt. Pikken og testiklerne er jo helt unikke for manden, og følelsen på i og på dem kan hverken sammenlignes kvindens ultrafølsomme klitoris eller nogen af hendes andres legemedele.

Vær opmærksom på penisstrengen der går fra hovedet ned til forhuden. Nogle mænd er ret ømskindet her, så træk varsomt i forhuden til at begynde med for at undersøge, hvor langt det er ok at trække den ved at enten spørge ham eller lytte til hans åndedræt og lyde. Tag fat om den og leg fx spørgelegen 'Fastere eller blødere - hurtigere eller langsommere' med ham. 

Fik håndjob af SOSU-assistenten

Annonce:

Vær ikke bare for at spørge, hvad han kan lide eller om det du gør er ok. Vær ikke bange for at prøve dig lidt frem. Hver mands pik er unik, så selv om du kan bruge en del af den viden, du har fra dine foregående elskere, så vær nysgerrig og åben for at tilpasse dig din elskers følsomhed og særlige lyst. 

Inderst inde ved manden nok godt, at kvinden, der giver ham en hånd, næppe får orgasme af håndlege med hans ædlere dele, men hun kommer langt med entusiasme.

Det vil sige, at hun gerne må kommentere hans pik og hans nosser, ja, hele hans krop og væsen under pikmassagen: 'Mmm jeg elsker din pik, den er så lækker og hård, den knepper mig så godt!' (det hjælper sikkert, hvis hun mener det). I det hele taget er det vigtigt, hun følger hans ophidselsesfaser med opmuntrende lyde og måske endda lidt kys på munden, pikken, slik i øret og/eller andre passende steder.

Fem frække forspil der gør ham vild

Annonce:

Sæt dig mellem hans ben. Husk spyt eller glidedreme, ellers bliver det en noget smertefuld og kedelig affære med risiko for slitage. Træk ikke for hårdt og for langt ned, for så kan det føles, som om pikstrengen er ved at knække. Men brug lange træk, så det ikke kun er det yderste af pikken, der stimuleres.

 Glem ikke nosserne, balder og inderlår. Godt nok er mænd meget pikfikserede, men især i opbygningsfasen vil kvinden med fordel kunne kilde og kærtegne manden på nævnte områder.

Jo nærmere han nærmer sig udløsning, jo fastere kan grebet på på pik og nosser være, og jo mere skal hun trykke og kilde hans million dollars spot, som ligger ved mellemkødet. Det kan kaldes pikkens egentlige rod, og det er meget følsomt for kild, men især let pres, ikke mindst under orgasmen.

 Kør ham gerne til næsten udløsning tre-fire gange, hvor hun så kærtegner blidt igen, og på inderlår, balder, nosser, hvorpå hun igen kan gnide med fast og dog følsom hånd fra rod til spids.

Annonce:

Et trick kan være, at hun lægger hånden ind under hans balder, så nosser og pik hviler op langs hendes underarm, og så langsomt trækker hånden fra nosser og op langs pikken - han vil føle sig helt omfattet, og som om hans pik er lang som hendes underarm.

Sådan gør man en mand glad

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: