Annonce:
Annonce:

Bliv en honning-fælde: Seks ting der gør en kvinde sexet

Sexolog-klumme: 'Det mest sexede ved en kvinde er hendes smil. Kvinder med lyst sind og som er åbne for ham virker stærk tiltrækkende'

Sexpert-tv: Det gør den sexede kvinde
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Det her gør en kvinde sexet --

Hvad er det der gør en kvinde tiltrækkende for mænd? Hvilken adfærd, udstråling og hvilke karaktertræk virker sexede?

Er det noget med omsorg og åbenhed - eller er det bare store patter?

Det vil sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen afsløre i denne klumme:

Mænd elsker, at deres kvinder er glade. Han er allermest modtagelige for hendes charme, hvis hun smiler og øjnene slår smut.

Det mest sexede ved en kvinde er hendes smil. Kvinder med lyst sind, og som er åbne for ham virker, som afrodisiak for hankønnet.

Det er ikke noget større turn-off end en sur og tvær kvinde. Hvis det hele er ’op ad bakke,’ og hun ikke er til at slå et smil af, men hele tiden små (eller stor-) brokker sig, så trækker han sig.

Annonce:

Han bliver passiv, ja faktisk gør han sig ofte usynlig. Vi terapeuter ser det ofte som et helt fast mønster; han har trukket sig og hun har måttet overtage styringen af det hele.

Smil
Så det er altså om at finde sommerhumøret frem og huske at smile til den mand, du gerne vil tiltrække.

Det gælder derhjemme, men det gælder endnu mere ude i byen. Du skal ikke gøre, som jeg plejede at gøre, hver gang jeg så en lækker mand, så blev jeg så genert, at jeg gjorde mit bedste for at ignorere hans tilstedeværelse og kigge forbi ham med det mest arrogante blik, jeg kunne mestre.

Dumt!

Du skal tage dig sammen; på med smilet - lad det begynde nede i maven som en lille kildren og så glide op i ansigtet og sprede sig, indtil du kan mærke æblekinderne tager form og dine øjne begynder at stråle.

Så vender du dig imod ham, du gerne vil ha,’ og holder smilet og holder blikket. En kvinde, som både smiler og viser en mand, at hun vil ha' ham, uha det er farligt. Det er ren ’Honey trap.’

Annonce:

Skjulte sider
Det kan være sjovt og pirrende for manden, når kvinden lader ham se andre, skjulte og måske lidt hemmelige sider. Når den stramme, korrekte lærerinde eller sygeplejerske viser sig at være striks, liderlig domina, når man får hende på tomandshånd, er jo klassiske mandefantasier. Men det behøver ikke være helt så vildt. Bare det at hun viser ham noget, hun ikke lader andre se, er et kæmpe turn on for ham.

Det kan fx være, at hun hen ad vejen beder ham om at gøre noget ved hende, som han ikke lige havde forventet af hende.

Omsorg
Mange mænd fortæller også, at de tænder på kvindernes berømte omsorgsgen. På samme måde som, at vi kvinder falder i svime over en mand, der fanger os, når vi snubler, så nyder manden, når hun er der for ham.

En kvinde, som lytter og forstår ham, og som gør sig umage for ham fx lige at overraske ham ved at smøre en lækker madpakke eller helt elementært; giver et BJ ud af det blå, bare fordi hun tror, han har brug for det. Point!

Annonce:

Hviler i sig selv
Endelig så vil en kvinde, der hviler i sig selv, som føler sig godt hjemme i sin krop - uanset hvordan den ser ud og hvor det oser fra hende, at hun ved, at hun er dejlig og hun nyder det uendeligt sexet, få en mand til at forestille sig hvor meget hun vil nyde det, når HAN tager hende.

Gør noget ud af sig selv
Det er også mega-sexy, hvis kvinden gør noget ud af sig selv, især hvis han føler, at det er for hans skyld.

Det kan være at tage netop den kjole, som han elsker at se hende i, men som hun selv måske synes er lidt "for meget" eller tage makeup på, FORDI det er weekend, og hun skal være sammen med ham.

Mange kvinder har det jo med at 'dresse ned', når de har fri og kan slappe af for at skulle være 'på'. Men tænk det ind, at gøre indtryk på din kæreste også. Smid joggingbuksen og den hullede t-shirt og læg krigsmaling. Bare for hans skyld. ’Se - alt dette her er til dig!’

Det er bare lækkert for en mand.

Se med herunder, hvor sexologen Signe fortæller om kvindernes bedste sextrikcs:
 

Sexpert-tv: Bliv sexdronning med disse triks

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: