Bliv endnu bedre i sengen

Sexolog-klumme: Sådan topper du hendes 'bedste knalde nogensinde'-liste

Sexpert-t: Så langsomt skal du knalde

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Se sexpertens radikale sexanbefaling --

Hvis en mand kan få en kvinde til at føle, at der ikke er nogen, han hellere vil elske med end hende, så er han allerede kommet meget langt.

Hvis hun derimod får en vibe fra ham, at han dybest set kunne være i seng med hvem som helst, så er det ret usandsynligt, at han kommer på Bedst til sex-listen.

 Nogle mænd tror fejlagtigt, at hvis han én gang har brudt ’koden’ til en kvindes krop, så har han manualen, der kan anvendes på alle kvindekroppe. Den tilgang skinner voldsomt igennem og kan mærkes helt konkret ved. at han insisterer på at gnide på udvalgte steder eller knalde løs helt uden at tune ind på, om hun er med.

Så smid alt dét, du tror, du ved om ’tricks og teknikker’ over skulderen og gå til hende med som en hungrende mand ville gå til en buffet. Lad hende mærke, at du vil have DET HELE.

Sex & samliv Bliv superelsker med den virtuelle vagina

Hele kroppen
På listen over WHO NOT TO DO finder du også mænd, der kun kærtegner køn, røv og bryster. Kvindens krop er følsom overfor kærtegn.

Hun tænder på IKKE at blive rørt de steder, hvor de allerhelst vil røre hende. Hvis du forstår at få hele hendes krop til at tindre og sukke efter endnu mere berøring og kys, vil hun overgive sig til lysten og til dig på den måde, alle mænd drømmer om.

Nogle kvinder vil hellere selv tage styringen, men de allerfleste vil sætte pris på, at du tager styring. Kys hende. De fleste kvinder ææælsker at kysse. Ikke kun som forspil (selv om kys er geniale her), men hele vejen igennem elskoven. Ved at kysse hende, kræver du hende.

Hvis hun ’spacer’ lidt for meget ud og forsvinder op i hovedet eller ud af kroppen, så er kan et krævende kys bum få hende tilbage til dig.

Faktisk topper de gode kys på listen over "tricks", der kan gøre en kvinde hurtigst våd. Kyssene slår kæleri og slik af klitoris. Og selvom de er de færreste kvinder, der kommer alene af kys, så er det tæt på.

- For de fleste vil bevidste temposkift også betyde, at han kan holde længere - eller at han bedre kan komme, hvis han er en af dem, som har svært ved at komme og som maser på i samme, rasende tempo. (Foto: Colourbox.com) Sexperterne Sådan støder du hende i den 7. himmel

Det kræver mere energi at fremelske den - mere tid og større opfindsomhed og agtpågivenhed/nærvær, men den giver altså også større jackpot end mere direkte eller hurtigere sex. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Gør hele kroppen til eet stort sex-organ

Øjenkontakt
Øjenkontakt skaber den der intense forbindelse, som er guld værd. Når vi kigger på hinanden, tillader vi den anden at være vidne til vores nydelse og til at se os sårbare.

Det kan være hamrende intens. Det giver nerve og kant. Er der virkelig nerve og kant, rykker du instant op på hendes Best Sex Ever. Uanset om hun kommer eller ej. Det er en måde at åbne hende. Nogle har svært ved det - for det er også meget intimt. Og sårbart.

Stødteknikker er altså ikke så vigtige. Men selvfølgelig hellere kontrolleret, langsomt og dybt end åndsfraværende kaninknepperi. Så er vi tilbage ved at bare at være et stykke kød. Total turn off.

Men derfor er jo også fantastisk, når en mand giver den gas og knalder hende hårdt og fokuserer på sin egen nydelse.

Sex & samliv Bliv superelsker med disse fem tricks

Sexperterne TV: Gør ham ellevild med disse sextricks

Sex & samliv Få dit livs bedste sex

7 kommentarer
Vis kommentarer