Annonce:
Annonce:

Brug dit sexlegetøj - på ham

Sexolog-klumme: Sådan får du pirret ham ekstra meget

Hans nydelse er i fokus. (Foto: shutterstock.com)
Hans nydelse er i fokus. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Ofte når vi snakker legetøj, selv når vi taler legetøj til par, handler det om legetøj, der dybest set er rettet imod hendes nydelse og hendes køn.

Men lad os rette blikket (og legetøjet) den anden vej og se, hvad vi kan finde på, som kan give ham seksuel nydelse.

Der findes naturligvis mande-apparater, som fuldstændigt overflødiggør partneren - for eksempel den nye rysterøv, TwerkingButt med to vibrerende huller.

Eller en af de mange flesh-lights, som alle sex-legetøjsbutik har en eller flere modeller af. Det er en en slags pikfutteral eller onanistav.

Men det er ikke dem, vi skal snakke om her.

Nej, jeg foreslår nemlig, at du leder i bagest sengbordsskuffen og støver din egen vibrator af.

Annonce:

For har du overvejet, at han også kan få glæde af den? Der er rigtigt mange måder, du med stort held kan bruge vibratoren på din partner, og her er et par steder, du kan begynde.

HERUNDER SEXPERT-TV: Så fræk er TwerkingButt

Kinden
Du kan fx lægge det mod kinden eller under hagen, når du giver ham oralsex, så han mærker vibrationerne gennem dine læber, mund og tunge. Det er ikke her, du skal skrue vibratoren op til max, for det kan være lidt ubehageligt for dig. Lad det i stedet være som en sagte kilden her.

Du kan også lade vibratoren glide ned til hans mellemkød og lade det pirre ham det.

Hold testiklerne i den ene hånd, så de ikke kommer i direkte berøring med vibratoren, mens du lader vibratoren glide lige så stille frem og tilbage i mellemkødet (stykket bag testiklerne og foran anus).

Når du er kommet på plads, kan du sagtens fortsætte med at give ham oralsex, men pas på - han risikerer at komme med et brag, hvis du ikke er meget opmærksom på at læse ham og indretter stimuleringen derefter.

Annonce:

Er I begge de til de lidt vildere eksperimenter, kan du forsøge at køre vibratoren ind i han anus - men husk så rigelig med glidecreme eller spyt. Og gå langsomt til værks - ikke alle synes, det er pirrende.

TV: Få fræk weekend med dette legetøj

Skaft
Du kan også lade vibratoren glide op på undersiden af penisskaftet. Der bliver mænd ofte rørt og slikket for lidt, så denne opmærksomhed til denne oversete del af hans pik, vil han helt sikkert nyde.

Vibratoren kan også bruges til at pirre ham under samleje. Prøv fx at lægge det ind mellem lårene eller op mod dit køn eller på venusbjerget/klitoris, mens han tager dig bagfra. Det vil helt sikkert få jer begge to op at køre på den fede måde.

Har du mod på at udvide legetøjstasken med lidt til ham, så kan du også eksperimentere med den lille billige, men effektive penisring.

Den føres ned over det erigerede lem og sættes på helt nede ved roden. Ringen giver din mand en lidt hårdere erektion og klemmer ham på en ny måde, som mange mænd finder både fræk og lækker.

HERUNDER SEXPERT-TV CLASSIC: Her er den ultimative spiller

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: