Dansk kvinde: Hjælp - mine orgasmer er blevet væk

Sexologen hjælper med at finde de forsvundne orgasmer frem

-- Over artiklen Sexpert-tv: Signe til moden kvinde: Find dine orgasmer frem her --

Det er ikke ualmindeligt, at nogle kvinder har problemer med at opnå orgasme med en partner. Nye tal fra en stor dansk undersøgelse peger på, at færre end halvdelen kommer, hver gang de har sex. Og næsten 20 procent kommer blot fjerde gang eller aldrig.

Noget andet er så, når kvinden rent faktisk er i et forhold, hvor hun har kunnet få alle mulige slags dejlige orgasmer - men nu må kæmpe en brav kamp for at opnå en enkelt lille en.

I dagens Sexpert-tv, som du kan se over artiklen, hjælper sexologen Signe V. Bentzen netop en sådan kvinde. Mie har har blandt andet skrevet følgende til Signes brevkasse:

'Vi har det fantastisk sammen på trods af 15 års ægteskab. Vi har regelmæssig dejlig sex. Han tænder mig. Men mit problem er, jeg har utrolig svært ved at komme.

Jeg skal selv hjælpe til, hver gang vi har sex, og ofte bliver de gange, vi har sex, korte, da jeg kan mærke på ham, at det kræver for meget at få mig til at komme.

Jeg plejer at være en kvinde, der sprøjter med safter, men ikke længere, jeg må ofte lukke øjnene og fantasere, før jeg kan komme. Hvorfor kan jeg ikke sprøjte, som jeg gjorde før, og hvorfor har jeg så svært ved at komme, også ved en klitorisorgasme.'

Hør Signes svar i videoen over artiklen.

Ung pige kan ikke komme med kæresten