Det værste du kan gøre, når du vil have sex med din kvinde

Du skal ikke forsøge at liste den ind...

SEXPERT-TV: Sådan skal du vise dit begær

-- Over artiklen her fortæller sexolog Signe V Bentzen, hvordan du skal vise dit begær, så kvinder forstår det --

Klokken er 21 - og han er liderlig. Det er hun ikke. Hvad er det, manden ofte gør, og hvorfor virker det ikke?

Sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen forklarer, hvad der ikke virker, når kvinden ikke er oplagt, men du er vild i varmen - og så kommer hun med nogle tips, der måske kan vække kvindens lyst.

– Det, som typisk sker, er, at han forsøger at ’liste den ind.’ Han ved inderst inde godt, at hun ikke har lyst, og derfor gider han eller vover han ikke at blotte sig selv for meget. Så det bliver i værste fald en gestus a la, at han ’humper hendes lår,’ ’båtter’ hende i brystet eller siger noget u-sexet som ’Ja, du gider jo nok som sædvanligt ikke knalde, vel?’

Læsernes om sexpres: Dette skal du IKKE gøre når du vil knalde

Det er de grelle dumheder, men de skal tænkes som eksempler på en tankegang, hvor manden er liderlig og kigger på sin partner, der ikke ser ud, som om hun har den fjerneste lyst, og han har ikke den fjerneste ide om, hvad der kan få hende i stødet, forklarer Bentzen:

– Det frustrerer ham naturligvis, og så bliver det i virkeligheden dét, hun får at mærke fra ham - den frustrerede liderlighed. Det, han siger, er: Gi’ mig noget fisse - jeg ved du har.’

– Det er nok det mindst sexede, der findes. Ikke alene har han inderst inde taget en beslutning om, at han ikke kan nå hende, og at hun allerede har givet sit svar, hvilket hun jo sådan set ikke har, og at hun derpå bør sige ok til sex på trods af det hele, fordi det faktisk er synd for ham. Hvem gider det?

Så hvis man har fået spundet sig selv ind i det, så skal man skynde sig at komme ud derfra igen.

Større sexlyst end kæresten? Det kan du gøre

Gør sådan
I stedet kan man jo bruge sin energi på at nusse hendes fødder, lave en kop te og bruge lidt tid på at snakke med hende, så hun mærker, at du er der, forklarer Bentzen:

– Kvinder fortæller mig ofte, at de ikke kan have sex med deres mænd, hvis ikke de føler, at de har en god forbindelse med ham. Den ’forbindelse’ skaber ikke sig selv. Nogle kvinder føler den mest, når I snakker og ler sammen, nogle har brug for at I laver noget sammen fx lige står og tager opvasken sammen eller kigger på vinterferien sammen.

– Nogle kvinder oplever samhørigheden mest, når de bliver nusset og kysset. Hvis du ikke ved det, så spørg hende, hvornår hun føler sig mest forbundet til dig - ud over sex. Det er din vej ind til hende og til sex. Men det kræver, at du ikke først går i gang kl 21!

Hvorfor kan hun ikke bare tage den i munden, når han nu så gerne vil - der går da ikke noget af hende?

– Jo der går rigtigt meget af hende. Og af dig. I samme øjeblik du gør sex til ’noget man skylder,’ så har du dødsdømt jeres seksuelle relation. Du vil blive ham, der kræver det urimelige, og hun vil være den nærige. Sex er noget, man har lyst til. Hvis du fjerner lysten fra ligningen, så er det ikke længere sex. Så er det lort.

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan vækker du hendes lyst

Kvinder tænder på dit begær

Bliv superelsker med disse fem tricks

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.