Dette tænker manden ved første knald

Sexklumme: 'Er kysset dybt, blødt vådt og grådigt, tænker han: Så sutter hun sikkert også pik på samme lidenskabelige måde. Og så sluger hun nok også...'

SEXPERT-TV Gør engangsknald til supersex

-- Over artiklen relateret sexpert.-tv: Sådan får du mest af dit one night stand --

Skrækblandet fryd, uovervindelighed og Ronaldo-agtig sejrsrus - han har scoret, og kvinden er både sød, dejlig og klar til ham, i hvad der nu skal være deres første knald.

Og her er det så kvinder måske tænker på, hvilke tanker der løber gennem mandens hoved under og op sådan en debut.

Vi har ladet os fortælle, at mange kvinder ligger og bekymrer sig om alt fra deres bryststørrelse og delle-fordeling til hans penisstørrelse og elskovsevner- så hvad tænker manden? Vi kan afsløre, at det ikke kun er: Sluger hun?

Dette er sexredaktørens bud.

1. Dansen
Han er muligvis ved at begå selvmord på dansegulvet med pludselige spastiske bevægelser/en næsten ubevægelig trippen-trampen fra side til side/frem og tilbage, og den lille del af hans tankevirksomhed, der ikke går med at koordinere de ustyrlige lemmer i takt til musikken, er fokuseret på kvindens langt mere yndefulde bevægelser.

De fleste mænd tror nemlig, at de kan regne ud, hvordan kvinden knalder, på baggrund af hendes dans. Af samme årsag kan de ikke se en røvrystende musikvideo uden at tænke om samtlige danserinder: Årh manner, hun må være viiildt fræk i sengen.

Så når hans dansepartners listige hoftevrid og sikre rytmiske sans åbenbarer sig på gulvet, tænker han: Hun er sikkert et vildt knald, der kan vride sig som en brasiliansk sambadronning på min pik.

2: Kys og grams
Det første kys og gensidige gramseri begynder i et hjørne af festen eller hjemme hos hende:

Er kysset dybt, blødt vådt og grådigt, tænker han: Så sutter hun sikkert også pik på samme lidenskabelige måde. Og så sluger hun nok også...

Mens hans gramser på hendes røv, mærker han efter, hvilket undertøj hun har på: Er det småt og sexet eller mere i den praktiske ende. Det første signalerer for ham, at hun kan lide af gøre noget ud af sig selv, hun nyder sig egen kvindelige sanselighed, og det er lig med et godt og modtageligt knald.

3. Våd og glat
Nu kommer han så til det længe ventede øjeblik, hvor han skal til at gå på opdagelse i hendes trusser. Og han tænker: Er hun våd og er hun barberet eller ej?

Og lige meget hvad hans generelle indstilling til kønsbehåring er, er det en pirrende tanke, der får det til svimle.

Når han med famlende nysgerrighed endelig når den Hellige Gral, og den er våd på den helt rigtige fedtede-glidende måde, føler han en lille sejr - som et mål i første kvarter af spændende fodboldkamp, der pludselig ser ekstra lovende ud.

4. I sengen
Her begynder så eventuelle bekymringer at melde sig i hastigt skiftende tankemylder: Hvorfor stønner hun ikke, når jeg kilder hende her, gnubber hende der, og var det et hulk som i 'mere tak', eller var det et afvisende klynk? Skal jeg forsøge at slikke hende til orgasme, eller er hun mere til pik? Kan jeg få den op, kan jeg holde den kørende længe nok? Kan jeg få hende til at komme? Og vil hun insistere på kondom, og skal jeg selv sætte det på, og hvad nu, hvis jeg mister erektionen undervejs, så jeg bliver nødt til at hælde den ind med fingrene, og synes hun min pik er stor nok...

5. Sex
Ja, selv under dette kværnende tankemylder kan nogle mænd præstere både erektion og nærvær, hvilket kan resultere i et egentlig samleje.

Men tankerne holder ikke op her: Skal jeg skifte stilling, skal jeg gøre det hårde og hurtigere, eller hvad betyder det der 'mere mere', hun så henført stønner? Må jeg stikke den ind i røven på hende, at åh gud, jeg er lige ved at komme, for helvede da også - det gik lige så godt, fokuser på noget usexet, død og ulykke, chefen på toilettet, tæl ned fra hundrede, på fransk, fuuuuucccck...

... Og mens han sikkert kommer for tidligt i hende og orgasmen tager af, kører den første tanke: Kom hun også, hvornår kan jeg skride, vil hun putte, skal jeg lade hende falde i søvn først eller er det bedre at gå, mens hun er vågen - eller skal jeg blive og håbe på, jeg kan præstere bedre i morgen tidlig til lidt lækker morgensex..? Så kan det jo være, jeg finder ud af, om hun sluger.

Sex & samliv Danske mænd: Sådan var den første gang

Sex & samliv Læserne: Dette er god sex

Du tænker: 'Var det en orgasme? Kom hun? Og hvis det var, er hun så færdig, og må jeg komme nu?' (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Det tænker mænd på under sex

17 kommentarer
Vis kommentarer