Annonce:
Annonce:

Dorthe er kinky 24 timer i døgnet

Selv om den 42-årige københavner gør alt for sin master, nyder hun også at dominere andre

Annonce:
Følg Sex & Samliv

For de fleste af os er sex noget, der sker, når der lige er tid og overskud mellem stress og søvn, gerne efter nogenlunde samme mønster hver gang.

Men for nogle, der lever i s/m-forhold, er det seksuelle univers en del af deres identitet og selvudvikling. De lever deres roller som fx Master og tøs 24 timer i døgnet.

Vi har talt med en 42-årig københavnerkvinde, som lever i et s/m-forhold 24/7. Der særlige ved hende er, at hun både er submissiv (det vi andre kalder masochist) og dominant. Hun er sin masters tøs, men hun er også domina for andre. Det kaldes en switch i de kredse.

Rejsen ind i det sorte univers kan være en selvudviklende oplevelse, mener kvinden, som vi her kalder Dorthe.

Annonce:

- Jeg blev skilt og trængte bare virkelig til noget sex, for det havde der ikke været meget af. Så jeg fandt et frækt datingsite. Jeg havde et par dates, der var for kinky, hvor grænserne ikke blev overholdt. Men så var jeg på en blind date hos mig selv, hvor der kom en dominant herre. Det var meget spændende, og vi havde skrevet sammen i nogle måneder og tjekket grænser af.LS: Jeg fr direktren ned p alle fireLÆS: Jeg får direktøren ned på alle fire- Jeg var vildt nervøs, men det var en virkelig god oplevelse, og vi havde aftalt alle detaljer. Hvordan jeg skulle være klædt og opføre mig. Men jeg skulle sidde og være blindfoldet, så det var lidt af en gyser.

Så frække er de perverse blogs

Dominere
Dorthe fandt hurtigt ud af, at selv om hun tændte på at være submissiv, kunne hun også finde ud af at dominere.

- Jeg begyndte at skrive lidt med folk, der både var dominerende og sub. En af dem var switch, og ham fik jeg prøvet begge dele af med, ligesom jeg havde noget kørende med en dominerende fyr, og det var meget spændende. Og vi fandt også en kvinde mere, der kunne hjælpe med legene.

Pædagog: Jeg er fuldblodsdomina

Udstyr
Når man går ind i nye roller, kan det tit være en stor hjælp at bruge forskellige midler til at definere sig selv og sin nye identitet.

Annonce:

- Jeg startede med at købe noget læder-outfit for at manifestere mig selv i rollen. Hvis man er rutineret, så kan man stå i hvad som helst og dominere, men i begyndelsen tror jeg, det er godt at bruge noget udstyr til at vise for sig selv og omgivelserne, hvad man er.

- Jeg har en fast master nu, og han styrer også min leg som dominant. Jeg pendler lidt mellem rollerne og leger regelmæssigt med den submissive fyr og en ekstra pige. Og det var virkeligt lærerigt og spændende, fordi vi var tre switches sammen, så vi skifter frem og tilbage mellem rollerne. Ret frækt.

Læs:

S/M er terapi

Finde master
- Rigtigt mange aner ikke, hvad de laver, men så blev jeg fundet af min nuværende master. Jeg ledte nok efter en 24/7-relation, hvor jeg skulle være mentalt online for min master hele tiden. Så jeg kunne vide, at der er en, der er lige så optaget af mig, som jeg er af ham.

- Jeg får opgaver i løbet af dagen, og der er ikke noget tidspunkt i døgnet, hvor jeg ikke er masters tøs. Og som en god tøs skal man være lydig og klar til at afgive styring og kontrol og lægge sit sind og sin sjæl og sin krop i en andens hænder.

Annonce:

- Han tager de væsentligste beslutninger om min ydre fremtoning og hvad der folder min indre skønhed ud til glæde for mig selv og andre. Fra alt til hvad jeg skal have på, mit hår, hvordan jeg skal gøre det ene og det andet, og rent seksuelt med andre og med mig selv. Alt hvad der vedrører min krop.

- Jeg havde slet ikke troet, at jeg ville befinde mig så godt i den rolle. Men det virker utroligt komfortabelt og trygt nu.Ls: Byt roller og lad hende styre i sengenLæs: Byt roller og lad hende styre i sengenEn tøs
Dorthes master gav hende blandt andet til opgave at finde sig en tøs at øve sig på. Ikke en slavinde, men en tøs, og der er en forskel.

- En slavinde har laveste status og beslutter ingenting selv, mens en tøs kan fremme sin sag med lydighed og gode argumenter, og jeg har lært utroligt meget af min rolle som tøs hos min master, og den lære omsætter jeg jo så, når jeg er domina og leger med min egen tøs.

Annonce:

- Jeg har jo selv prøvet det og bruger det aktivt som virkemiddel på min tøs. Når jeg er ude som domina, er jeg 100 procent på og bruger meget tid på forberedelse af et stort program og lægger meget af mig selv. Så hvis jeg ikke selv får noget ud af det, så kan det være lige meget.

Læs:

Kvinde - find din indre domina

Viljestyrke
Nogen forestiller sig måske, at hvis du er submissiv, så skal du være passiv og slatten, men det kræver faktisk stor viljestyrke at give sig fuldt ud.

- Man skal ville det og så være fræk og liderlig og have lyst til at stille sig til rådighed og underkaste sig en andens vilje, og det skal helst være en voksen kvinde. For man flytter mange grænser på den her rejse, og det skal man kunne håndtere. En rimelig uddannelsesbaggrund er også en god ting, for man skal kunne reflektere over, hvad de her ting gør ved en.Ls: Sdan styrer jeg manden seksueltLæs: Sådan styrer jeg manden seksuelt- Det er jo en læringsproces, og hvis man har en dygtig master eller domina, så kan man få flyttet ved nogle sunde ting og få rykket nogle ubearbejdede ting. Ved at give slip i det fysiske rum, slipper du også ting i det mentale rum. Det kan være utroligt forløsende.

Annonce:

- Men jeg elsker selv at adfærdsdominere. Du har samlet smæk sammen, nu er det op på krogen. At bringe kvinden hen i det rum, hvor hun er tændt af liderligheden, smerte, fastholdelse. Ikke at skulle yde noget, men kun at modtage. Og det er lige så fedt at hænge der selv.

Læs:

Læserne: Så fræk er kvindelig dominans

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: