Annonce:
Annonce:

Får du 'klaus' i dit forhold? Måske du skal åbne det lidt med tantra og swingerklub

Sexologklomme: Få gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du bliver desperat ved tanken om, at du aldrig mere skal have sex med andre end din kæreste

Sexpert-tv: Hvor går din grænse for monogamien?
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Er dette utroskab? --

Har du nogensinde tænkt tanken: 'Jeg er vild med dig, men skal jeg virkelig ikke elske (med) andre resten af livet?'

Ja, så er du ikke alene. De fleste jeg kender - både dem jeg møder i min praksis og privat - har erkendt, at jo, de har haft haft den slags tanker oppe at vende. Mere end et par gange.

De fleste fejer dem af bordet, for man er jo forelsket i dette nye, vidunderlige menneske, eller man føler dyb kærlighed til sine børns mor eller far.

Men nogle kan ikke slippe tanken.

Faktisk føler en del sig direkte frastødt og skræmt ved tanken om 'den ENESTE ene.' For mange er det grunden til, at de ikke bliver gift, ikke får børn eller tør stifte familie.

De ved, at de aldrig vil kunne 'nøjes' med have sex med det samme menneske - og ingen andre - resten af livet. Nå ja - eller til ene dør.

Annonce:

Eller til de bliver skilt. Eller separeret. Eller de holder en 'tænkepause'. Eller til de 'falder i'. Eller indtil en af dem har en hed affære med kontorets unge, mega-buff, særdeles opfindsomme og udholdende (ihærdige!) praktikant og bliver opdaget eller selv går til bekendelse, fordi han eller hun er tynget af skyld.

Eller til du tilmelder dig f.eks. Victoria Milan, som de tusindvis af andre mænd. Indtil du bliver busted, fordi du, af bar ophidselse under indmeldelsen, totalt svedte ud, at hun somme tider støvsuger jeres kontoudtog for at finde steder, I kan stikke sparekniven ind, så kan komme af sted til Dubai igen i år. Det skal I så nok ikke i år ...

Eller indtil du i en brandert fejlvurderer situationen big time og foreslår en hurtig 'treer' med hendes lækre veninde, som hun dansede så lækkert tæt og frækt med lige før - og modtager en iskold, øresvidende sviner, mens du basker hjælpeløst på alt for dybt vand og forsøger at slå det hen ved at fyre en tam joke af:

'Eehn heh...der er da nok til alle, skat.'

Det preller af som vand på en gås. Uden sammenligning i øvrigt.

Hver tredje vil prøve åbent forhold

Annonce:

Swinger
Så hvad filan gør man? Hvis det bare føles helt forkert og klaustrofobisk at klatre op i tosomhedssengen, er der så alternativer - ud over at skifte ham/hende ud med jævne mellemrum og erklære sig seriel monogam?

Ja! Der findes andre optioner, som muligvis også koster en del arbejde, før du/I kaster jer ud i det. Der skal sluges kameler eller mindst et par pukler - men måske virker de alligevel mindre intimiderende end 'til døden' eller at gøre ingenting ved den nagende tanke.

Man kunne  måske overveje, om det var noget med en tur i swingerklub - enten sammen eller alene. For nogle virker det mindre invaderende på tosomheden end faste elskere og elskerinder.

Til at lægge ud med kan man jo aftale at finde en klub langt væk, når man alligevel kører lige igennem Kolding. Man kan aftale, at man kun kigger den første gang eller to. Så har man måske har sex med hinanden i klubben, og siden kan I måske invitere en af de andre med …

Annonce:

Eller man kan undersøge, hvad der findes af tantra-massage i nabolaget. Mest for at (gen-)lære, hvordan man kommer tilbage til det mere sanselige og sensuelle, så det bliver sjovere og mere dejligt at elske med hinanden. Man kan tage af sted alene eller tage til 'par-massage.'

Har man taget fat i den tantriske massage og aner, at der er noget interessant her, ja så er det måske nærliggende at begynde at undersøge, hvad der ellers findes af muligheder for at lege med intimiteten på tantrisk - både med og uden tøj.

Rundt om i landet (og udlandet) popper flere og flere steder op, som tilbyder undervisning og har workshops, festivaler og retreats, hvor man kan komme som par (eller alene) og lege med. Nogle workshops leger med grænserne for, hvor åbent hjerte man vover at have med fremmede mennesker, andre leger med også med det mere fysiske vovemod.

Mulighederne for at få et liv, der tilfredsstiller dig og din elskede på den måde, der bedst passer jer, er der. Hvor åbne eller lukkede I vælger at være er helt op til jer. I dag ser de færreste skævt til andre, der vælger at leve lidt alternativt.

Annonce:

Mærk indad og mediter ofte over, hvad du længes efter mere af; er det mere intimitet med din partner? Skal I bevæge jer i en retning? Er det mere frihed? Skal I måske lidt i en anden retning?

Sig (eller hvisk) det højt. Hvis ikke du vover at udtrykke, hvem du er, og hvad du har brug for, så er det meget svært for din partner at overveje, om det er noget, han/hun kan være med til at give dig.

Behov og omstændigheder ændrer sig meget undervejs i et langvarigt forholdet. Det vigtigste er, at I taler åbent og ærligt fra hjertet om, hvor I er, hvad I tænker og føler. Oftere end I gør nu. Meget oftere.

Dansk forfatter: - Sex med mange kan gavne dine sociale evner

Vejen frem? Hun går i swingerklub og han går til fodbold - og alle er glade

Sådan får du mere tantra i dit sex- og samliv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: