Annonce:
Annonce:

Fem gange du ABSOLUT ikke må være utro

Sexpertklumme: Disse sidespring er utilgivelige

Foto: shutterstock.com.
Foto: shutterstock.com.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen her Sexpert-tv Classic: Derfor er hun utro --

Jaja, selvfølgelig skal du ikke knalde med andre end din kæreste, hvis I har en aftale om, at det gør man ikke.

Og alligevel kan utroskab godt gradbøjes lidt.

En tilfældig flirt til julefrokosten, der resulterede i, at du faldt over din egne ben og din pik på en eller anden måde endte i Lindas fisse, selvfølgelig er dum og usmart - men den slags sidespring kan i nogen grad tilgives.

Andre situationer er bare no go. Vi har samlet fem af de værste.

Jordemoder
Din kæreste er gravid, og alt er gået godt. Altså bortset fra at din elskede er sengeliggende, og hun de seneste måneder har følt sig som en strandet hval. Veerne begynder, og afsted til hospitalet, hvor frygt og forventninger afløses af en virkelighed så blodig, skræmmende og nåja, virkelig, at det næsten bliver uvirkeligt.

Annonce:

Din kæreste gennemspiller Linda Blairs rolle som djævlebesat i 'Exorcisten.' Måske er det derfor, du få øjnene op for en af de tililende jordemødre. Blid og omsorgsfuld, køn og bestemt. Lige hvad du trænger til.

Så i en pause mellem veer og skrig, chatter du hende op ved saftbordet. Hun hedder Lotte, og da hun lægger sin hånd på din arm og spørger, hvordan du klarer det med noget, der minder om ægte varme i stemmen, stiger gråden til dine øjne. Hun giver dig et kram. Du holder fast i hende som en druknende til redningsbæltet.

Og din erektion er mærkbar. For jer begge.

Et kort, hektisk knald i rengøringsdepotet senere står du igen ved sin fødende kvindes side.

Bed til at hun ALDRIG. Som i A.L.D.R.I.G. nogensinde opdager, hvad der skete. Der findes muligvis et sted i verden, hvor du vil kunne høste lidt forståelse for din ugerning. Men der bor ingen kvinder. Eller familiemedlemmer.

Annonce:

Kærestens datter
Du synes faktisk ikke selv, du er en gammel gris. Du kan da ikke gøre for, at kvinder på 23 kan se fuldstændigt forrykt lækre ud. Det hele strutter, dirrer, gynger, det er som om attributterne bare VIL ud af det tætsmygende træningstøj, som din kæreste datter altid vimser rundt i, når du er på besøg.

Amalie er lige så dejlig som din kæreste. Bare 25 år yngre.

Så selvfølgelig kan du ikke lade være med at smugkigge. Det er der ingen, der opdager.

Tror du.

Men kvinder ved altid, når de er målet for et begærligt, penetrerende blik. Og de ved også, når andre kvinder er det.

I fantasien har du allerede knaldet hende mange gange, hvor I har overrasket hinanden i badet. Men du havde ikke set den komme, da du møder Amalie på vej hjem fra byen, hvor I begge har fået så rigeligt. Hun får lov at overnatte i din lejlighed, så hun ikke skal betale en formue i taxi hjem.

Hun låner en tandbørste og en sofa. Hun har samme smag i undertøj som sin mor, konstaterer du, da hun børster tænder i t-shirt og hipsters, der smyger sig ind imellem de kødfulde balder.

Annonce:

Du kommenterer, at de gode røvgerner er stærke i hendes familie. Og hun trækker op t-shirten, vender siden til, klasker sig selv i røven og spørger, om du da synes, hun har en god numse.--

Hun er alt for ung til dig, hun er din kærestes datter, det er helt forkert, tænker du igen og igen, mens du skamfuldt nyder, hvordan hendes hofter roterer mod dine, inden du får en udløsning, alt for hurtigt, som ligeså hurtigt afløses af skam og 'du må aldrig, aldrig sige det til din mor.'

Det gør hun heller ikke. Hun siger det til sin veninde. Der siger det til sin mor. Der siger det til din kærestes mor.

Så fik du ødelagt et ellers godt parforhold og en stærk mor-datter-relation.

Lærerinden
Du følger stadig dit barn ind i klasseværelset om morgenen. Den nye klasselærer virker omsorgsfuld og kompetent. Hun smiler altid til både dig og din dreng.

Det gør din kone så sjældent for tiden.

Jette er dansklærer og har været heldig, da der blev delt bryster ud. Du ved ikke rigtigt, at det er en flirt, eller om Jette bare er sød.

Annonce:

Da hun til klassefesten holder dit blik lidt længere end nødvendigt, er du ikke så usikker længere, og når du så tager hende henover over projektoren i 3C's klasseværelse, er du helt sikker.

Lige så sikker er din kæreste på, at jeres unge skal skifte skole. lærerinde burde fyres, og at du mål flytte: Det er svært at forklare din ni-årige søn og hendes mor, at det, du laver med lærerinden, er et acceptabelt skole-hjem-samarbejde.

Broderen
Du møder ham mest til festlige lejligheder, hvor han fremstår som både charmerende og beleven. Din kærestes lidt ældre bror er ofte din bordherre ved større familiesammenkomster, og denne, en konfirmation, er Tobias' første som selvvalgt single.

Om det skyldes hans penetrerende flirten, de rigelige mængder rødvin han hælder på dig, eller kedsomheden i dit parforhold, er uklart, men du mærker et behov for at fortælle om dine problemer, at høre om hans singleliv og smerten ved skilsmissen, og lade dig forføre af den intime stemning, I har bygget op.

Annonce:

Så det gør du. Og du er kun lidt overrasket, og du protesterer kun på skrømt, når Tobias senere presser dig op ad væggen i gangen uden for toilettet i de lejede festlokalet, og stikker hånden ned i dine allerede våde trusser.

Han hiver dig ud på toilettet, hvor du ved selvsyn og selvsmag konstaterer, at det er din kærestes bror. Du ser på dig selv og på ham i spejlet, da han tager dig henover håndvasken, men den dårlige samvittighed er fortyndet af pludselig piksult, og du får faktisk orgasme.

Det har din kæreste hørt, for det er ham, der står derude og banker på.

Stemningen ved de næste mange familie-tamtamer er stram. Meget stram.

Chefen
Preben er ikke din mands chef for ingenting. Alfahan med høj cigarføring og en målrettethed, der er påtrængende og tiltalende. Som mange andre ledere er han også en smule psykopat. Ikke på 'jeg skærer dine bryster af og knepper dine øjenhuler American Psycho'-måden. Bare på den mere hverdagsagtige 'jeg tager, hvad jeg vil have, og er pisse ligeglad med andre'-måden.

Annonce:

Og det kan virke attraktivt og uimodståeligt, især når din egen kæreste er sådan lidt leverpostej.

I mødes privat til udvidede parmiddage, som du ofte glæder dig lidt mere end klædeligt til. Hans ret lækre kone stimulerer dit konkurrence-gen, og du tager tager dig selv i at grine højt højt af hans vittigheder og svinge med håret.

Suget i dit underliv skaber næsten vakuum, da du en eftermiddag modtager en sms fra chefen med nummereret på et hotelværelse i indre by. At du også skal være nøgen under frakken, når du dukker op, efterlader dig åndeløs ved din arbejdsstation.

Du gør som han beordrer. Du bilder dig selv ind, at der faktisk ikke er din skyld. It's beyond you control.

Det er også ude af din kontrol, når din mand opdager sms'erne.

Han mister sit job, du mister ham, og I taber begge to lidt selvrespekt.

Chefen er ligeglad. Han er jo chefen.

Tre tegn på at hun vil være utro

Sådan slipper du afsted med utroskab

 

Annonce:

Sådan kommer I over utroskab
 

Sexologen forklarer: Sådan takler du din lyst til utroskab:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: