Annonce:
Annonce:

Fem grunde til at elske tøjten

Klumme: En hyldest til den tøjleløse kvinde og hendes frigjorte seksualitet

Måske fordi du oftest har erfaret, at kvinder typisk bedst kan komme med en mand, de er trygge ved, kan det være voldsomt pirrende at møde et kvinde, der kommer blot en eller anden mænd stikker en pik i hende. (Foto: www.shutterstock.com)
Måske fordi du oftest har erfaret, at kvinder typisk bedst kan komme med en mand, de er trygge ved, kan det være voldsomt pirrende at møde et kvinde, der kommer blot en eller anden mænd stikker en pik i hende. (Foto: www.shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Nogle kvinder kan tåle helt usandsynligt meget pik. Nogle kvinder er ikke bange for at vise det. De bærer deres lyst som medaljer, spankulerer stolte rundt som adlede rockstjerner, der ikke skammer sig over noget.

Ja, tøjten er billig, slutty og med på den værste, og hun er en konstant og pirrende udfordring til mandens aggressive 'jeg tager, hvad jeg vil have'-position.

De fleste mænd, herunder undertegnede, vil føle voldsomt udfordret af en kvinde med en fuldt udfoldet seksualitet. Og netop derfor er der grund til at hylde hende.

Her er mine fem grunde til at elske Tøjten.

Kæreste med en pornostjerne? Jatak!

Annonce:

1. Hun er flirtende
Fordi tøjten går ind i alle relationer med sin fisse åben for nye input, er hun flirtende og udadvendt. Det betyder ikke, at hun nødvendigvis lader alle mænd tage hendes temperatur med pikken, men det indebærer, at hun altid er opmærksom på muligheden, på pikpotentialet.

Du kan kende hende på blikket, der fastholder dit et øjeblik længere end behageligt.

Måske er hun som R., der på første date ser dig lige i øjnene, mens hun fortæller om sine nye erfaringer med 'Manden, de kaldte Smækkeren.'

Din reaktion er dobbelt: 'Årgh, jeg magter ikke at hænge hende op og klæde mig ud og tæske løs og lege 50 Shades hver gang/hm hun er så frisk og modig og ligefrem - når hun fortæller det på en første date, må hun være noget af en knald, som tør og vil gå til yderligheder - det skal prøves.'

Du vælger selvfølge at handle på sidstnævnte tanke.

Kvinder ser ned på sexlystne medsøstre

Annonce:

2. Hun er erfaren
Uden skam har hun prøvet en del mænd - og muligvis kvinder. Intet andet end omstændigheder holder hende tilbage fra at prøve noget af. Hun går ikke grædende hjem efter et småkikset fuldemandskrald og klynker af selvmedlidenhed - hun børster dem af sig og tager en lære med hver gang. For hun er nysgerrig på, hvad seksualiteten kan give hende, på hvad de forskellige sider rummer, på hvad der gemmer sig bag næste hjørne og næste pik.

Og den erfarne kvinde er derfor sandsynligvis også et godt knald. Åben og modtagelig for nye ideer, fjollede forslag, perversioner af alskens slags. Også dine særheder...

Som mand vil du opdage, at du er bange for, at du ikke kan leve op til hendes fordringer, de krav du indbilder dig, hun har.

But that's just pride fucking with you.

Det kan betyde, at du underpræsterer eller overkompenserer. Det kan hun også rumme - for hun har jo prøvet det før.

Og netop derfor kan du slappe af og være den, du også er i sengen. Hun dømmer ikke, for hun ved - af erfaring - at vi alle er forskellige:

Derfor er piger vilde med gangbang

3. Hun dømmer ikke
Fordi hun selv er fri, dømmer hun ikke andre. Du kan fortælle dine inderste hemmeligheder, for hun har selv en masse, som hun tør dele med dig. Og den fordomsfri fisse kan rumme det meste.

Annonce:

Tag nu RP med den herligt twistede sextankegang. Hun er ikke bange for at udforske sine egne mørke afkroge, hvor de forbudte fantasier lurer, og hvor en passende mængde skam og tabu er benzin på lysternes bål og ikke dræbende flammehæmmere.

Måske har I ikke helt de samme præferencer til at begynde med, men hun er så fantasifuld og modtagelig for suggestion under jeres fantasifulde udvekslinger, at I snart er på samme side i Den Store Bog om Depraveret Seksualitet.

Og derfra er alle muligheder åbne/ingen vej tilbage.

Er 20 sexpartnere for mange?

4. Hun kommer - når hun vil
Måske fordi du oftest har erfaret, at kvinder typisk bedst kan komme med en mand, de er trygge ved, kan det være voldsomt pirrende at møde et kvinde, der kommer blot en eller anden mand stikker en pik i hende.

Men det kan også virke skræmmende, 'for hvis alle kan, hvad er der så særligt ved mig?', tænker du.

Annonce:

På den anden side: Man skal være et utaknemmeligt skarn, når man endelig får det, man har drømt om: En kvinde, som i den grad tager ansvar for egne orgasmer og som hunnæsten problemfrit - uden at der skal finkalibreres på 50 knapper.

Tag nu IT. Hun erkender, med lige dele stolthed og selvfølgelighed: Hun har aldrig knaldet en mand uden at få orgasme.

Men der er alligevel en måde, hvorpå du kan gøre en forskel: Du kan give hende flere og bedre og større orgasmer - og måske endda lære hende lidt om intimitet og nærvær i processen. Eller du kan i hvert fald prøve.

Er Laura en større tøjte end Therese?

5. Hun ligner en slut - måske
Slutten er ikke bange for at ligne en tøjte. Hun er ikke nødvendigvis en afbleget scor.dk-dulle fra Rødovre med camel toe leggings, hårdt opspændte silikonetasker og nedslidt amagerplade, men hun ved, at stiletter ikke kan blive for høje, at kedeligt undertøjet aldrig har gjort noget godt for nogen, og at et stykke med bart sjældent skader.

Og hun elsker, at du værdsætter det, for ekshibitionisten i hende lever godt og yderligt.

Annonce:

Dog er det vigtigste her ikke udstyret (selv om hun som sagt instinktivt forstår værdien), men derimod: Udtrykket.

Hun ser på mænd med en 'jeg kører dig over-'mine, der afveksles med 'tør du knalde mig nu?'-attitude.

Veninderne kan ikke følge tøjten til dørs, andre kvinder disser hende i lige dele misundelse, intrakønslig konkurrence, og hel del mænd kalder hende for en, nåja, billig tøjte eller endda luder - og mener det på en grim måde, og de tør aldrig tage hende med hjem til Moar.

Torne
Er der slet ikke ikke nogle torne på denne sexrose? tænker du.

Det skulle da lige være, at der er lidt større sandsynlighed for, at hun har brug for mere pik, end du kan levere. Eller bare er lidt hurtigere på aftrækkeren i forhold til at knalde ved siden af.

Hendes potentielle utroskab kan du tackle på følgende måder:

Annonce:

-. Gøre som parret Henrik og Lotte og lade hende prøve andre mænd under kontrollerede forhold: Ny serie: Følg dansk pars sexperimenter

- Tage hende med i swingerklub: Syv grunde til at blive swingerpige

- Stramme op på eget nærvær og egne præstationer, så hun slet ikke får lyst til andre (eller snarere: Ikke handler på sin lyst til andre). Mandens tre værste vaner

- Leve med det - for hey, det er jo bare sex.

Spark den pæne pige ud af sengen

Derfor sladrer piger ondt om andre

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: