Fem tegn på du IKKE er swinger

Klumme: Der er langt fra drømmen om det gnidningsløse og saftsprøjtende bunkepul lørdag nat til en søndag eftermiddag med præstationsangst, swingerfuttog og jalousi

Følg Sex & Samliv

Der er langt fra fri fantasi til ægte sex, der er langt fra luksusorgiet i 'Eyes Wide Shot' til en alt for virkelig virkelighed på villavejen. Der er langt fra drømmen om det gnidningsløse bunkepul lørdag nat til en søndag eftermiddag med præstationsangst, swingerfuttog og jalousi.

Swingersex - hvor svært kan det?

Ret svært, hvis man skal tro på klummeskribenten, der her sætter ord på, hvordan en swingeroplevelse også kan føles. Man skal tackle mindst fem ting: jalousi, præstationsangst, forskel mellem fantasi og virkelighed, futtog og, nåja, partnerens følelser:

Lise, 36: Nu er sex i det fri på menuen

Forspil
Forspillet har været langt. Du har har været helt inde i hendes frådende liderlighed, inde i maskinrummet, og pillet på knapper og rørt ved essensen af hende seksualitet: I har udvekslet fantasier om, hvordan hendes pikhunger kan tilfredsstilles af villige og veludrustede mænd.

Pik, pik, pik.

Pikken bliver efterhånden påtrængende i sit fraværsnærvær. Pikken har intet med vedhænget at gøre. Pikken er ikke en mand. Pikken er ren pik.

Godt så.

I fantasien vælger du mændene, pikkene, du har kontrollen. Hun skal bare lade sig mætte.

Swinger-Jans historie: Skulle knalde ny kvinde hver uge

Forspil II
Fredag aften. Kun jer. I byen. Restaurant. Bar. Drinks. I har talt om mulighederne, potentialet, andre mænd, der flirtes med, samles op, tages med på toilettet, hvor de får lov til at gramse amok på hende.

Mellem to barer køber hun kondomer.

Bum!

Der blev det virkeligt.

De skal uddeles til nattens mænd, som du vælger.

Dit fokus flytter sig fra din elskede til dine elskedes mulige elskere. Og så er festen ovre, før den er rigtigt begyndt. For legen, det usagte afløses af planlægning, uro og en ufri målrettethed, som dulmes med flere, større og stærkere drinks.

Legen drikkes væk.

På vejen hjem tager I fordi den lokale swingerklub. Kl. er fire, og I er stive. Skuffelsen over den er lukket, er ikke større, end at I lover hinanden at prøve igen i morgen.

En swingers bekendelser: Motorvejsluder, gangbang og vilde trekanter

Forspil III
Tømmermændene er afsindige. Heldigvis er I begge grebet af samme tømmermænds ligeså afsindige liderlighedspotentiale, så I knalder, til hendes orgasmer får vinduerne til at blafre.

I spiser middag. Hun går i bad. Gør sig lækker og klar, barberer sig, du giver hende lingeri på. Nerverne begynder at melde sig. Nu er det snart nu.

Du tjekker lige klubbens hjemmeside for tema og åbningstider.

Et lille stik af skuffelse og et sug af lettelse: Det er kun for unge swingere.

I er sgu for gamle til at gå i swingerklub.

Det griner I begge to af og tænder for tv'et i istedet. Danmark har talent.

I morgen eftermiddag, så sgu fandme.

Selv om I begge er lidt lorne lidt ved temaet: Gangbangsøndag...

Her er den nye måde at redde dit forhold (måske)

Swingerliv 1
Søndag formiddag. Kaffe, sex og spændt forventen. Hun går i bad. Gør sig lækker og klar, barberer sig, du giver hende lingeri på. Nerverne begynder at melde sig. Nu er det snart nu.

I aftaler, at hvis en af jer ikke magter det, siger man til, og går så man hjem uden at kny.

I tager derhen. Finder stedet, holder i hånd, ringer på, buzzes ind. Køn pige tager imod pige, og din kæreste forhører sig om temaet: Man behøver ikke at deltage i gangbang for at lege med.

I klæder i verdens mindste entre-omklædningsrum. Hun har sine høje stiletter, så hun rager op over både dig og de andre mænd, der gør store øjne og straks danner futtog, når I går gennem de mørke, trange lokaler.

Klaustrofobien er påtrængende. Der følger nøgne, fremmede mænd efter jer. Stopper op, når I stopper op. Lige op ad jer. De venter. Håber.

I går rundt om jer selv. Din puls er høj. Du magter ikke øjenkontakt. Alle tages ind med det perifere syn. I kysser lidt, krammer, hvisker, går tilbage til baren.

I sofa-arrangementet sidder tre-fire nøgne mænd og taler om fodbold. De kender tilsyneladende hinanden. I får en kaffe og en vand. Hun hvisker: 'Jeg vil ikke knalde med nogen af de mænd her.'

En swingers bekendelser: Her er alle mine knald

Swingerliv II
Den næste runde går I lidt langsommere, mens en skare af klubbens mænd, der alle er barberede og i høj grad ligner tværsnit af den danske mandekrop med ølmaver her, lidt muskler der, følger trop.

I kigger ind i alle rum. Der sidder en mand og piller på sin halvstive pik, mens han ser en slasker på lydløs. Her ligger et modent par, med et tilskuere på sidelinjen.

Venlige mænd står spredt omkring i klubben. Piller sig nervøst-liderligt på pikken. Kigger langt efter en åbning.

Et ældre par i et stolearrangement piller lidt på hinanden.

You're pretty fucking far from being horny.

Et ledigt rum, hvor man kan sættes en kæde for, der indikerer, at I ikke vil have gæster pt, erobres. I lægger jer på de bordeauxrøde lagner. Kysser, får øjenkontakt. Mærker hinanden. Kysser dybere, og langsomt dirrer liderligheden frem gennem sprækkerne i nervemuren.

Du finder hendes fisse. Du er overrasket over, hvor våd den er.

Måske er det bare dig, der er mærket af presset, af de mange klyngende mænd, af desperationen.

Du kigger op og får øje på tre pikker, der stritter gennem glory holes ind over hovedet på din kæreste. De er stive. Du hvisker til din kæreste, at hun gerne må røre ved dem.

Hun vil ikke.

Du giver hende en sprøjteorgasme, der runger gennem swingerklubben. Du er lidt stolt over hende.

Blogger: Mit liv som swinger

Swingerliv III
I går tilbage til baren, samler jer. Flere mænd er ankommet. De står tæt. Hiver sig stadigt automatisk i den glatbarbede.

'Skal vi tage en sidste tur,' siger du afdæmpet, og hun nikker, og du følger efter hende, nyder synet af din kvinde. Og hun som frygtede, hun IKKE ville være den lækreste i klubben...

Samme MO som sidst. Du spreder hende ben helt. så mændene, der står ved lykkehullerne, kan se, hvor våd og lækker hendes glatte, hævede fisse er.

En herre henvender sig venligt i døråbningen: Må jeg slikker jer, mens I elsker?

I ser på hinanden og smiler afvisnende til manden. Måske senere.

Hun får endnu en sprøjteorgasme, hvilket gør dig så liderlig, at du få tilkæmpet dig en brugbar erektion.

Du trænger ind. Og så er I tæt igen. Du slipper ikke helt fornemmelsen af at blive overvåget, bedømt, blottet. Nu og da lyder der en puslen ved en af pikhullerne, når ejermanden vifter lidt ekstra med den for at få opmærksomhed og måske et kys og en hånd.

Du nyder, at hendes støn høres over hele klubben. Hun kommer.

I ligger tæt, og en for en forsvinder pikkene fra hullerne. I er alene. Du siger: 'Nå, det var vist det. Skal vi gå?´'

Hun siger: 'Jeg så en før, ham kunne jeg måske godt tænke mig...'

Et sug af jalousi bringer dig ud af fatning. Pludselig vælger hun en mand. Og så har pikken en mand med sig.

Du kigger længe på hende. 'Er du sikker? Måske det er nok nu.'

'Jeg går ud på toilettet og tager ham med, hvis jeg tørt og kan finde ham,' svarer hun.

Det er det, I har talt om, det I har knaldet til. This is it.

Din puls er høj, din pik føles angstskrumpet. Du håber, hun ikke finder ham. Og så kan du høre hendes skridt gennem klubben.

Og hun træder ind, alene.

Din lettelse er mærkbar, således også din skuffelse over din egen reaktion.

Hun så ham sidde i baren, men turde ikke gå igennem horden af mænd og hente ham.

Du går selv toilettet og siger, du måske henter, hvis du tør. Du få øje på manden. Du kan regne ud, det er ham. Umiddelbart venlig og charmerende af udseende. Pæn.

Og du kan ikke bryde gennem dit panser af nerver og jalousi og går tilbage og siger, du heller ikke tude.

Du føler, du skuffer hende. Du føler hendes skuffelse.

To timer er gået. I kører hjem.

Syv grunde til at blive swingerpige

Efterspil
I går i bad hver for sig. Du har brug for at knalde hende, for at mærke hende, for at elske hende, for at bearbejde det småtraumatiske forløb med lidt liderlighed.

Muligvis er det også, hvad hun har brug for, men I kredser om hinanden og du fortæller om din jalousi, din skuffelse over, du ikke kunne, og hun er først mest lidt vred over, hvor kikset og usexet oplevelsen og stedet og mændene var. Hun er bange for, hun aldrig vil kunne slippe billederne.

Og du bliver ved at fortælle, at det altså var sværere, end du regnede med, om at du er skuffet over dig selv, og at hun ikke må være vred på dig.

Og det er hun, selv om hun har svært ved at indrømme det. Hun er vred over, at det skal ende med konflikter og følelser og drama, når det bare skulle være en sjov, fræk leg. Så vil hun ikke lege det mere. Og det bliver hun så ekstra sur over, fordi hun elsker den leg.

Og du prøver at forklare, at det da ikke kan undgå at rive op i den slags, følelser er prisen. Og så du bliver først rigtigt ked af, fordi hun åbenbart ikke kan rumme, at du rent faktisk bliver mærket af jalousi.

Følelser, tanker, afvisninger og anklager, sagt og usagte, kører mellem jer.

Først efter maden kan I ryste det af jer. I knalder, som kun I kan knalde.

Men intet er helt som før. I er stadig ikke rigtige swingere. Og I ved ikke, om I nogensinde bliver det.

Hvad kan du lære?
I fantasien er pikken det altafgørende - men i virkeligheden sidder de der pikke på virkelige mænd. Som ikke nødvendigvis er rigtige for hende. Hvilket dels betyder en hel del for kvindens lyst til at lade sig kneppe, hvilket så i sin tur betyder, at din jalousi pludselig bliver reel, for når kvinden sorterer fra sorterer hun også til... Og så er det en konkurrent og ikke bare en pik.

Tykke Niels har succes i swingerklubben

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+