Fem ting der gør oralsex til en leg

Klumme: Både mænd og kvinder kan få glæde af denne lille guide

Meget godt er der at sige om at give oralsex, og lige så meget kan det der nærvær anbefales.

Men hånden på hjertet: Engang i mellem virker det som en sur pligt, der ikke medfører meget andet end ondt nakken (manden) eller ondt i halsen (kvinden), en dårlig smag i munden og en partner, som muligvis er faldet i søvn.

Er du en af dem, som føler sig ramt, skal du blot følge denne lille guide, og vupti: Oralsex bliver en leg. Den er delvist inspireret af en artikel her.

Ordleg
Når du nu alligevel ligger dernede mellem din udkårnes ben, og I begge to keder jer bravt, men er for ordentlige mennesker til at sige det lige ud, så kan du bruge tiden på at øve dig i ordlege:

Begynd med ordet pik, tegn det med din tunge på kærestens kønsorganer, og fortsæt så med et ord, der starter med K. Ja, det kunne være kusse. Og næste ord skal så være med E. Jeps, du har luret den nu, og forhåbentligt kommer din partner, før du er løbet sur i dit ordforåd.

Faktisk kan samme leg bruges, hvis du selv er ved at komme for tidligt - som en slags mental øvelse i stil med den, hvor du tænker på ulækre, usexede ting for at holde fokus væk fra din truende orgasme.

Se også: Slik hende til orgasme - del 2

Åndedrætsøvelser
Ja, det kan være svært at trække vejret med munden og halsen fuld pik. Her er det, at dine rolige yoga-åndedrætsøvelser kommer til sin ret. Langsom, dyb vejrtrækning gennem næsen og ned i maven. Ikke bare bliver du helt zen-agtig rolig og sparer en times meditation - du glæder din partner, som hidtil ikke har kunnet få dig til gå all in på det dybe blæs.

Er du mere fissehvisker, gælder samme princip. Dybe indåndinger gennem næsten. Med mindre du selvfølgelig allerede har investeret i en sexsnorkel.

Gynækolog
Du har set din (store) andel af slaskere, så du ved sådan cirka, hvordan kvinder og mænd er indrettet forneden. Men forestil dig, at du skulle deltage i en kinky blind date-konkurrence i mørke med en masse par, hvor I kun måtte slikke og røre på hinanden kønsorganer, og man så skulle finde frem til sin kæreste på den måde.

Ja, den kommer givetvis snart på DR3, og derfor kan du jo bruge tiden dernede på - med fingre og tunge - at gå op opdagelse og måle og mærke efter: Hvor lange er de ydre kønslæber, hvilken nosse er størst, hvor langt er der mellem røvhul og klitoris... Og så videre.

Din partner vil føle, at du virkelig hygger og leger og kilder og nyder dit forehavende. Og så er du klar til næste reality-koncept.

Sexperterne Signe, 43: Blowjobs er nødvendige

Nærvær
Der er ikke den sexolog, psykolog eller coach, som ikke præker nærvær-nærvær-nærvær. Og der kan da også siges meget godt om det der med at være tilstede i det, man laver, og give det sin fulde opmærksomhed.

Men efter en lang dag med job og en chef, som kræver, at du ligesom er, og unger, der ikke kan spises af med 'tag en pose chips og hold kæft' hele tiden, og en kæreste, som oven i alt det vil tale - samtale - om ting, som du absolut ingen holdning har til, så kan oralsextiden være dit lille fristed, hvor du tuner helt ud og bare flatliner.

Find en fast rytme, gerne lidt langsom tekno-i-tøjbutik-agtig, hvor du bare gentager det samme mønster med tunge og fingre, mens du først i tankerne gennemgår, hvad du burde have sagt til chefen/idioten i køen, dernæst lader du tankerne vandre til en særlig fræk helflugter, du kunne have lavet i kampen mod Sndr. Omme i '83, for derefter at planlægge helt ned i mindste detalje, hvad du gør, når du vinder den der million-milliard-gevinst i Eurojackpot: Siger op og fortæller sandheder og brænder lortet af på firhjulstrækker, strandvejsvillaer til familien og Noma-middage og luksusluderne fløjet ind fra Rio (andre vil muligvis bruge pengene på at opfinde slanke-chokolade)...

På dette tidspunkt er din kæreste sikkert faldet i søvn.

Sexperterne - 20. sep. 2013 - kl. 21:12 TV: Sådan undgår du kikset sex

Bliv bedre
Har du prøvet du fire ovenstående punkter, og du stadig kæmper med kedsomhed, nakke/halssmerter og en utilfreds partner, er der kun en udvej tilbage:

Bliv bedre til at slikke.

Læs de guides, vi lister herunder, og gå til biddet/fadet med fornyet opmærksom og musikalitet. En god fissehvisker/pikslikker har nemlig ikke kun sin teknik i orden: Lydhørhed er essentielt, når man vil give sin kæreste oral service. Hvordan reagerer han, når du kilder hans boller med fingrene, mens du slikker glans, hvordan lyder hun, når du kilder skedeindgangen med et par fingre, mens du lader tungen glide over klitoris i hundeslik?

Og hvis du ikke er så stærk på signaltolkning, kan du jo spørge i stedet.

- Mange mænd ville nok mene, at jo før man kommer i gang med klitoris, jo bedre. Men sådan fungerer det sjældent for kvinder. (Foto: www.shutterstock.com) Sex og samliv Psst! Her er hemmeligheden bag fantastisk oralsex

Sexperterne - 22. nov. 2013 - kl. 11:58 TV: Sådan får du hende til at elske blowjobs

Sexperterne Her er vejen til et godt blowjob

Se også: Sådan slikker du hende til orgasme

SEXPERT-TV: Sådan slikker du hende, så selv sexologen er tilfreds

 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen