Fire grunde til at hade Bøf&Blowjob-dag

Mandeklumme: Derfor hænger bøf- og blæs-dagen mig langt ud af halsen

SEXPERT-TV: Derfor er blowjobs så vigtige

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Burde hver dag være B&B-dag?--

Da ekstrabladet.dk's Niklas Roar første gang skrev om Bøf&Blowjobdag tilbage i 2010, var der ikke mange herhjemme, som havde hørt om den særlige mærkedag.

Sådan er det ikke længere. I de senere år er det vel kun 50 Shades-hysteriet, der overgår den særlige Bøf&Blowjob-dag på sexfronten rent mediemæssigt.

Og så skulle man jo tro, at sådan en gammel sexredaktør vil vifte med dildoerne, piske sig selv bagi, danske nøgen nøgen rundt på Poul Madsens kontor og juble over, at der endelig er fokus på et så vigtigt element i sex- og kostpyramiden.

Men det vil ligne ham dårligt at fokusere på det positive, når det nu er så meget sjovere at være sur.

For der er nemlig grund til at være ærgerlig over Bøf&Blowjob-dagen:

1. Hvad siger slagteren?
Jeg har en god, lille slagter, hvor jeg bor. Bag disken står kompetente, venlige mænd og betjener og vejleder om udskæringer og stegetid. De kender de faste kunders navn. Fru Dit og her Dat. Og de fortæller mig, at de sælger færrest bøffer i dagene op til Bøf&Blowjob-dag:

Sidste år var den kun en, der købte på dagen. En rødmende, febrilsk kvinde. Som vidste, at hele slagterbutikken vidste, hvad hun skulle, når bøffen var spist.

Med andre ord: Få kvinder tør købe bøffer i dagene op til mærkedagen på grund af den store opmærksomhed.

Sexperterne - 7. feb. 2017 - kl. 21:05 Seks ting manden tænker, når han får et blowjob

2. Hvad siger kvinderne?
Steak&BJ-Day er angiveligt opfundet af mænd, der ville lave en sjov mandependant til kvindernes Valentinsdag. Ud fra den betragtning at mænd elsker kød, og mænd elsker at blive betjent oralt - og det er romantik.

Men mad og sex er to ting, der fungerer bedst i samvær med andre, hvor begge kommer til og fra bordet med glæde. Og det viser sig, at voldsomt mange danske kvinder faktisk ikke er begejstrede for at tage manden i munden - uanset om der er stegt oksekød i nærheden. I følge undersøgelsen er det kun hver tredje, der kan lide at slikke pik.

Andre undersøgelser peger på, at flere kvinder sværger mere til grønt end mænd - eller er kødfornægtere.

Med andre ord: Det er ikke lige så fedt nyde bøffen og blæset, hvis giveren faktisk kløjs i begge dele...

Nej, bøffen er ikke til dig, du skal have noget andet råt kød... (Foto: shutterstock.com) Sexperterne - 14. mar. 2016 - kl. 09:53 Se hvad du kan vente i aften: Bøf og blow

3. Hvad siger singlerne?
Som Valentinsdag er Bøf&Blowjob-dag en parcentrisk koncept, der på mange måder udelukker alle landets singler. Som ikke har nogen at dele halløjet med. Og som derfor må stå udenfor og forestille sig al denne lykke og romantik og glæderus, som parrene svømmer rundt i.

Og det er jo synd.

Heldigvis har nogle næstekærlige, barmhjertige sexarbejdere fundet på en løsning til de mandlige singler, som måtte føle sig overset/ugleset i den parforholdsfascistiske diskurs:

Pigerne på en klinik på Østerbro i København skriver:

'Er du klar til ultimativ forkælelse? Vi sørger for en himmelsk mundorgasme i form af en juicy steak! Samtidig bliver din pik tømt til mindste dråbe!

Enhver mands drøm når 5 toptunede babes, servicerer dig til mindste detalje. Forestil dig 5 halvnøgne babes, der er våde og sultne, og er klar til at give den gas, med en bøf i den ene hånd og din pik i den anden!'

Det varer 45 minutter og koster lidt mere end en bøf på Jensens Bøfhus - til gengæld går på du både mæt og tømt derfra. Happy ending er også for singler...

Se også: Husk hagesmæk til blowjobbet

4. Hvad siger Sexperten?
Det kan da godt være, der sidder nogle midaldrende redaktørmænd rundt omkring på danske medier og tænker: 'Der er klik i blowjobs, og nu har vi endelig et alibi for at skrive om oralsex.' Eller: 'Min kone giver mig aldrig et blæs mere, og alle andre skriver om det, så hvis vi nu også hælder en masse om BB-dag udover de sagesløse læsere/seere, kan det være, at min hustru tror, at alle andre gør det og derfor vil hun føle sig forpligtet til det - for lykken er jo at være som alle andre.'

Begge motiver er reelle nok. Men i min optik er der ikke noget ved at være en del af en massebevægelse, af et pøbelvælde, af et medieskabt fænomen. Don't believe the hype.

Så lad derfor denne artikel være den sidste artikel om Bøf&Blowjobdagen.

Nogensinde.

Altså med mindre du er journalist-vegetar og hader at give blæs og derfor sprøjter B&B-artikler ud over læserne, så både velhængt grillet/stegt rib eye og vådt og dybt blæs hænger dem ud af halsen...

Husk: 14. april af det Kage&Cunnilingus-dag, hvor sukkersultne kvinder kan se frem til at få serveret kage og blive betjent oralt.

Hvad mener du? Er dagen overvurderet, skrives der for meget om den? Fejrede du Bøf&Blowjobdag sidste år?

Sex & samliv - 14. mar. 2015 - kl. 15:54 Bøf og blowjob-dag: Sådan giver du det perfekte blowjob

HERUNDER TV: Bøf og blow - her er den rigtige rækkefølge:

01:51

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen