Annonce:
Annonce:

Her er kvindens ultimative sextrick

Og det er helt utroligt enkelt...

SEXPERT-TV: Sådan får du ham helt op at stå
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- OVER ARTIKLEN: SEXPERT-TV: Sådan får du ham helt op at stå --

Ja, det er en god ting at have styr på sine oralsexevner, og du kommer rigtigt langt med at kunne give et kvalificeret håndjob.

Men hvis du virkelig vil gøre din mand glad - og dermed også gøre dig selv en tjeneste - er der endnu et trick. Og du behøver endda ikke at få hverken fedtede fingre eller en dårlig smag i munden:

Ros manden og hans pik.

– ’Åh skat, din pik er så stor!’ er en sætning, som alle kvinder bør lære udenad. Uanset størrelsen på din elskers kalorius, siger sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen.

Mænds selvværd hænger nemlig unægteligt meget tæt sammen med hans penis. Hvis han har et solidt og godt forhold til den, så kan Verden sådan set bare komme an.

Annonce:

– Og mens de fleste kvinder har svært ved at tillade dem selv at tro på deres elskers lovord om fx størrelsen på deres dejlige røv, så er mænd velsignet med en vidunderlig barnetro. Det betyder, at fleste mænd vil meget gerne tro dig, når du roser hans penis. Heldigvis.

Mænd er åbenbart i stand til at ignorere fakta på et helt særligt niveau..?

– Ja, lige når det gælder hans pik, er han meget villig til at tro dig på dit ord. Ros af hans pik og det, den kan præstere, er derfor det vildeste afrodisiakum, du kan give ham. Han bliver hårdere og vildere, hvis du kaster bare ganske få, velvalgte ord ind i kampens hede.

– Pyt med. at du er en ’pæn’ pige eller at I ikke ’plejer’ at være særligt verbale. Det er jo bare ord, så ingen dør af at sige dem højt. Er du genert eller uvant med at sige frække ting under sex, kan du jo lægge ud med at sige noget i retning af ’Mmm du føles så stor/lækker/fræk inden i mig’ og se, hvad der sker.

Skridt for skridt: Udvid din sexhorisont

Uden for sengen
Det virker altså fantastisk i sengen, men faktisk også udenfor sengen, forklarer Bentzen:

Annonce:

– Hvis du husker at kæle lidt for den og lige sige noget positivt om den, fx når han lige kommer ud af badet om morgenen, og taler lidt med den, så giver du din mand en rigtig god start på dagen. Han får lige stivet sin selvtillid af, før han skal ud og hive hyren hjem, og det er slet ikke så dumt endda.

– Mænd ler ofte af dette her, når jeg er ude og holde foredrag. Lad mig lige understrege, at jeg ikke taler om mænd, der er særligt godtroende eller ikke er intelligente. Det er alle typer mænd, der vokser af ros af hans manddom.

Og netop i ordet ’mand-dom’ finder vi årsagen til at rosen virker, forklarer Bentzen. For i modsætning til kvinders ’kvindelighed’ så hænger lemmet og manden selvfølelse intenst sammen.

– Hvis han oplever, at du kan lide hans pik, så kan du lide ham. Hvis du synes hans pik er stor, er han en rigtig kraftkarl. Hvis du derimod skoser hans seksuelle præstationer eller siger, at han ikke er ’nok’ for dig, så træder du på hans selvværd, og så vil han i 9 ud af 10 tilfælde begynde at trække sig ud af forholdet. Om ikke andet så i selve kontakten til dig.

Sådan får du hende med på den værste

Annonce:

Tomas om pikros
Manden har en helt særlig evne til at gå med på legen - om det så er fodbold, druk eller sex: Vi er mestre i suspension of disbelief: Leger med og tror på historien, selv om vi godt ved, at det ikke er helt virkeligt.

Hvis han nu dyrker sex i en stilling, hvor han tager hende bagfra, og derfor kommer ekstra dybt, kan det jo være sandt, hvis hun siger ’åh skat du er næsten for stor.’ Eller måske er hun ekstra følsom af hormonelle årsager. Eller måske er den vokset siden sidst. Uanset hvad så har kvinden i hvert fald fanget, at den bliver ekstra hård, når hun siger det. Det sætter noget ubevidst urmandigt i skred: Taler lige ind til savannens alfahan, der deflorer stammens nye ’kød.’ En meget magtfuld og fræk fornemmelse.

Den samme evne til at tro på noget frækt, som måske ikke helt har bund i realiteterne, gør sig også gældende for mange mænd, som besøger sexarbejdere: I situationen bilder han sig ind, at hun ikke kun spiller skuespil...

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan lærer hun at elske hånd- og blowjobs
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: