Annonce:
Annonce:

Her er sexologens bud på den perfekte venindeaften

Gudindeaften: Sådan booster du din (og dine veninders) kvindelighed med roseklub og fællesnus

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Træt af dig selv, mangler du lidt selvværd, og er din fornemmelse af din feminine styrke fadet ud, så har sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen et par enkle råd og øvelser, som får dig og dine veninder til at stråle:

Selvværdet kan godt gå hen og blive lidt små-rustent for os allesammen. Mange af os arbejder meget og har en fuld kalender, når vi har fri. Vi skal præstere meget, og ind imellem kan det hele, og ikke mindst vores spejlbillede, godt føles lidt gråt og utilfredsstillende.

Så bliver vi triste til mode og irritable og føler os godt nok ikke særligt smukke eller feminine.

Umiddelbart tænker du nok, at så er det fordi din mand/kæreste ikke gør sit job godt nok. Men der er en anden, meget effektiv og super-skøn måde at få det bedre på:

Du holder en Shakti-aften med dine bedste veninder.

Annonce:

Shakti er, i følge tantrikerne den feminine gudinde eller kraft. Uanset om du er særlig tantrisk eller ej, så virker disse øvelser/lege som super-vitaminer på din selv-glæde.

Kvinde - få mere ud af din onani

Kvinde - boost din sex appeal

Gudindeaften
Det er vigtigt, at I sørger for at være et sted, hvor ingen kan se jer eller forstyrre jer. Pynt det med fx blomster, tørklæder, lys og spejle og gør det smukt, så det føles særligt fint at være der.

Hvis I er flere end seks, så del jer i grupper på fire-fem kvinder og sæt jer på gulvet. Den første kvinder rejser sig og fjerner så meget tøj, som hun føler sit tilpas med. Derpå må hun nævne tre (KUN tre ting!), hun er utilfreds med ved sin krop. Hun skal forklare, hvorfor og hvordan det får hende til at føle.

Det kan fx være, at hun er ked af delen på maven, og at den får hende til at føle sig fed og utiltrækkende. Eller at smilerynkerne får hende til at føle, at hendes ungdom er forbi, og at hun aldrig finder en kæreste nu.

Annonce:

Når hun er færdig, er det gruppens tur. Alle byder ind med det smukke, fine, spændende, sexede osv, som de får øje på ved at kigge på hendes ansigt og krop. Gruppen har to minutter.

Så er det næste kvindes tur til at rejse sig og gøre som kvinde et og derpå høre gruppens udsagn. Den må naturligvis kun nævne ting, som er udelukkende positive og fx ikke sige ting som ’Jeg synes ikke, det er så slemt med din mave.’

Så hellere glemme maven og nævne noget, du kan stå inde for er fuldkomment smukt eller fint hos kvinden.

Her er orgasmekvindernes hemmelighed

Dette booster kvinders sexliv

Ømhed
Når alle har været igennem ’Rose-runden,’ så er det tid til aftenens anden og sidste øvelse: ’Ømhedsrunden.’

Tag ikke tøjet på igen - og måske er det tid til at lade de sidste stykker tøj falde? En kvinde lægger sig ned og lukker øjnene. Nu har de øvrige kvinder tre minutter til at få hende til at føle sig som en gudinde; I kan hviske ting i hendes øre.

Annonce:

Kæl for hende over hele kroppen med hænder, der er fulde af ømhed og kærlighed. Det er også tilladt at bruge hår til at kildre med eller næsen eller at kysse hendes pande, fødder. Kun fantasien sætter grænser.

Efter de tre minutter skal hun lige have et minut at samle sig sammen og ’vågne’ igen. Og så er det næste kvindes tur.

Kom med på sexskole - for kvinder

Disse to øvelser gør dig helt igennem blød og lækker. Det er, som om din femininitet både er blevet smurt, og dit selvværd har fået et ordentligt skud substral.

Det siger sig selv, at lidt champagne eller en enkelt mojito lige kan tage toppen af den første akavethed og gøre jer afslappede nok til at turde gå med på legen.

Jeg lover, at jeres latter vil perle helt af sig selv og at energien vil løfte sig helt op over loftet, hvis I tør vise hinanden denne tillid.

Namaste!

SEXPERT-TV: Tre ting der booster mandens sexliv

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: