Hvis du ikke har lyst til at flå tøjet af ham, så glem det!

Klumme: Sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen har tre tips til kvinden på kærestejagt

Hvis du ikke har lyst til at flå tøjet af ham efter tredje date, så glem det. (Foto: Shutterstock.com)
Hvis du ikke har lyst til at flå tøjet af ham efter tredje date, så glem det. (Foto: Shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

Han er både sød, lækker og charmerende og har endda et job og et liv. Men derfor kan han godt være den forkerte at satse på.

Paterapeut og sexolog Signe V. Bentzen hjælper dig igennem datingjunglen, så du ikke bliver fanget af Mr. Wrong.

1.Sex
Den fysiske og seksuelle tiltrækning er drøn-vigtig, hvis der skal ske et match. Hvis du ikke tænder på ham, så kan det være nok så hyggeligt.

Der er mænd generelt mere firkantede. De screener dig lyn-hurtigt og kategoriserer dig enten som tiltrækkende/ ikke-tiltrækkende, altså som i hende gider jeg godt knalde, eller hende gad jeg kun knalde, hvis der ikke var nogen af den første kategori.

Kvinder er desværre lidt for gode til at forføre sig selv ved at drømme om, hvor fantastisk livet kunne blive fordi han er ved muffen/kender de rigtige mennesker/har en magtfuld position i samfundet/laver noget super interessant.

Men hvad nytter det, hvis du resten af jeres tilværelse sammen er nødt til at lukke øjnene og tænke på...nå ja, sommerhuset i Tisvilde, børnenes fortvivelse, hvis I gik fra hinanden eller fantasere om Channing Tatum, når og hvis I har sex?

Så hvis du ikke har lyst til at rive tøjet af ham efter 3. date, så gå videre.

Sådan bliver du kæresteklar

Sådan træner du din seksuelle intelligens

2. Bliver set
Næste skridt er gøre dine oplevelser med ham (hende) op. Hvor ofte går du fra en nat eller weekend sammen med ham og synes, at det har været en frustrerende, dum eller trist fornøjelse at være sammen med ham? Føler du dig ofte misforstået? Ender selv de mest uskyldige samtaler i irritable diskussioner?

Er det svært at finde steder hvor I er enige og har fælles værdisæt? Opfører han sig som om, du slet ikke ’forstår’ ham eller får du selv følelsen af at ikke at blive set og værdsat som den, du er?

Keder du dig? Er det vanskeligt at finde samtaleemner, som I begge har det sjovt med? Foretager I jer noget, som er sjovt og rart? Eller har du en oplevelse af at du dybest set spilder din tid, når I er sammen?

Den verdenskendte sexterapeut Tracy Cox arbejder med et 5:1 ratio. Altså der skal være mindst 5 skønne dates for hver dårlige date, hvis I skal have en chance for at lykkes. 

Jeg tror i virkeligheden godt, at regnskabet skal vise 10:1.

Mindre end det? Forget about it!

Her er dine tre største sexproblemer

Skridt for skridt: Udvid din sexhorisont  

3. Selvværd
Den tredje tommelfingerregel handler om dit selvværd. Blomstrer du, når du er sammen med ham? Giver han dig lyst til at åbne op og give ham alt det smukke, du har inden i? Bliver du fyldt op, eller føler du dig udslukt, når I har været sammen?

Nogle mennesker, herunder mænd, nedgør andre for at føle sig store og betydningsfulde. Hvis din er Mr. Right, får han dig til at føle, at din mening er vigtig og dine tanker interessante og værd at forholde sig til.

Hvis han derimod tromler dig, så snart du åbner munden, i stedet for at lytte og tage stilling til det, du siger, så er det et skidt tegn.

Du skal stråle sammen med ham. Han må ikke kaste skygge over dig, så du føler at du er meget mindre værd end ham. Det bliver helt sikkert ikke bedre med tiden, så skynd dig væk!

TV: Sådan fornyer du dit sexliv

TV: Tre grunde til at din kæreste er den rigtige

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind