Jubiii, kvinden bestemmer - også - i sengen

Klumme: Manden kan ikke hamle op med en kvinde, der har udfoldet sit sexpotentiale

Han kan ikke længere falde tilbage på, at hun også kan have lyst til den trygge, kedelige mand, der passer på hende og hendes unger. Nu er maskuline pragteksemplarer, toptrimmede og -tunede, at foretrække - og ikke kun ved ægløsning. (Foto: shutterstock.com)
Han kan ikke længere falde tilbage på, at hun også kan have lyst til den trygge, kedelige mand, der passer på hende og hendes unger. Nu er maskuline pragteksemplarer, toptrimmede og -tunede, at foretrække - og ikke kun ved ægløsning. (Foto: shutterstock.com)

Påstand: Kvinder er mænd overlegne i langt de fleste af livets facetter. De lever længere og sundere og går ikke til bunds i samme omfang som mænd, og de besætter i stigende grad uddannelsespladserne - og som altid sidder de på produktionsmidlerne (læs: livmoderen).

I så høj og udpræget grad, at man kan undre sig over, at der overhovedet findes mænd - men giv udviklingen et par generationer til, og mænd vil kun findes i særlige lukkede reservater, hvor de slår tiden ihjel med at slå hinanden ihjel.

Klummeskribenten har set på nogle af de (sex-)områder, hvor kvinden er stærkere end manden:

Se også: Derfor er piger vilde med gangbang

Orgasmer
Nogle sexologer mener, at kvinder kan få mange forskellige orgasme-typer; analorgasmer, brystvorteorgasmer, fødselsorgasmer, g-punktsorgasmer, klitorisorgasmer og så videre.

Og selv om de fleste nok tager udgangspunkt i det klitorale område, er det alligevel påfaldende mange flere end mænd, der til nød kan komme op på to. Den almindelige og så prostata-orgasmen.

Bevares - tantrikkere og andre sexnørder hævder, at mænd kan lære at komme uden at få udløsning og således kunne få multiorgasmer. Men det er stadig en del fattigere end kvindens seksuelle potentiale.

Se også: Få 6 vilde orgasmer

Udrullet sexpotentiale
Kvinder kan altså komme med større frekvens og på flere måder, hvilket efterlader den enkelte mand kørt helt over, drænet. Få mænd kan følge med, når han er oppe imod en kvinde med fuldt udrullet sexpotentiale.

Med andre ord kan hun blive ved og alligevel føle en næsten umættelig piksult, når han ligger udknaldet og tigger om nåde.

Det har flere mulige konsekvenser:

Babyer er Guds eller naturens måde at sørge for, at kvinder IKKE knalder med hvem som helst når som helst. Men da vi siden 60'erne har udviklet mange muligheder for at styre hvornår og med hvem den der graviditet skal sættes i gang, er sex ikke længere nødvendigvis forbundet med avlsrisiko.

Og da kvinder i høj grad også selv sætter den økonomiske dagsorden, og dermed ikke er bundet til at have en tryg (læs: rig) favn at hvile i, kan de vælge at knalde med alle, de fatter den mindste interesse for.

Se også: Kvinder kan også lide engangsknald

Swingertøjter
Det kan betyde, at de ud fra devisen en pik er en pik er en pik kan opføre sig som liderlige swingertøjter (som hingste og hopper på bøsserbarer) og kaste sig i grams og blive penetreret af penisser en masse:

Manden reduceret til blot og bar pik.

Omvendt kan kvindens valgfrihed lægge et andet pres på manden: Han kan ikke længere falde tilbage på, at hun også kan have lyst til den trygge, kedelige mand, der passer på hende og hendes unger. Nu er maskuline pragteksemplarer, toptrimmede og -tunede, at foretrække - og ikke kun ved ægløsning.

Og så er vi tilbage til de der reservater, hvor kun de stærkeste mænd overlever... og efterfølgende bliver kastet for de sexhungrende kvindemasser.

Kvinden er altså manden seksuelt overlegen, men gennem historien er kvindens kusse blevet kontrolleret af manden via fysisk magt eller mental magt (som religion).

Disse magtgreb er ikke længere mulige i det oplyste demokrati -  altså bortset fra udskamningen af den seksuelt frigjorte kvinde som luder, jvf slut shaming.

Så nu venter vi blot på, at kvinder også opdager, at de ikke behøver skamme sig, slår håret ud og løber frådende gennem gaderne på jagt efter kød.

Vi kan næsten ikke vente.

Se også: Syv grunde til at blive swingerpige

Isvinter
Det modsatte kan selvfølgelig også ske:

For den magt, der ligger i at nægte at dele ud af godterne til en lysten partner, er stadig brugbar. I fremtiden kan det være mandens eneste pressionsmiddel:

Den manglende rejsning som magtsymbol.

Ja, det rene Omvendstslev.

Se også: Ingen sexlyst giver magt i sengen

For at det skal virke, kræver det en bred opbakning i mandekønnet. Mandesolidaritet, sgu. Det duer ikke, at en liderlig kryster giver efter og lader kvinden bestige den rejste fane. Pikken skal gemmes godt væk under nej-hatten. Eller endnu bedre. Hun må gerne se, hvad hun går glip af. Men ikke røre.

En seksuel isvinter lægger sig mørkt over parforholdet. Kun bitterhed kan gro i kulden. Men det er dog noget. En dystopi, som nogle vil mene bare er en enkel beskrivelse af nutidig hverdag. Bare med omvendt kønsfortegn.

Jamen, hør-hov, hvad blev der af Kærligheden i denne gang bavl, udbryder den kritiske læser måske, vil den klare sig?

Nej da.

Men det kan vel næppe blive meget værre end nu, hvor alle drømmer om det perfekte match, mens virkeligheden viser sig at være alt, alt for realistisk med en hverdag så grå, flad og eventyrløs som himlen over betonklodserne langs Roskildevej en tirsdag i februar, hvor sexologer, parterapeuter og sexperter af alle slags har kronede dage, mens hvert andet ægteskab forliser, og hvor kærlighedsguruer og drømmefabrikker fylder os med idealer så store som episke Hollywood-produktioner, mens manden høvler porno og kvinden filer den af til Mr. Grey...

Se også: 6 tegn på du er en mand - måske

Se også: Fem grunde til at elske tøjten

Se også: Fem tegn på du ikke er sexgud

For den magt, der ligger i at nægte at dele ud af godterne til en partner, er stadig brugbar. I fremtiden kan det være mandens eneste pressionsmiddel:
For den magt, der ligger i at nægte at dele ud af godterne til en partner, er stadig brugbar. I fremtiden kan det være mandens eneste pressionsmiddel:
 

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere