Kvinder tænder på dit begær

Sådan skal du vise din lyst til hende, så hun virkelig mærker det

Kvinder tænder på at blive begæret. Det er en af de ting, som sexforskere og sexologer er ganske enige om:

En kvinde bliver erotisk opstemt ved at være centrum for en mands begær.

Her vil sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen forklare, hvorfor kvinder nyder af genstand for partneres libido, ligesom hun vil fortælle, hvordan manden kan vise sit begær, så kvinden forstår det.

– Hvorfor kvinder tænder på at blive begæret, kan sikkert både forklares gennem evolutionsbiologien og altså som noget, vi bliver født med, men jeg tror, en stor del af forklaringen ligger i den måde, vi opdrager vores små piger; de bliver beundret for at søde og smukke og ikke, som drengene, for karakteristika som at være modig, stærk eller udholdende.

Omvendt vil en tantrisk kvinde nok pege på, at kvinden er meget Shakti (det feminine) og har brug for at blive beundret og begæret for sin feminitet. Men uanset forklaringen er det en meget vigtig del af kvinders seksualitet, mener Bentzen:

– Vi kan se, at rigtigt mange kvinder oplever, at deres mænd hen ad vejen holder op med at kurtisere dem, når den første forelskelse har lagt sig. Og når beundringen falmer, så falmer kvindernes lyst og evne til at stråle også.

– Og jo mindre kvinderne gør sig umage for at blive beundret og begæret, desto mindre opmærksomme er mændene på deres kvinders behov for at blive feteret. Det er en dum cirkel, der fører meget skidt med sig. I sidste ende ender mand og kvinde op i hver sin ende af mit kontor og bebrejder den anden for at være stået af forholdet og for ikke at ville hinanden, siger Bentzen.

Se også: Sexologen: Sådan var mit tantraeventyr

Angribe
Så når han siger: ’Jamen, jeg siger jo til hende fire gange om ugen, at jeg vil knalde!’ er ikke det samme, som at hun så føler sig begæret?

– Nej, nej og atter nej! Det er ikke det samme for en kvinde. For at få en kvinde til at føle sig begæret skal du angribe det fra flere sider, siger Signe V. Bentzen, der her lister en række råd til manden:

Hun skal høre det. Prøv hver dag at finde en ny ting ved hende, som du synes er dejlig, smuk, lækker. Fx at hendes krop ser fantastisk ud i netop den kjole/bukser hun har på i dag. Eller at du elsker at hendes øjne er så dybe og blå. Eller at hun har det smukkeste, bølgende hår.

Læg mærke til, at jeg ikke nævner røv/bryster. Det er simpelthen for oplagt, og der ligger en vis ’forventning om sex i sådan en kommentar, hvilket bare gør den mindre troværdig for en kvinde.

Vær gerne meget mere poetisk, end du sædvanligvis er. Hun vil sandsynligvis studse over det og blive genert, men det er bare et sikkert tegn på, at hun hører dig, og at det ’når’ hende.

Se også: Sådan skal du vise dit begær

Sex
Du kan sagtens køre en langt mere sex-orienteret stil i soveværelset, hvor brystvorter, vulva og balder indgår i saftige beskrivelser, som får hende til at rødme.

Men tænk på, at kvinder tænder på beskrivelser: ’Jeg har lyst til at åbne dig op og slikke hver eneste dråbe af din smukke, rubinrøde...’

Tror du ikke, at hun vil grine, når han 'siger jeg vil slikke hver gylden dråbe af din livgivende nektar fra din rubinrøde blomst?'

– Haha, jo måske. Men det kommer an på hvordan du ellers taler og skriver. Men du kan sagtens skure lidt op, uden at hverken du eller hun dør af det.

Se også: Her er kvindernes vildeste turn ons

Blik
Lad dit blik hvile på hende fx over middagsbordet. Sig ikke noget. Hold blikket på hende længe. Meget længere end du sædvanligvis ville. Tænk på hvor meget du elsker, så dit blik er varmt og ømt.

Lad hende først blive lidt usikkert og se hende måske rødme, så ved du, at du har rørt ved hende inden i. Hun vil føle sig meget elsket af en mand, der tør holde hendes blik i kærlighed i lang tid. Tag også dit kærlige blik med ind i soveværelset. Det er meget forførende og kan få selv den køligste dame til at overgive sig til dig.

Husk tilbage på jeres forelskelse. Hvordan vandt du hendes hjerte? Købte/plukkede du blomster til hende? Lavede du morgenmad på sengen? Overraskede du hende med en bif-tur til en film, som du vidste hun gerne ville se? Børstede du hendes hår i lang tid eller gav hende lidt nakkemassage, når hun havde arbejdet længe?

Mange af disse små handlinger forsvinder som dug for solen, når mænd føler sig sikre på at kvinden er deres. Det er synd, for det betyder uendeligt meget for kvinden at føle sig unik i dit blik, og at hun er værd at blive ved med at kæmpe for.

Se også: Sådan vækker du hendes begær igen

Det kan kvinden gøre
Kvinder kan også selv gøre noget for at føle sig smukke og feminine: Prøv at gå lidt mere med kjole/skørter. Du vil automatisk gå anderledes, og du vil føle dig mere feminin. Det vil også få din mand til at se dig som mere feminin og mere sårbar.

Fortæl din mand, at han er manden i dit liv, når han gør noget, der får dig til at se HAM som mere mand. Det får ham til at ranke sig og glæde sig over, at DU ser ham og hans mandighed. Og sjovt nok får det ham til at lægge mærke til, hvor feminin, du er. Smart, ikke sandt?

Se også: Sådan vil mænd begæres

Sex & samliv - 26. maj. 2009 - kl. 12:37 Dette tænder alle kvinder på

Sex & samliv - 29. jan. 2015 - kl. 09:41 Bliv superelsker med disse fem tricks

SEXPERT-TV: Sådan får du hende til at elske blowjobs

20 kommentarer
Vis kommentarer