Annonce:
Annonce:

Mand efter to dage på orgasmekursus: Jeg har fået mit livs bedste sex

Øvelserne begynder at få effekt for deltagerne på dansk orgasmekursus

- Det kan tage lidt tid at lære at tage det dertil, men når først det begynder at ske, er sex forvandlet. Du knalder ikke bare med din pik længere, men med hele kroppen og alt hvad du er, og det kan være så begge jeres kroppe syder og simrer af nydelse, fortæller Jakob. (Foto:shutterstock.com)
- Det kan tage lidt tid at lære at tage det dertil, men når først det begynder at ske, er sex forvandlet. Du knalder ikke bare med din pik længere, men med hele kroppen og alt hvad du er, og det kan være så begge jeres kroppe syder og simrer af nydelse, fortæller Jakob. (Foto:shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

- Jeg har simpelthen fået det bedste sex i mit liv, og jeg kan ikke vente med at gøre det igen.

Sådan lyder det begejstret og nærmest overrasket fra en af mine medkursister, Peter, på denne tredje aften på Vital Force Sexual Mastery, hvor vi skal lære at skille orgasme fra udløsning, holde på krudtet og få multiorgasmer.

Du kan læse om de to første forløb her, hvor grundteknikkerne med knibe- og yogaøvelser forklares:

Også mænd kan få multi-orgasmer

På orgasmekursus: 'Chef, jeg smutter tidligt - jeg skal selvkultivere'

I vores vanlige sharing-rundkreds sidder vi otte-ti mand omkring vores lærer, Jakob Kærgaard. Universitetsuddannet tantra-underviser og yoga- og kampsportlærer. Hans projekt er at hjælpe manden med at kultivere livsenergien.

Annonce:

Og det gør man så ved at lade være med at få udløsning i mange uger i træk. Men at det ikke er altafgørende at holde på det så længe, viser Peters eksempel, for han er en af de to på kurset, der har skudt kanonen af en enkelt gang i forløbet.

Alligevel fik han altså intens, timelang nydelsefyldt sex, hvor han hele tiden følte sig i kontrol.

Peter beretter også opløftet om, hvordan han under en omgang selvkultivering har opnået orgasmelignende kramper uden at få udløsning.

Flere andre fortæller denne aften, at de har haft mere intens sex end længe (selv om et dogmerne faktisk var, at vi ikke måtte have penetrationssex de første par uger - Jakob straffer os dog ikke for det...).

Mari og Peter sender hinanden til tantra 

HERUNDER SEXPERTERNE ANBEFALER: Sloooow sex:

Bølger
Jakob Kærgaard forklarer, hvordan det at kunne styre sin udløsning og holde på krudtet gør, at man bliver mere modtagelig for alle sanseindtryk: Liderligheden kommer helt ud i fingerspidserne. Han fortæller også om, hvordan man sammen med sin kæreste kan ride på hinandens nydelsesbølger:

Annonce:

- Hver gang din kæreste rider på sin orgasme - uden at den bliver eksplosiv - tager hun dig højere. Og hver gang du rider på din orgasme, tager du hende højere. Jo længere I fortsætter på denne måde, jo mere intenst bliver det, indtil orgasmerne spreder sig ud i hele kroppen.

- Orgasmen udvider sig og ændrer karakter, når du lærer at adskille den fra udløsningen. Du kan have en lang række forskellige sanse- og bevidsthedsoplevelser, i stedet for den ene som de fleste kender. Det bliver ligesom den store tur i Tivoli. I stedet for blot at prøve den gammelkendte karrusel, kan du prøve alle rutschebanerne. Du kan have orgasmer, der varer fra få sekunder til flere minutter. De kan skyde op i hovedet, og de kan bølge langsomt ud igennem kroppen.

Annonce:

- Det kan tage lidt tid at lære at tage det dertil, men når først det begynder at ske, er sex forvandlet. Du knalder ikke bare med din pik længere, men med hele kroppen og alt hvad du er, og det kan være så begge jeres kroppe syder og simrer af nydelse, siger Jakob, der denne aften opfordrer os til at lave sanseøvelser sammen med partneren, hvor hver enkelt sans - lugte, føle, smage, syns, høre - dyrkes, så man virkelig indtager sin kæreste på alle niveauer.

Vi har formlen: Så langsomt er det perfekte erotiske kærtegn

Mur
Andre har mødt en slags mur, hvor de er begyndt at tvivle lidt på projektet eller blot ikke følt en udvikling. De får mod på det igen - ikke mindst fordi vi opfordres til at selvkultivere (Kærgaards ord for onani, når målet ikke er udløsning) og dyrke sex heeelt til grænsen af orgasmen - for det er der, magien opstår, forklarer han, hvis man kan stoppe udløsningen og trække orgasmen rundt kroppen.

Nu gør det ikke noget, hvis vi komme til at komme, så at sige. Man skal lære af sine fejl.

Annonce:

Disse sharingrunder er omfattende, uddybende, opløftende. Vi spørger nysgerrigt ind til hinandens teknikker, oplevelser, erfaringer, og vi sætter ord på ting, vi knap nok selv har formuleret før. Og det er værdifuldt, fordi vi er alle i proces, men forskellige steder. Vi lærer af hinanden.

- Både mænd og kvinder har ret svært ved at dele i detaljer omkring deres seksualitet. Typisk må man godt dele lidt med vennerne, men de fleste føler nok, at der er en grænse, som man ikke krydser med sine venner. Konsekvensen af det er, at man ikke deler med nogen om det!

- Hvilket betyder, at et ekstremt vigtigt område af livet stort set er overladt til tilfældigheder. Og derfor er det ekstremt givende at sidde i et trygt rum, hvor man kan dele, stille spørgsmål, undre sig og blive inspireret. For mange er det første gang, det sker, og under hvert eneste kursus er der folk, der nævner, hvor berigende det er, siger Kærgaard.

Annonce:

Som krølle på aftenen fortæller Kærgaard om nogle sextricks, man kan prøve af på kæresten, Orgasmisk meditation, som grundliggende er manden, der mikromasturberer kæresten klitoris i et lille kvarter, en kombineret g-punkt- og klitorisstimulation samt lykken ved livmoderhalsorgasmer.

Man fristes til at parafrasere Rytteriet: Vi går ud i aftenen med fornyet energi i krop og sjæl.

LÆS MERE OM KURSET VITAL FORCE SEXUAL MASTERY HER

HERUNDER SEXPERT-TV: Bliv liderlig helt ud i fingerspidserne

 

SEXPERT-TV: Gør små orgasmer store:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: