Annonce:
Annonce:

På orgasmekursus: 'Chef, jeg smutter tidligt - jeg skal selvkultivere'

Sexperten er på kursus, hvor han skal lære at adskille udløsning og orgasme. Dette er er anden del

Kurset handler om at kunne kontrollere sin seksuelle energi. (Foto: shutterstock.com)
Kurset handler om at kunne kontrollere sin seksuelle energi. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Kan man(d) virkelig skille orgasme og udløsning ad? Og kan man derved være i stand til at få den ene nydelsesfulde, livgivende orgasme efter den anden - uden at få udløsning?

Det har klummeskribenten Tomas Roar, ekstrabladet.dk's sexredaktør, sat sig for at finde ud af. Han har meldt til et kursus, Jakob Kærgaards Vital Force Sexual Mastery, hvor man angiveligt kan lære det.

Læs første del af artikelserien, hvor de tre grundøvelser samt formålet med kurset forklares.

Kærgaard er universitetsuddannet tantra-underviser og yoga- og kampsportlærer, og som hans firmanavn vitalunit.com peger på, er Kærgaards projekt i høj grad at hjælpe manden med at kultivere livsenergien.

TV: Se den vildeste tantra-orgasme

Annonce:

Faldet i
Vi er otte mand denne sensommeraften i Jabob Kærgaards hyggelige lokaler i Indre by i København. Og vi bobler over med spørgsmål. For i ugens løb har vi trænet tre ting. Bækkenbundsmuskler (de forreste og de bagerste), selvkultivering (onani med det formål ikke at få udløsning) samt diverse yogaøvelser, der skal få den opsparede seksuelle energi rundt i kroppen.

En omgang omfattende sharing er første punkt på programmet. Vi sidder i en rundkreds på stole og fortæller, hvordan træningen er gået, og vi stiller hinanden og vores vejleder Jakob uddybende spørgmål.

Der var to dogmer for ugen: Ingen sex og ingen udløsning. Et par af os har dyrket sex - det er dem, de er forvejen har opøvet en evne til at tilbageholde udløsningen, så de har følt sig på nogenlunde sikker grund her.

Sådan får du mere tantra i dit sex- og samliv

En enkelt er faldet i under selvkultivering og har fået udløsning. Vi støttegriner, og Jakob opfordrer ham - og andre der fremadrettet eventuelt måtte komme til at fyre den af i utide - til at se fremad og ikke slå sig selv oven i hovedet med fejlskuddet.

Annonce:

Vi har trænet målbevidst og i det omfang tid og lejlighed har budt sig. Nogle er udfordret på knibeøvelserne, med at kunne finde dem på det rigtige tidspunkt, fx under selvkultivering når man er lige før udløsning. Andre har svært ved at forlige sig med visse af yogaøvelserne. Og mange har svært ved at selvkultivere uden brug af saftige fantasier - hvilket er en af Jakobs pointer: Vi skal ud af hovedet og ned i kroppen og mærke efter, hvad den kan lide.

Alle føler på et eller andet plan et hævet energiniveau.

Og en, der hurtigt dødes 'Naturtalentet,' havde været helt oppe at køre på indespærret seksuel energi de førte dage med dårlig søvn og rastløshed som følge. Men allerede efter tre dage begyndte 'Naturtalentet' at kunne føre energien rundt som kilden/summen til både hoved og fødder, især under selvkultivering og yoga.

SEXPERT-TV: Derfor skal du prøve tantra:

Uventet drejning
Og så tager aftenen en uventet drejning.

Først en række tillidsøvelser, hvor vi blandt andet kan gribe hinanden og holde øjenkontakt. Mere grænseoverskridende end man skulle tro at eyeballe en fremmed mand i så lang tid. Spredt latter blandt kursisterne.

Annonce:

Derefter et par kampsportsøvelser i slowmotion, hvor det handler om at finde sit center og mærke, hvor når man skal bøje af og hvornår man skal stå imod.

Aftenens tema drejer sig nemlig blandt andet om at vende vores øgede energi mod verden, som en flirt, men også hvordan vi kan blive opmærksomme vores krops reaktioner i stress-situationer.

Drop de frække fantasier i sengen og find nærværet frem

Jakob Kærgaard forklarer således:

- I visse situationer gør vores krop nogle ting af sig selv. Når vi er i en potentiel konfliktsituation, spænder vi op forskellige steder i kroppen og gør klar til kamp eller flugt. I langt de fleste tilfælde er dette alarmberedskab ikke nødvendigt, men det sker alligevel, og ofte får vi ikke løsnet disse spændinger igen. Det gør, at stresshormonerne bliver fikseret i musklerne, og det er også med til at blokere den orgastiske energis frie flow ud i gennem kroppen. Derfor øver vi os på at være i en konfliktsituation, imens vi er så afspændte og rolige som muligt.

Annonce:

- Den øgede energi, som man begynder at mærke efter en uges tid, kan også bruges i andre henseender, kreativt, arbejdsmæssigt - og i en flirt. De fleste oplever, når de opbygger deres energi på denne måde, at kontakten med kvinder, sker langt mere naturligt. Og her kan vi også bruge principperne fra kampkunsten. Jo mere afslappede vi er, jo lettere og mere naturligt vil den kontakt udfolde sig.

Vi slutter af med opgaver til den følgende uge:

Fortsætte med yoga, selvkultivering og ingen udløsning. Vi må dog gerne være sammen med vores partner - men uden penetration.

Derudover opfordres vi til at flirte mere med partneren eller andre, bruge vores energi på at penetrere verden, så at sige. Eller på at fokusere på vores partner ved at danse, tale eller hyggeslås med vedkommende.

I faktaboksen under artiklen her kan du læse journalistens dagbog for uge 1, hvor han har selvkultiveret og andet: Mon han er faldet ?

LÆS MERE OM KURSET HER: Vital Force Sexual Mastery

HERUNDER: SEXOLOGEN ANBEFALER SLOOOW SEX

 

Se Jakob Kærgaard, hvor han forklarer, hvad orgasmen og udløsning går ud på, her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: