På orgasmekursus: Nu har jeg fuld kontrol i sengen

Succesraten er høj på mændenes orgasmeskole

Det er svært ikke at blive imponeret over de kursister, som går fra 0 til 100 i løbet september. Fra at have svært holde udløsningen tilbage til at kontrollere den helt. Og med det bedste sex nogensinde som et af resultaterne. (Foto: shutterstock.com)
Det er svært ikke at blive imponeret over de kursister, som går fra 0 til 100 i løbet september. Fra at have svært holde udløsningen tilbage til at kontrollere den helt. Og med det bedste sex nogensinde som et af resultaterne. (Foto: shutterstock.com)

Multi-orgasmer - ja, det er også for mænd. Eller hvad?

Sexpert og sexredaktør Tomas Roar har været på kursus for at lære det. Se om det lykkes:

Fire hverdagsaftener i september har vi otte-ti mænd i vores bedste alder været på orgasmekursus. Og vi ved nu mere om hinandens sexliv, onanivaner og knaldeteknik, end vi gør om vores bedste venners.

Tag for eksempel Lars, der på denne den sidste aften siger om ugens gang:

- Jeg har faktisk ikke været særligt flittig med at få lavet yoga, trænet bækkenbund eller selvkultiveret. Men jeg har haft fantastisk sex, hvor jeg har været i fuld kontrol og følt, jeg har kunnet blive ved og ved. Jeg har altid været udfordret på at komme for tidligt. Det har jeg nu styr på.

Og det viser sig at være et tema, som en hel del kan tilslutte sig.

Kurset hedder Vital Force Sexual Mastery, hvor vi skal lære at skille orgasme fra udløsning, holde på krudtet og få multiorgasme. Og selvkultivere, som er vores kursusleder Jakob Kærgaards ord for at onanere med det formål ikke at komme.

Jakob Kærgaard er universitetsuddannet, tantra-underviser og yoga- og kampsportlærer. Hans projekt er at hjælpe manden med at kultivere livsenergien.

Du kan læse om de tre første forløb her, hvor grundteknikkerne med knibe- og yogaøvelser samt selvkultivering forklares.

Kan man(d) virkelig skille orgasme og udløsning ad? Og kan man derved være i stand til at få den ene nydelsesfulde, livgivende orgasme efter den anden - uden at få udløsning? Få svaret her. (Foto: shuttestock.com) Sexperterne Også mænd kan få multi-orgasmer

Kurset handler om at kunne kontrollere sin seksuelle energi. (Foto: shutterstock.com) Sexperterne På orgasmekursus: 'Chef, jeg smutter tidligt - jeg skal selvkultivere'

- Det kan tage lidt tid at lære at tage det dertil, men når først det begynder at ske, er sex forvandlet. Du knalder ikke bare med din pik længere, men med hele kroppen og alt hvad du er, og det kan være så begge jeres kroppe syder og simrer af nydelse, fortæller Jakob. (Foto:shutterstock.com) Sexperterne Mand efter to dage på orgasmekursus: Jeg har fået mit livs bedste sex

Lars har ikke fyret krudtet af siden kursets start. Altså tre uger. Og han har oplevet et signifikant energiboost, en form for målrettet centrering i sig selv og en gensidig nyforelskelse i kæresten gennem 20 år.

Jeg spørger ham: Nu har du gået 21 dage uden at komme - hvornår vil du det?

- Aldrig - eller jeg har i hvert fald ikke lyst nu. Den her energi er for fed til at give slip på, siger han, mens Jakob Kærgaard supplerer med, at han selv får udløsning cirka en gang om måneden.

Han synes ikke selv, energien øges ved at trække den længere. Så det er en en lille treat og en slags nulstilling af systemet at komme nu og da.

Energi
Stort set alle har mærket øget energi, flere har fået, hvad der kan beskrives som orgasmer uden udløsning, en har tydeligt udvidet vinduet mellem de første orgasmiske nydelseskramper og de første udløsningspump. Hvilket er et af målene på kurset. Jo større du kan gøre det vindue, jo større sandsynlighed er der for, at du kan stoppe udløsning, men stadig få orgasmen.

Så man kan sige, at sidegevinsterne af at arbejde frem mod det endelig mål - at få multiorgasmer - har været det mest givende for kursisterne: En følelse af kontrol, at kunne holde længere, meget længere, at nyde sex endnu mere, og at få mere energi der kan fokuseres på parforholdet, verden, jobbet.

Sidegevinsterne er essensen.

Kærgaard fortæller, at det ofte er de elementer, der viser sig hos kursister på alle kurser, alt efter hvad folk kommer der for:

- Essensen af det hele er at opbygge og mestre din seksuelle energi. Det er din vitale energi, din grundenergi, som kan bruges til alt andet. Når folk gør det, så oplever de effekterne i form af øget gnist i parforholdet - og med kvinder generelt - øget livslyst og engagement i de ting, de nu engang laver, og langt mere nydelse og intensitet under sex. Og det gør du ved at undgå udløsningen og adskille udløsning og orgasme, siger Kærgaard, som afslutter vores kursus med, at vi hver især skal komme med et bud på, hvad vi vil bruge energi på i livet her og nu.

Realisme er altid godt, også når det kommer til tantra. At forvandle et traditionelt parforhold til et tantrisk tager tid, men fokus må ligge på rejsen, ikke på målet. Det er processen, som giver glæden og meningen. (Foto: shutterstock.com) Kys & kærlighed Sådan får du mere tantra i dit sex- og samliv

- Samtidig kan du bruge den øgede energi, du mærker til at udrette noget. Seksuel energi er kreativ energi, og det er rigtig godt at give den en retning og bruge den til noget, så den ikke kun bliver på det seksuelle plan. Brugt på denne måde kan den blive en positiv drivkraft, både i dit ydre liv og dine ydre projekter, men også på et indre plan.

- Når du opbygger din seksuelle energi på denne måde, så kommer du ofte i bedre kontakt med dig selv. Simpelthen fordi du kommer til at mærke dig selv bedre. Og det bliver derfor ofte også en start, eller fortsættelse, af en indre rejse. Og det er selvfølgelig her det bliver andet og mere end blot et værktøj til forøget nydelse, men også til selvindsigt og personlig udvikling, siger Jakob med et smil.

Og hvad så med mig, hvad har jeg lært?

At det ikke bare et tom snak og store ord det hele, hvilket i høj grad kom frem, når jeg lyttede til mine medkursisters erfaringer, som jeg langt hen ad vejen kunne genkende fra mig selv. Og så er de der multiorgasmer - tja, med en tilstrækkelig bred definition af orgasme (højdepunkter af forlænget seksuel nydelse, som ikke er af eksplosiv karakter) kan jeg godt være med.

LÆS MERE OM KURSET HER: Vital Force Sexual Mastery

- Det er altså noget helt andet i forhold til det, jeg har oplevet rundt om på massageklinikkerne. Her handler det mere om at få os mænd hurtigst muligt ud af døren igen, altså få os til at komme hurtigst muligt, siger Torben. (Foto: shutterstock.com) Sex og samliv Torben, 57: Tantra-sex mere ophidsende end købesex

Sex & samliv TV: Se den vildeste tantra-orgasme

Jennie og Calle lever og ånder for erotik. (Foto: cirkuseros.nu) Sex & samliv Svensk ægtepar lever af at dyrke sex

2 kommentarer
Vis kommentarer