Annonce:
Annonce:

Sådan bliver du hendes Mr. Grey - uden at få sved på panden

Guide: Lidt s/m kommer du langt med i sengen

Her kan du se den nyeste trailer til filmen
Annonce:
Følg Sex & Samliv

En million-milliard kvinder kan ikke tage fejl: Drømmen om at blive domineret seksuelt ligger dybt i mange kvinder. Det viser det omfattende salg af bdsm-trilogien ’50 Shades,’ der kommer som film i 2015.

Se traileren til filmen over artiklen her

Men hvordan gør man lige det, når man ikke er en ung, lækker rigmand med dyre vaner og en garderobe fuld af mærkevarer og s/m-udstyr?

Sexolog Signe V. Bentzen fortæller, hvad manden kan gøre for at tilfredsstille kærestens underkastelseslyster og finde sin indre sadist frem:

- Der er rigtigt mange kvinder, som tænder på tanken om at blive taget med magt med den der 'Jeg kan gøre dig mere liderlig, end du nogensinde har været før - og nu kommer jeg og tager dig!’-attitude.

   Nu kommer den anden sorte sextsunami

Demokrati
Når man(d) er vant til demokrati alle steder, kan det være svært for manden at indtage en anden rolle i sengen:

Annonce:

  - Men at blande demokratiske rettigheder eller ligestillingsdebatten ind i de seksuelle lege, er at kaste en spand vand på gløderne og helt slukke sexlivet. Begge skal bidrage, men man behøver jo ikke bidrage med det samme. Den ene kan sagtens være dominerende og den anden submissiv - uden at forholde sig passivt til sin ’rolle’.

Guide: BDSM for begyndere

Første skridt kan være at gøre, som skuespillere gør, når de skal forberede sig på en ny figur. De researcher. Det er rimeligt let at komme til, for mange har et eksemplar af ’50 Shades eller lignende erotisk ’farlig’ litteratur liggende. Smuglæs, så du får en god ide om, hvordan han ser på kvinden og hvad han kan finde på at gøre.

Næste skridt kunne være at prøve at hviske nogle af de ting, du kunne tænke dig at gøre ved din kæreste eller ’tvinge hende til at gøre’ i hendes øre, når I har sex næste gang. Det skal helst være, når I er virkeligt godt oppe at køre, så er det nemmere at få hende med på ’bølgen.’

Annonce:

Hvis du kan mærke, at det tænder hende at lytte til dine frække tanker under sex, kan du begynde at planlægge dit næste træk: At tage hende med magt.

Kinky sex er ikke spor sygt

Iscenesættelse
For at skabe et solidt nyt sex-univers af denne slags er der to områder, der skal sættes ind på: dels er der det, som foregår i soveværelset, og dels den iscenesættelse, som mange kvinder sukker sådan efter, og som mange mænd glemmer lidt, når vi taler hed sex:

S/M for begyndere

Annonce:

- Det kan være små sms'er, der både kan være frække, men også kærlige, og som får kvinden til at føle sig værdifuld og lækker. Der skal i virkeligheden ikke meget til, før en kvinde føler sig forkælet og taget sig af på den dyre facon. Send hende fx blomster på arbejdet med lille besked eller sørg for at en taxa henter hende fra arbejde, når det står ned i stænger. Arranger en romantisk aften, hvor ungerne bliver passet. Alt sammen uden at spørge og involvere hende forstås. Hele ideen er jo, at DU ved, hvad hun har brug for, og søger for, at hun får det, før hun selv ved det.

Det er OGSÅ piv-romantisk, men det er også en lille smule invaderende og krævende fx at sende en taxa, uden man har bedt om det.

TV: Japanske bindelege for begyndere

Sex
Tilbage til soveværelset, hvor næste skridt kunne være, at du giver din kæreste bind for øjnene, måske binder hendes hænder sammen eller blot holder dem fast over hendes hoved. Denne stilling emmer af tvang/overgivelse og gør det lettere at få kæresten til at overvinde sig selv og tillade, at du har magten.

Sådan bliver du elite-sadist

Et andet kneb er at få hende lagt ned over sengekanten, så hun ligger på knæ på gulvet, evt bagbundet med bind for øjnene, og numsen strittende og klar til endefuld eller at blive taget.

Annonce:

Stryg hende fx helt let over balderne, mens du fortæller hende, at hendes røv simpelthen tigger om at få smæk. At den tænder dig, og at det vil være så lækkert at se den gløde varmt efter en god spanking. Lad også dine fingre glide ned mellem hendes kønslæber. Du kan også dryppe lidt varm (ikke for varm!) olie eller lidt spyt ned mellem balderne og videre ned gennem kønslæberne. Hold fokus på at tøve og på at holde spændingen.

Hvis du har lyst til at gå videre ad spanking-vejen, så sørg for at slikke eller kæle for hendes køn ind imellem, så du holder hende oppe i energi ad den vej også.

Spankingen begynder med helt lette strøg og så et lille-bitte smæk. Så kyssser du hende i nakken, mens du aer hendes ryg, skuldre, lænd numse og ben. Det er for at få aktiveret så meget af hendes krop som muligt.

Spring ud som pervers

Tilbage til numsen, stryge den let og så smæk et lidt hårdere smæk, stadig mere lyd end smæk. Bliv ved på denne måde, indtil hun er meget våd og du faktisk kan give hende nogle ret hårde smæk i numsen, så balderne bliver flotte røde og glødende.

Det vil frigive en masse endorfiner, som kun gør hendes liderlighed endnu mere intens. Nu læner du dig ind over hende og hvisker i hendes øre, at nu tager du hende. Og så er hun parat til at blive penetreret og kælet til orgasme.

50 Shades pisker stemningen op i landets sexklubber

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce: