Sådan bliver du superelskerinde

Sexologen hjælper kvinderne på vej - men mænd må gerne læse med

Sexpert-tv: Sådan får du ham helt op at stå

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv: Her er kvindens ultimative sextrick --

Drømmer du om at gøre din mand ekstra glad i sengen, vil du huskes som et super knald, eller vil du bare gerne oppe dit game?

Så har sexolog Signe V. Bentzen en række ideer, der vil gøre underværker i sengen:

Det handler først og fremmest om den mentale tilstand og ikke så meget om teknik.

Det allervigtigste, og nogen gange også allersværeste, er at kunne være fuldt mentalt tilstede. Der er så stor forskel på at have sex med et menneske, som enten er ’spærret inde i sig selv’ med sine egne tanker eller hvis opmærksomhed hvirvler ud og ind af elskoven.¨

Mange kvinder har problemer med begge dele. Mennesket er udrustet til en ’Monkey Mind’ og har altså en tendens til at lade tankerne søge videre til andre opgaver end den, den vi er i gang med.

Det sker, hvis vi ikke er fuldt beskæftiget og optaget af, der vi laver. Stor elskovskunst kræver en mindful tilgang. Du skal være fuldt og helt tilstede og være helt tunet ind på det, du oplever.

Lydhør
Den gode elskerinde er også lydhør. Hun er opmærksom og registrerer bevidst hvad der sker og hvordan både hun og han reagerer på fx berøringer, slik og kys. I begyndelsen kan det godt føles krævende at skulle være så ’aktivt’ lyttende, men når du mestrer det, kan du ret hurtigt begynde at spille på gehør.

Det værste, du kan gøre er, at tro, at din elsker er en kopi af din forrige elsker. Han kender ikke din krop og du kender ikke hans. Så vær nysgerrig og undersøgende. Leg med det.

Det er så dejligt at nyde, men du må også ind i kampen. Vær aktiv. ikke bange for at træde lidt ved siden af. Han skal nok hjælpe dig på vej.

Sexperterne - 14. nov. 2014 - kl. 21:03 TV: Få mere sex og højere løn  

Feedback
Feedback og tilkendegivelser er rigtigt vigtige. Det behøver ikke være voldsomt artikuleret. før vi forstår hinanden. Du kan kommunikere med dine lyde, dine støn, ved at flytte lidt på dig, ved at bevæge kroppen mere eller mindre energisk.

Lad ham forstå, når han er det helt rigtigt sted og alt er GO, men vov også at vise ham nænsomt i den rigtige retning, hvis det han gør ikke føles godt for dig.

Den gode elskerinde er altså både god til at modtage på en aktiv og responderende måde og en aktiv deltager, der bidrager og lytter efter reaktioner fra det, hun gør ved sin partner

For mange mange mænd kan det dog virke voldsomt, hvis kvinden styrter rundt som en og forsøger alle mulige tricks. For over i al denne aktive, årvågne deltagen, handler det jo om at være om at være nærværende, lyttende, sansende, nydende og slappe af.

Tillad ham at prøve sig lidt frem også. Nogle kvinder kan blive helt bossy og utålmodige, fordi de VIL have den orgasme, og nu skal han bare gøre som anvist. Det er ikke særligt sexet at få ordrer og vejanvisninger, så man reduceres til en slags levende dildo.

Så hvis han fx går i gang med at massere og kysse dine balder, og det ikke er noget, du og din(e) sidste(e) partner(e) har brugt, så gå med. Vær åben og slå sanseapparatet til. Måske kan han noget, som er virkeligt skønt.

HERUNDER SEXPERT-TV: Undgå disse sexfælder

Sex & samliv - 23. feb. 2016 - kl. 21:50 Fire fejl kvinder laver i sengen

Den gode elskerinde hjælper manden til at blive nærværende, både over for elskerinden, og i forhold til sig selv, så han kan mærke sin egen krop og sin seksualitet. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv - 28. aug. 2015 - kl. 21:48 Kvinde - bliv superelskerinde med disse fem tricks

25 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere