Sådan får I sex - selv om I har unger

Klumme: Selv om I må dæmpe jer lidt, betyder det ikke, at I skal lægge en dæmper på sexlivet

Schhy - nu skal vi ha' sex og ungerne skal ikke høre det. (Foto: shutterstock.com)
Schhy - nu skal vi ha' sex og ungerne skal ikke høre det. (Foto: shutterstock.com)

Børn er fantasiske. Meningen med livet og livsbekræftende - og møg-irriterende for mor og far, der bare gerne vil knalde.

Småbørnsforældre er i kronisk underskud af alt - søvn, partid og sex. Når børnene bliver lidt større, får forældrene nok lidt mere tid til det sjove, men til gengæld melder andre afkomsrelaterede sexproblemer sig på banen.

Men det faktisk muligt at få sex, selv om man har børn.

I teorien.

Din kone er en skriger, og du er en brøler. Hvilket betyder, at I normalt henlægger jeres sexseancer til tider, hvor ungerne ikke er hjemme - men det er de jo altid. Resultat: Ingen sex.

Her må man så lege dogmesex. Restriktioner er ikke problemer, men udfordringer. Husk: Sex er et valg, så træthed er ingen undskyldning.

Er du som mænd er flest, så kommer du med en undertrykt klynken ned i puden. Not with a bang but a whimper. (Foto: shutterstock.com) Sexperterne Fire grunde til at stønne højt - og en til at lade være

Lyddæmper 1: Gagball
Til den vanlige tirsdagssex efter sengetid foreslås en gagball. Så selv om afkommet sover eller teenagestener i værelset ved siden af, kan din partner ikke jubelråbe ’åh giv mig din store pik- nu kommmmmmer jeeeeg!ø Men derimod bare 'ghaaahmnmmm.’

Her er yderlige den fordel, at den kan bruges resten af døgnets vågne timer.

Lyddæmper 2: Puden
Virker det en kende s/m-agtigt med sådan en gagball, der også kan fremkalde uønskede brækreflekser, kan en pude gøre tricket. Så når hyleren er ved at blive lidt for højlydt, presser du blot puden ned over vedkommendes mund. Her kan det være en fordel at holde øjne og næse fri, så hun/han kan ånde, og så du kan følge med i, om din partner rent faktisk er ved at blive kvalt. For nogle er dette lille trick sig selv pirrende.

Du kan bare brumme ned i din pude. Som du plejer.

Nogle hader at høre naboen knalde, mens andre tænder på, at naboens kan høre deres stønnende sexliv. Sex & samliv Liderlig af at larme i sengen

Lyddæmper 3: Kysset
Der bliver kysset alt for lidt. Her er endnu en god grund til at snave dybt, for hver gang du eller din partner begynder at stønne, jamre, klynke for højt, kan det dæmpes med et tætsluttende grundsnav.

Tider 1
Små børn sover aldrig. Eller sådan føles det i hvert fald for de fleste, som har småkravl i huset. Til gengæld er de egentlig ret ligeglade med, at mor og far knalder.

Det betyder, at I faktisk kan hengive til hurtigt put hvor som helst og når som helst. Du kan sågar liste den ind, mens hun ammer. Kun trætheden sætter i virkeligheden rammerne.

Tider 2
Når ungerne er større, må der andre boller på suppen, for de fylder og fatter mere. Det betyder nemlig, at de med usvigelig pludselig dukker op, når de opdager, at I er forvundet og er mærkeligt stille - eller der kommer sære lyde (ligesom du ved, at ungerne har gang i noget ballade/tegne på væggene/skille tv'et ad, hvis de er stille i lang).

Så kan man investere i en seng, der ikke knirker som en gammel hestevogn. Så er det element om ikke andet ude af ligneningen.

Du kan også sige: 'Nu skal I se tv en halv times tid, mens mor og far kysser på hinanden.' Med det resultat, at de står uden for døren og smuglytter. Og lige meget hvor frigjort man er, lægger det nok en dæmper på de flestes udfoldelser at vide, at ungerne er med på en lytter.

  Sex og samliv Læserne: Sådan stønner vi i sengen

Udstyr
Skru op for alle støjkilder, så jeres sexlyde drukner: Tv, Hifi, emhætte - hele arsenalet.

Risikoen er her, at det er så højt, at I slet ikke ænser ungerne, som længe står i døråbningen, rystende i chok over at være vidne jeres udfoldelser, der kun kan beskrives som ækle og uforståelige. I kan også risikere at overhøre børnenes smerteskrig, når de har fået fingrene i klemme i dørkammen.

På plussiden er, at det kan få også den pavloske effekt, at hver gang huset når et db-niveau på linje med en landingsbane, løber blodet til kønsorganerne.

Selv om hun vrider sig vellystigt og gør sig til, har han bare ikke lyst. Det kan der være mange grund til. I artiklen kan du finde seks af disse årsager. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Rigtige mænd gider ikke knalde

Boblere
Prøv 69'eren - det er svært at stønne højt med en pik nede i halsen/fisse tværet ud over munden. Og samtidig knirker sengen ikke kun lidt.

Drop orgasmen - det er der, vi larmer mest. Og ved at udsætte klimaks får du også spændt dine sanser og lyst til din elskede til det yderste, hvilket i sin tur betyder, at selv små sexture bliver helt elektriske.

Sex i det fri - haven, bagtrappen, gyden bag Netto, bilen, skuret. Måske er det ikke hverken årstid og sted for de lange sanselige superknalde. Men mindre kan også gøre det.

Slæt tempoet ned - heelt ned. Ingen klask og knirken, ingen overaskelsesangreb og hårde stød, bare tæt, tæt langsom sex, hvor øjenkontakt og synkronisitet er vigtigere end friktion og fart.

  Sex & samliv Derfor elsker vi sex i det fri

 Sexpert-tv: Hun skriger for højt i sengen

Man forstår først rigtigt betydningen af 'træt,' når man har fået børn. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Derfor skriger babyer om natten

Mænd med lille tro på egen erektion, mænd der ikke var tiltrukket af partneren, og mænd i længerevarende parforhold havde større sandsynlighed for at lide af manglende sexinteresse. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Det ødelægger mænds sexlyst

0 kommentarer
Vis kommentarer