Sådan finder du den rigtige kæreste

Med denne tjekliste kan du finde ud af om ham eller hende, du dater, er den perfekte kæreste for dig

-- Over artiklen fortæller sexologen, hvordan du finder ud af, om din date skal blive kæreste --

Med hundredtusindevis af danskere på datingsites og apps burde det da være muligt at finde en ordentlig kæreste.

Men det er jo åbenbart ret svært, for det tilsyneladende store udvalg kan godt gøre hele processen endnu mere uoverskuelig – for måske er der en endnu bedre model ved næste swipe, ved næste profil, ved næste date.

Heldigvis har vores sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen en række bud på, hvordan du kan afgøre, om ham eller hende, du dater, er den heeelt rigtige at satse hele butikken på.

Her er et par af de stikord, som du får uddybet i videoen over artiklen: Kan du slappe af med vedkommende, er han eller hun oprigtigt interesseret i dig og dit liv – og får du din egen skuffe?

Se også: Derfor er tryghedssex bedst

Se også: 5 tegn på du er en dårlig kæreste

Man skal huske på, at når man kommer tæt på en anden person, får man også han/hendes problemer og smerter, opture og nedture, tæt på. Hvis vedkommende er crazy-vild og en dramadronning m/k, så bliver dit liv derefter. Og omvendt - er han/hun et kedeligt vanedyr, skal du ikke regne med eventyr og overraskelser. (Foto: shutterstock.com) Kys & kærlighed - 6. jul. 2015 - kl. 09:22 12 tegn på din kæreste er den rigtige

Se også: Sådan ved du, om I er kærester

Foto: Shutterstock Kys & kærlighed - 13. jul. 2017 - kl. 22:28 Fast love: Så hurtigt siger vi jeg elsker dig

3 kommentarer
Vis kommentarer