Sådan gør I analsex til supersex

Sexologen Signe V. Bentzen fortæller, hvordan I gør numseleg til en lækker oplevelse

Følg Sex & Samliv

Analsex er ikke for enhver og ikke til hver en tid. Til gengæld kan det være en alternativ form for nydelse, som ikke ligner noget andet.

Vi har talt med sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen om, hvorfor det kan være om yderst intim og sanselig oplevelse, og hvad man kan gøre for at opnå det.

Analsex for nybegyndere

Hvordan er analsex, når det er som mest fantastisk for de kvinder, der nyder det?

- Analsex bliver ofte fremstillet, som om man gør det for mandens skyld. Det er synd, for analsex kan være både en både pirrende, smuk, fin, stærk og især sanselig oplevelse for kvinden.

Fremfor for alt kræver det, at parret er helt ’tunet’ ind på hinanden. Der er jo et stort element af overgivelse i analsex, så under forspillet handler det meget om, at han kærtegner hende og viser omsorg for hende, så hun læner sig ind til ham og har tillid til’ at han nok skal passe på hende.

TV: Sådan får du hende med på analsex

Nu vi er ved overgivelsen. Det er blandt vel blandt andet også, derfor mange mænd elsker at dyrke analsex - de ser det, som om de virkelig betvinger kvinden - erobrer hende helt?

- Ja, det er rigtigt. Men fra kvindens synspunkt handler erobringen om, at HUN ønsker at blive erobret af ham, fordi han begærer hende og hun gerne vil overgive sig - netop til ham

Hvilket understreger, at analsex ofte har karakter af festsex - af at være noget særligt og måske endda særligt intimt?

- Lige præcis. For det skal foregå på et tidspunkt hvor der er rigtig god tid og hvor ingen kommer og forstyrrer. Det kan være en god ide at bruge olie eller glidecreme både under hele ’kurtiseringen’ af numsen. Når kvinden begynder at være godt ophidset, kan det være en god ide at kæle for klitoris, ja faktisk få hele hendes køn inddraget også. Så det egner sig ikke så godt til en quickie.

Masser af analsex til bi-piger

Sådan gør du
- Først og fremmest handler det om tid og tempo. Ved at blive ved med at kærtegne hendes balder, lår og nederste del af ryggen med langsomme, lette bevægelser og/eller dyb, langsom massage, viser han hende, at han har al mulig tid i verden. Hvis hun føler, at han tilbeder hendes røv, så vil hun meget bedre kunne slappe af og nyde legen.

- Når hun er våd og ophidset, kan man lige så stille begynde at arbejde sig ind imod numsehullet. Først nusser man lige omkring hullet, og når det begynder at blive blødt og slappe af, så kan man forsigtigt lade sig lillefinger lave et lille, vedvarende pres ind i hullet.

Og så jager man sit mægtige lem ind?

- Nej, Tomas, så lader man sin lillefinger gå en lille smule dybere. På intet tidspunkt må man jage noget ind noget sted. Tempoet er langsomt hele vejen, indtil hun måske giver tegn til, at tempoet skal sættes op. Ideen er at man langsomt udvider hendes numsehul, indtil der er plads til pikken. Man må rigtigt gerne slikke hendes balder og numse. Alt hvad der fortæller hende, at hun er lækker og appetitlig, er supergodt.

Kvinder: Derfor nyder vi analsex

Så er pikken inde - hvad går man så?

- Så kan det faktisk være en rigtig god ide at ændre lidt på stillingen, når hun er klar til det. Jeg kalder dette for Dronningestillingen. For hvis han ligger ned, og hun sætter sig ned over ham - langsomt, langsomt med masser af olie, spyt, hendes eget sekret - så kan hun selv styre tempoet, vinklen på, hvordan hans pik kører ind og ud af hendes numse, mens hun kan vride og danse med klitoris imod hans kønsben og nederste af maven.

Man har jo hørt om analorgasmer - eller er det bare noget, røvfiskerede journalister har fundet på i en våd drøm?

Her er den mest bizarre orgasme

- Nej, det er skam sandt nok. En del kvinder kan få meget dejlige orgasmer på denne måde.

Men der er jo ikke kontakt med klitoris?

- Jo, der er både kontakt med den ydre, synlige del af klitoris, altså den lille tap, som vi alle sammen kalder klitoris, men som i virkeligheden blot er toppen isbjerget. For når kvinden er meget ophidset, folder de skjulte dele af klitoris sig ud. De sidder rundt om skedevæggene og om til anus. Og så vidt vi ved, er det også netop den skjulte del af klitoris, der sætter gang i rene anale orgasmer.

Analorgasmer er det nye sort

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+