Sådan slikker du hende til orgasme

Sexologen Signe V. Bentzen guider dig igennem dagens erotiske måltid - cunnilingus

Læs guiden og gør din partner lykkelig. (Foto: colourbox.com)
Læs guiden og gør din partner lykkelig. (Foto: colourbox.com)

At slikke kvinden til ekstase er et eksotisk måltid - ikke nok med at det ændrer sig fra kvinde til kvinde, det ændrer sig også afhængigt af tilstandene i hendes krop og væsen. Dette skal derfor ses som appetitvækker eller inspiration til at krydre den skønne, aromatiske ret: Cunnilingus.

Du skal bruge: tunge, fingre, håndflade- og rod, hage, læber og kinder (skægstubbe er no go!) og næse.

Men allervigtigst skal du bruge rigtig, rigtig god tid. Kvinder har generelt svært ved at slappe af og tage imod og derfor er din attitude supervigtig.

Signaler at du har al mulig tid i hele verden, og sørg for, at hun ligger godt. Kys og berolig hende og lad hende vide, at du gør dette her, fordi du nyder at slikke hende.

Læs: Kunsten at slikke hende til orgasme

Læg ikke ud med at sprede alt, hvad der spredes kan. Begynd i stedet med at kysse og nusse HELE kønnet. Læg fx din kind imod de lukkede kønslæber, og giv hele underkroppen et langt kram.

Efterhånden som hun slapper af og nyder, vil de ydre kønslæber svulme op og hendes køn vil åbne sig som invitation til at komme tættere på.

Du skal stadig ikke lave 'sprederen', men bruge hænderne til at lægge pres på hendes skatkammer.

Forstår du: hele området mellem venusbjerg, lår og anus er en stor erogen zone, og det elsker at blive holdt om og trykket med stor flad hånd, håndryg eller hagen. Når hun begynder at presse sig op imod dig, kan du introducere hende for tungen.

Nogle kvinder kan lide langsomme, dybe slik, nogle kan lide de små hurtige. Nogle skal have dem i cirkler, op og ned eller fra side til side. Prøv - og bed hende klemme din hånd når det føles bedst.

Men giv hende god tid, så hun kan mærke ordentligt efter. Når 'stilen” er lagt, og du kan mærke, at hun virkelig nyder det, så bliv ved og ved og ved.

Ikke noget med at vise, at du også kan alt muligt andet. Hvis hun er på vej til orgasme, skal du blive ved med at gøre præcis det samme, indtil hun kommer.

Læs: Sådan får du mere oralsex

Bonustips:
Mange kvinder kan godt lide at blive fyldt ud, imens de bliver slikket. Du kan enten bruge et par fingre, eller hvad du nu har ved hånden. Undersøg om hun foretrækker at blive fyldt helt ud (eller rettere ind), eller om der bare lige skal være noget i begyndelsen af skeden.

Nogle kan bedst lide, at der er bitte-små bevægelser, andre at der er lange/dybe stød. Prøv dig frem. Lyt og mærk hvordan hun reagerer eller spørg. Men - giv hende god tid til at mærke efter, hvad der er bedst.

Læs: Glade piger glade for oralsex

Signe V. Bentzen er certificeret sexolog og kognitiv parterapeut, cand.mag samt formand for Dansk Sexologforening. Og så er hun Ekstra Bladets nye Sexpert. Hver søndag skriver hun klummer i Ekstra Bladet med sin Sexpertkollega Tomas Roar, ligesom hun har sin egen brevkasse her på ekstrabladet.dk.

Klik her - og få gode råd om sex og samliv af vores nye sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen.