Sådan støder du hende i den 7. himmel

Når man kommer ud over ’fire hug og en aflevering,’ kan man med fordel lege med sin stødteknik i sengen

- For de fleste vil bevidste temposkift også betyde, at han kan holde længere - eller at han bedre kan komme, hvis han er en af dem, som har svært ved at komme og som maser på i samme, rasende tempo. (Foto: Colourbox.com)
- For de fleste vil bevidste temposkift også betyde, at han kan holde længere - eller at han bedre kan komme, hvis han er en af dem, som har svært ved at komme og som maser på i samme, rasende tempo. (Foto: Colourbox.com)

Stødteknik er noget af det mest grundlæggende, manden tager med i sengen - ved siden af fingerfærdighed og orale evner. Alligevel er det sjældent det, man taler om det

ifølge sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen handler det om andet end at hamre den ind og ud.

- Stødteknik vildt vigtigt. Der kan varieres både i tempo, i hvor dybt eller overfladisk man støder, i retningen alt efter hvor man ønsker at stimulere kvinden og sig selv og i selve bevægelsen.

Læs:

Bliv bedre i sengen

- Dybe, langsomme stød fra missionærstillingen supergodt at lægge ud med, fordi han har øjenkontakt med hende, og hun meget bedre kan føle hele hans lem og hele bevægelsen. Går det for hurtigt, når hendes nervespidser faktisk ikke at registrere det. Desuden er den ekstrem langsomme stødteknik i begyndelsen af samlejet godt, fordi det giver hende en følelse af, at han er komplet kontrol, og så kan hun bedre slappe af.

Læs:

Ti bud til bedre sex

Tempo
Temposkift er rigtigt godt af flere grunde.

- For det første bliver I begge to overstimuleret på huden, når man kører i det samme tempo. Så sender hjernen besked om at nerve-enderne skal ’ignorere’ fornemmelserne, og så bliver vi faktisk lidt følelsesløse i stedet.

Veksler vi tempoet undervejs i samlejet, så bliver vores kroppe altså mere vågne overfor stødene. Især er det godt at være lidt igen med kneppe-som-kanin-stødteknikken, forklarer Bentzen.

- For de fleste vil bevidste temposkift også betyde, at han kan holde længere - eller at han bedre kan komme, hvis han er en af dem, som har svært ved at komme og som maser på i samme, rasende tempo.

Læs:

Derfor er missionæren bedst

Åbning
Da både penishoved og skedeåbningen er super-følsomme, kan man med fordel lege meget mere der, hvor de to mødes:

- Både mand og kvinde kan have stor nydelse ud af at penis laver bitte små bevægelser helt ude eller kun lidt inde. Penis kan bevæge sig ind-ud eller mere cirkulære bevægelser i alt det ydre og bløde i kvindes kønsåbning.

Læs:

Sådan bliver du en bedre elsker Sådan bliver du en bedre elsker

Retningen
Du kan også lege med retningen af dine stød, hvis du er bevidst om, hvor pikken faktisk rammer kvinden inde i skeden. Nu har nogle mænd har jo pikke, som er helt lige, nogle som tilter lidt til den ene side eller bøjer udad i stedet for indad osv.

Hver pik er forskellig, og hver skede har sine unikke vægge, så man må prøve sig frem sammen, om man rammer ’rigtigt’ i de forskellige stillinger. Men der er nogle cirka-retninger, man kan lege med.

- Fx vil en del kvinder kunne få orgasme ved at blive masseret/stødt til inde aller-bagest i skeden. Ofte sidder det bedste eller mest følsomme sted lidt til venstre eller højre for midten og kan ofte nemmest masseres ved, at hun rider ham, så penis kommer så langvarigt og dybt ind i skeden. Men det tager tid, koncentration og godt samarbejde at finde det rigtige sted, forklarer Bentzen.

Sådan er hun en god elskerinde

Stød som medicin
De gamle kinesere brugte stødteknikker for at forebygge sygdomme. På samme måde som akupunktører stikker nåle eller presser på bestemte punkter på kroppen eller øret, så mener taoisterne, at der sidder samme slags punkter på både penis og i skeden - og når man masserer dem, så får man det godt.

Det kan da ikke skade at prøve fx denne, kaldet ’De ni sæt’, skulle kunne holde lægen væk. Bedst i missionæren:

1. sæt: Først ni korte stød, hvor kun penishovedet føres ind i skeden. Så 1 dybt stød, helt til roden.

2. sæt: Nu otte korte stød og så 2 dybe stød.

3.sæt: Syv korte stød og tre til roden

Bliv ved med at tælle ned/op indtil du når et kort stød og 9 dybe stød.

I alt 90 stød.

Læs:

God onani gør dig til en bedre elsker

En fuldtonet skandale

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.