Sådan tager du den pinlige sexsamtale

Sexologklumme: Det kan være svært at sige til kæresten, at der er noget galt i sengen

SEXPERT-TV: Gør din kæreste til superelsker

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Gør din elsker bedre --

Jeg har en god veninde, som har en rigtig sød og smasklækker kæreste. De er vilde med hinanden.

Problemet er bare, at hendes kæreste, som selv er en pige, ikke går ned på hende.

I begyndelsen tænkte min veninde, at det bare var sådan lidt generthed, der ville fortage sig med tiden, men her tre måneder senere er ‘genertheden’ ikke blevet mindre, tværtimod.

Pigen er nemlig ganske holdt op med at kæle for min venindes køn. Hun kommer måske i begyndelsen af sex antydningsvis til at lade hånden glide hen over området, men der foregår ingen decideret petting.

I stedet laver hun ‘sø-stjernen’ og lader min veninde gøre alt arbejdet.

Min veninde har prøvet alt fra slet ikke at gøre noget (hvilket blot betyder, at de ikke har sex den dag) til at forsøge at møfle kærestens hånd ned mellem sine ben. Hun har prøvet alt - undtagen at snakke med hende om det.

Se også: Undgå disse sexbøffer: Pikfælden og Søstjernen

Sexperterne - 19. dec. 2014 - kl. 22:03 TV: Sådan undgår du den farlige sexfælde

Tal med hende
- Jamen, du må da snakke med hende om det! har jeg sagt flere gange.

Hun er enig. Men hun kan ikke få sig selv til det, og det er strammet så meget til inden i min veninde, at hun er på vej ud af forholdet. Hellere det end at skulle igennem 'den pinlige samtale.'

Det har fået mig til at tænke på, hvordan jeg selv har det med 'pinlige' snakke. Og jo, jeg må indrømme, at selv en hårdkogt sexolog, der snildt kan råbe 'Pik, kusse og for tidlig sædafgang' i en fyldt togkupé uden at rødme, kan blive noget nølende i det, hvis der skal tales om ting, som kan få den anden til at føle sig mindreværdig eller utilpas.

De fleste af os har det faktisk rigtigt svært med at tage emner op, der kan få den, vi holder af, til at blive flov eller ked af det. Også selvom 'problemet' mest ligger hos os selv. Vi vil meget hellere tale med en professionel om problemerne end med dem, vi oplever problemerne sammen med.

Sexperterne - 4. nov. 2016 - kl. 11:46 Sådan gør du ham til dit drømmeknald

Præstere
Rigtigt mange af mine klienter, som kommer med forskellige typer problemer med, at ikke at kunne præstere, hvad de gerne ville. Det kan fx være, at deres erektion kommer og går eller bare er gennemgående lidt for blød, at de kommer for tidligt eller ind imellem slet ikke kan komme.

Når jeg spørger lidt ind, viser det sig, at mange af dem aldrig har talt med nogen om det. Og slet ikke til andre fyre, hvilket måske ville afstedkomme, at deres drenge-venner også sprang ud af pinlighedsskabet og tilstod, at de da også (selvfølgeligt) har prøvet eller stadig kæmper med nogle af disse ting.

Ofte har de heller ikke rigtigt fået talt med deres kærester om det. Så lidt som muligt. Så lidt som den søde amerikaner “Mike”, jeg havde besøg af i går, der havde bestilt tid hos mig, fordi han oplevede, at han ofte havde lyst, men mistede lysten og havde problemer med rejsningen undervejs.

Nu havde han lovet kæreste at se at få problemet fixet.

Da jeg undersøgte deres sexliv lidt nærmere viste det sig, at hans erektion faldt, mens han var i færd med at slikke sin kæreste våd og kåd, og bagefter kunne han ikke rigtigt få den til at rejse sig igen. '

- Mister jeg lysten, kommer den ikke igen. Det er jo ikke normalt!, erklærede den ulykkelige mand.

Da jeg borede lidt dybere i deres seksuelle vaner, viste det sig, at kæresten havde det ret svært med at skulle røre ved ham, og hun havde tidligt i deres forhold gjort det klart, at hun ikke brød sig at skulle tage ham i munden.

- Ved du hvorfor, hun ikke rør dig eller hvorfor hun ikke bryder sig om blowjobs?, spurgte jeg.

Nej, det havde de aldrig talt om.

Hvis han havde talt med andre mænd om det, ville de godt have kunnet fortalt ham, at deres erektion også falder, når de bruger al deres opmærksomhed på at slikke og gøre det godt for deres kæreste. Og omvendt. Kvinders ophidselse falder da også lidt, når de slikker deres kærester. Det er dejligt og lækkert (synes de fleste heldigvis) at opleve sin partner overgive sig til sin lyst og til dig.

Men det flytter naturligvis opmærksomheden og stimuli væk fra dine egne kønsdele, hvilket bla. betyder, at noget af blodet, der får både pik og klitoris til at rejse sig, løber tilbage i kroppen.

Det betyder ikke noget.

Med mindre man da har en kæreste, der laver førstnævnte 'Søstjernen' og ikke kommer ind i kampen, så man selv må forsøge at “genrejse” gejsten.

Sexperterne - 2. dec. 2016 - kl. 11:35 Sexologens tip: Det her gør den gode kæreste

Problemet
Mikes problem var altså ikke hans pik. Det var hans kæreste. Eller rettere hendes mangel  på seksuelle kompetencer og på almindelig pli. Hendes ubehjælpsomme “blyantsgreb” på hans pik, gjorde ikke noget for ham.

Så hellere gøre det selv. Hellere det end konfrontere hende med, at der simpelthen er noget ret basalt, som hun er nødt til at lære. Det samme med BJs. Pigen undgår dem, fordi hun føler sig kejtet, når hun er i nærheden af hans pik, og synes, det er pinligt ikke at slå til. Og det er pinligt at bede om hjælp.

Men der er ikke nogen vej udenom. Men man kan nogle gange have held med at angribe problemerne gennem leg eller ved at tage på kursus. Den gode “Mike” har jeg eksempelvis fået instrueret i, hvordan han laver deres vanlige “Barsk fyr og den uskyldige lille-pige” om til en “Skolepige-får-et-handjob-kursus-af-rektor”-leg.

Min veninde har fået overtalt sin kæreste til at tage med på Tantric Summer, som ganske vist først begynder 17. juli. Men hun vil stadig hellere vente på, at andre skal sørge for at lære kæresten at røre ved hende engang til sommeren end hun vil gå ind og tage den pinlige samtale.

Sexperterne - 4. nov. 2016 - kl. 11:46 Sådan gør du ham til dit drømmeknald

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan er det gode håndjob:

SEXPERT-TV: Gør håndjobbet til en leg

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere