Sådan undgår du de værste feriesex-fælder

Sexologens gode råd til, hvordan du får en ferie fyldt med saftig sex

Få mere sex på ferien med Sexperterne...

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Gør dette og få dejlig feriesex --

Ahh, endelig ferie.

Væk fra arbejdet og dagligdagens trummerum. Nu skal I rigtigt slappe af. Det bliver SÅ godt at komme væk fra det hele, så I kan komme tæt på hinanden igen. Det blir så fedt og NØJ, hvor skal I have masser af hed og lækker elskov i de varme sommernætter.

Tre uger senere kører I slukørede og lidt desillusionerede hjem fra campingferien. Du kan tælle de gange I havde sex på ferien på en hånd... måske højst en gang eller to.

Hvad gik galt? Her kommer de mest klassiske ferie-sex-fælder - og hvordan I undgår dem.

Fejl nr. 1: Alle bor sammen
Det er møg-dyrt at tage på ferie, så vi booker et sådan et smart familie-værelse, som vi allesammen kan sove i. Det bliver brandhyggeligt, så komme vi også lidt tættere på ungerne. En stor familie, samlet og tæt. Og billigt.

Wrong!

Nogle ting her i livet kan købes for billigt.

Hvis de store børn sover i samme rum som de voksne, så kan du være ret sikker på, at din kone IKKE bliver klar på at have det lidt sjovt, efter ungerne er faldet i søvn. Heller ikke selv om hun sagde noget andet hjemmefra.

Erfaringerne viser, at kvinder tænder helt af på sex ved tanken om, at deres børn skulle vågne eller fornemme 'noget' foregår i sengen ved siden af. Det kommer ganske simpelt bare ikke til at ske.

Gør i stedet: Book nu den suite! Eller et tilstødende værelse til ungerne. Måske bare nogle enkelte nætter. Det er alle pengene værd. Denne ene gang om året, hvor I to har tid til at komme tæt på hinanden. Denne ene gang om året, hvor I kan gøre noget ekstra godt for hinanden, fordi I har tiden til at kunne arbejde jer ind på dét, der var jer, før I fik børn.

Fejl nr. 2: For lidt sex
Det er ret længe siden, I har haft sex. Det virker, som om hun ikke rigtigt gider dig til dagligt. Hun (eller han) virker utilfreds og irritabel det meste af tiden. I kommer op at skændes om de mindste ting.

Hun (eller han) trækker sig, når du prøver at liste et kys eller et kram ud af hende. Men hey, nu er det jo ferie, så bliver det hele nok helt anderledes. Mon ikke solen og den billige vin vil få hende (eller ham) til at slappe lidt mere af.

Jo, hun bliver nok dejlig medgørlig og brandliderlig i den varme sol. Sex morgen, middag og aften.

Tror du også på nisser?

Selv om det garanteret er det sidste, du har lyst til at gøre op til din dyrebare ferie, så skal I have den der alvorlige snak.

Nu - I dag, hellere end at det hele eksploderer til sidst på ferien, fordi hun stadig ikke har fået det fra dig, som hun har brug for (hvad end det er!) - og fordi du har ikke set skyggen af fi… øh kærlighed tre stive uger i træk.

Det er ikke særligt sexet, indrømmet, men når I har fået renset luften, kan I tage af sted på ferien med hjertet og trusserne fulde af frække og ret håndgribelige forventninger.

Fejl nr. 3: Ego-ferie
Endelig ME-time! Til dagligt er der hele tiden en boss eller familie, der stiller krav til dig og fortæller dig, hvornår du skal være hvor. Nu skal du bare gøre helt og aldeles, som du har lyst. Så kan familien og kæresten gøre som de vil. Ferie handler om jo at gøre sine egne ting i tre herlige uger.

Der skal ses EM, Tour de France og OL. Det bliver så fedt! Det er jo ikke, som I ikke har resten af dagen, eller nå ja aftenen sammen, vel?

Der er jo ikke noget i vejen for, at I kan have nogle super-hyggelige timer efter solen er gået ned. I kan jo bare gå i seng lidt tidligere, end I plejer, så skulle der også være tid til lidt forspil - så er den i vinkel med konen. Der bliver herligt at være dig. Sport i dagtimerne, sex hele natten.

Undskyld, hvad havde du forestillet dig?

Hvis du ikke gider investere i dit forhold/familie, så kan du være evigt forvisset om, at hverken børn eller kone gider være tætte med dig, når du endelig har tid/lyst til at se dem i øjnene.

Børnene skal nu nok overleve. De har jo heldigvis en forælder mere, som forhåbentligt har lyst til at lave sjove, spændende og hyggelige ting i børnehøjde.

Men dit sexliv kan du godt vinke farvel til. Mand om dagen, mand om natten, kunne man fristes til at sige.

Hvis ikke du gør dig umage - og gerne på forhånd - og interesserer dig lidt for at finde ud af, hvad din kæreste har lyst til at lave sammen med dig. Det kan være at besøge Louvre, Rundetårn eller spaen i Skodsborg. Finder du ikke dit allerbedste humør frem, så mister du den enestående chance for en fed sex-ferie.

Jo mere du VIL hende (eller ham), og jo mere du laver, som glæder hende (eller ham), desto mere set, elsket og forstået vil din udkårne føle sig.

Din investering i 'jer' er rene sex-penge i banken! Aldrig vil du se hende mere kåd og 'glad for at se dig'.

Fejl nr. 4: Planlagt ferie
Yes, I er snart på vej til drømmeferien i Florida, Venedig eller på cykel rundt om Bornholm. Der er SÅ meget du/I gerne vil opleve. Dagene er nærmest ikke lange nok til alt det, der lægges ind i programmet hjemmefra. Men med lidt medvind og ferie-deltageres samarbejdsvilje, skal I nok nå det meste.

Big mistake!

Ferie handler jo ikke om at nå mest muligt, men om at geare ned og nyde hinandens selskab. Hvis I hele tiden er lidt bagefter programmet, så kommer I ikke nærmere hinanden.

Det kan godt være, at du kommer hjem og har vilde billeder til Facebook af alt muligt spændende, I har lavet og set, men jeg garanterer, at du ikke kommer til at kunne fremkalde særligt mange indre 'forbudt for børn'-billeder af salige, saftige og inderlige stunder med din elskede.

Kig på dit program. Sørg for at der mindst er sammen to-tre timer hver dag (ud over  aftenerne), hvor I ikke skal noget.

Tid, hvor I bare kan dalre rundt, ligge i en sol- eller hotelseng og bare snakke.

Uden stille, overskudstimer sammen, så kommer I ikke tæt nok på hinanden til den søde, mættede stemning kan opstå. Hvem drømmer ikke om hede siesta-timer på hotelværelset, mens teenagerne er sluppet fri på egen hånd i landsbyen?

Sådan lokker La Miraga på Cran Canaria swingere til. (Foto: lamirageswingers.com) Sex & samliv Her får du Europas frækkeste feriesex

5 kommentarer
Vis kommentarer