Seks frække indelege til den mørke tid

Sådan har du aldrig prøvet Tampen brænder og Ludo...

SEXPERT-TV: Så langsomt skal du kærtegne hende

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Sex i slow motion --

Nu hvor vejret alligevel på ingen måde indbyder til at være ude og lege, hvorfor så ikke udnytte de mange dejlige, mørke timer inden døre til at komme tættere på hinanden?

På samme måde som sommeren vækker ældgamle, men elskede ude-lege til live blandt børnene - Dåseskjul, Jeg melder krig mod og Jorden er giftig - så er kulden og mørket en kærkommen invitation til at lege inden døre for voksne, som godt må være oppe, efter børnene er lagt.

Tampen brænder
Kan du f.eks. huske Tampen brænder? I stedet for at lede efter en ting gemt et sted i hjemmet, hvad så med at tænke på et sted, du har lyst til din partner skal bruge mere opmærksomhed på.

Det kan være armhulen eller det sted nederst på rygsøjlen, lige over numsen, som kalder på at få en rigtig god gang massage - præcis som du kan lide det. Legen går ud på at vejlede den anden ved at sige 'Tampen brænder' eller 'Den bliver koldere', alt efter om partneren er tæt på eller langt fra.

Når Tampen er fundet, starter anden del af legen: Nu skal partneren massere, slikke, puste, kysse, eller hvad man nu kan finde på at prøve sig frem med, alt imens modtageren vejleder igen med, at det bliver varmere eller koldere, indtil berøringen er fundet, og man føler sig mæt på berøring.

Og så er det partnerens tur til at 'skjule' et sted og en ønsket type berøring, som skal findes og identificeres.

Klæde ud
Det er også sjovt at klæde sig ud. Nogle mænd vil måske tøve lidt og være bange for at blive dømt på det, men måske deres kvinder så kan gå først.

Legen går i alt sin enkelthed ud på, at man giver hinanden en halv time til at finde inspiration i enten eget eller ens elskedes klædeskab og makeup og opfinde en karakter.

Det kan enten være en, man kender - som John Travoltas karakter fra 'Pulp Fiction', Linse eller Den lille havfrue. Eller man kan være en indisk prinsesse eller fakir.

Man kan eksempelvis klæde sig ud i hans gamle soldateruniform og lege, at man er en meget vigtig britisk kaptajn fra 1. verdenskrig på mission i Frankrig, hvor mødestedet er et fransk bordel.

Ud over at opføre sig som ens mission eller karakter byder, så skal man også gøre kur og elske med sin partner, som ens karakter ville gøre. Er man klædt ud som kvinde, kan man spice tingene op med lækkert lingeri inderst inde - eller intet undertøj, hvis det føles mere rigtigt/sexet/sjovt.

Har I tid, så kan I måske nå to udklædninger på en aften. Ellers kan man dele morskabet i to. Min erfaring er, at anden gang oftere er mere vovet og mere gennemført end første gang, hvis man deler det i to aftener - gerne i samme uge, så legen stadig er 'varm'.

Rollespil
Rollespil er en mere simpel udgave af denne leg. Her er ikke brug for udklædning, for I aftaler, hvilke roller I skal spille. Det kan fx være den gamle favorit 'Barbaren og Hyrdinden', hvor manden får lov til at opføre sig ganske neandertaler-agtigt, mens kvinden for alvor kan slukke hjernen og være helt blank og uskyldig.

Hun sidder bare blandt sine græssende får og nyder at få solen i ansigtet, mens han er vågnet af mange tusind års nedfrosset dvale og nu kommer ud, sulten og brunstig og i et rasende, altfortærende humør.

Ludo
Ludo er fantastisk til mange sjove lege. I min studietid blev der spillet drukspillet Blod-ludo, men det kan bruges til andet end at få en kæp i øret. Lad f.eks. den, der bliver slået hjem, sat til at slikke sin partner eller andre skønne 'straffe' i tre minutter (to minutter er alt for kort tid!).

Lad mig afsløre på forhånd; ofte er der ingen vinder, fordi spillet ganske simpelt ikke bliver spillet færdigt …

Mad
Man kan også lege med mad og gode drikke. Der er mange gode oplevelser, både for smagsløg, for næsen og for den taktile (føle-)sans, mens man har bind for øjnene. Forventningens glæde og spændingen gør legen evigt ny.

Tænk, hvordan puddersukker ville føles at få lagt på tungen. Hvis man ikke måtte 'smække' med tungen, ville man så kunne gætte, hvad det var? Men et dybt kys med masser af tunge ville kunne få sukkeret til at opløses, og smagen ville få lov til brede sig ud i mundene.

Den skarpe æble-eddike skal kun duftes, mens et bid i den milde chili afløst af en overflod af lindrende fed fløde, når ilden brænder i munden, føles vidunderligt. Lidt cornflakes knaser dejligt. Nutella dejligt trægt som sej mudder, men erotisk med sin choko-nøddesmag.

Lidt vand med citron får munden til at løbe i vand, mens lakridspulver lagt midt på tungen føles sært, fremmed og velkendt på samme tid.

Profil
En mere fræk leg kræver, at man opretter en profil på en sex-datingside. Man behøver ikke lægge billeder af sig selv eller andet, der kan identificere dig, men du har brug for profilen for at få lov til at lege legen: 'Gæt en sex-partner.'

Legen går ud på, at en logger ind alene og finder tre partnere derinde, som på en eller anden måde tænder dig. Det betyder ikke, at du på nogen måde skal hænges op på at skulle gøre det i virkeligheden, nej det er ren fantasi og leg.

Den samme skal også finde syv profiler, som ikke umiddelbart tænder noget i dig.

Han/hun markerer alle ti profiler, og så er det op til  partneren at gætte, hvem der tænder, og hvem/hvad der ikke tænder. Når partneren har fundet de tre profiler, han/hun tror, er de udvalgte, så skal den første partner forklare, hvorfor hun/han valgte denne kvinde eller mand (eller gruppe af mennesker).

Hvilke lege, lyster, smagsvarianter, muligheder var det, der kildrede?

God fornøjelse!

Få frækkere sex med disse tre tips

TV: Derfor skal du prøve en trekant

Sådan får I flere vilde sexlege