Seks grunde til, at din slappe penis ikke er tegn på impotens

Her lister klummeskribenten seks situationer med piksvigt, der ikke er penispanik og bekymringer værd

Som mand skal man være taknemmelig, når en kvinde forbarmer sig og lader ham komme til. Og man skal være høflig, når hun byder sig til. (Foto: shutterstock.com)
Som mand skal man være taknemmelig, når en kvinde forbarmer sig og lader ham komme til. Og man skal være høflig, når hun byder sig til. (Foto: shutterstock.com)

Skal du gå i panik og søge læge-, sexolog- og pillehjælp, når du oplever, at din pik ikke reagerer hensigtsmæssigt i en sexsituation?

Eller skal du bevare roen og erkende, at en slap diller er et ganske menneskeligt træk og ikke spor sygt eller umandigt?

Klummeskribenten er tilbøjelig til at mene det sidste. Her lister han seks situationer med piksvigt, der ikke er penispanik og bekymringer værd.

Øvelse nummer et i kampen mod præstatinsangst: Forventningsafstemning.  (Foto: All Over) Sexperterne Sådan kan du klare penispanik

Promiller
Efter fem fadbamser og et par shots mærker du energien, testosteronen og begæret buldre efter en hende den lækre i den stramme sag og stiletter i baren. Yderligere ti skarpe og en kande og alle af hunkøn i din umiddelbare nærhed virker tiltrækkende på en mere generisk måde.

Heldigvis er der kvinder, der drikker ligeså tæt og har ligeså lave krav som dig, og derfor ender du i favnen på højtræbende Inge, der har friuge og cigaretånde.

En snave-gramsetur i en taxi senere ligger I sengen i Glostrup, hvor det viser sig, at hun er faktisk kysser godt og dybt, og at hun ikke er bange for at tage fat.

PÅ trods af din skyhøje promille registrerer du, at der er et vildt knald i vente.

Din pik er til gengæld ukampdygtig: Den er er bedøvet af druk, og lige meget hvor meget du hiver og hun sutter, virker den bare ikke.

De fleste har prøvet det, alle har hørt om det: Druk og sex er et skidt mix. Her er kun grund til eftertanke, hvis du kun scorer, når du er i den tilstand.

Yes, du er pussy whipped. Og du kan li' det. (Foto: colourbox.com) Sexperterne 6 tegn på, du er under tøflen

Skønhed
Hun er smuk. Rene træk, lange ben og faste bryster og god røv og endnu bedre stil. Du mødte hende på tinder, og som daten skrider frem, viser det sig, at hun sørme også er både sjov og begavet.

Du har i den grad overscoret på alle parametre. Du vil så gerne gøre et godt indtryk, når I ligger på hendes silkelagner.

Alle dine tricks kommer i brug, men det bliver aldrig til mere end en skuffende halvfed. I missionæren forsøger du at hælde den bløde penis ind med fingrene i skohornsfinten.

Med lidt held kan den vokse sig stiv i hendes stramme varme.

Opildnet af den lille fremgang fremgangen vrider hun sit underliv let, og dit skuffejern falder ud som en slimet skovsnegl af våd sok.

Følelsen er ubeskrivelig skuffende.

Du opgiver ævred og indser, du bare er bedst, når alt er på det jævne, inklusiv dine kvinder. Man skal kende sine begrænsninger. Og det er kun et problem, hvis du kun scorer opad (og hvad er chancerne for det..?)

Sex & samliv Ny lækker kæreste - men ingen rejsning

Og øjenkontakt er der. Du sender lange blikke, der for en gangs skyld besvares. Du forsvinder i hendes gnistrende brune øjne, store, varme, flirtende. I en svimlende time øjenknepper I. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Fem grunde til at undgå smukke kvinder

 

Kedsomhed
Dit liv kører sådan set meget godt. Du har et job, en nydelig kone, to velopdragne børn, en bil på afbetaling, svag overvægt og et par ordinære venner.

De keder dig. Du keder dig.

Især i sengen: Du kender hele manuskriptet - som du selv har været med til at skrive - så forudsigeligt som en Hollywoodfilm på netflix. Pille-pille, kysse-kys ved sengetid onsdag aften, og derpå ind med den, når hun har opnået en tilstrækkelig vådme, så det ikke gør for ondt.

Men ikke denne gang. Din kone svinger mellem mild lettelse (så slipper hun for at gå på toilettet bagefter og fjerne din ynkelige skvæt sæd) og mild skuffelse ('er jeg mon ikke fræk nok længere?').

Som det ordensmenneske du er, bliver du en smule fortørnet over, at dit gear ikke leverer, og tænker straks i løsninger og quickfixes i form af piller.

Kan ikke anbefales. for det er bare din pik, der fortæller dig, at du trænger til lidt luftforandring. Og nogle nye sexteknikker.

I ligger i sengen efter en opslidende middag. Dine hænder finder vej under dynen. Du er stiv. Hun stivner. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Fem dårlige undskyldninger for at undgå sex

Stress
Den har stået på fyringer og frygt på jobbet hele året, selv om du knokler mere end nogensinde. Du drømmer om at gå i seng, når du vågner. Du råber ad dine unger, når du kører dem til deres utallige fritidsaktiviteter, snerrer ad din kone, når hun kommer hjem fra sine, og du ser dig hele tiden over skulderen.

I sengen er du alle andre steder end i din liderlighed, i din pik.

Det hedder stress-induceret dillersvigt. Og den og det skal man ikke tage for let på. Med lidt held, meditation, tantrasex og/eller nyt job og en kraftig omlægning af familiens prioriteringer, er den snart oppe at stå igen.

Ifølge Bentzen er pardage er også vigtige, men igen - det kræver, at noget andet ryger. Der skal vælges - og især fra-vælges. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Stress af og få mere sex

Skønhed II
Som mand skal man være taknemmelig, når en kvinde forbarmer sig og lader ham komme til. Og man skal være høflig, når hun byder sig til.

Det er også derfor, du går på date med Linda, der viser sig at være lidt ældre og væsentligt rundere, end profilbilledet antydede.

Hun er faktisk ganske utiltrækkende, og med den dårlige ånde og de slidte føtextrusser i mente går det op for dig, at du undtagelsesvis har underscoret.

ikke to kvinder er ens i deres seksuelle præferencer. Og nogle skifter smag fra time til time. (Foto: All Over) Sexperterne Fem tegn på du ikke er sexgud Og mens det ikke nødvendigvis er et problem - for det betyder, at du ellers kan give los og give den fuld skrue, som var der ingen date i morgen - er det noget andet denne gang:

Hun lugter af gammel røg, sur sved og dyb bitterhed. Du kan genkende fra det dig selv, men det er for meget, for tæt på, for trist.

Og det synes din pik også. Den fortæller dig, at tiltrækning skal gå begge veje, og at medlidenhedssex kan være sværere, end man lige tror.

Det er ikke nødvendigvis din egen skyld, hvis du føler, du ikke er god i sengen. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Dårlig til at knalde eller forkert kæreste?

Selv om hun vrider sig vellystigt og gør sig til, har han bare ikke lyst. Det kan der være mange grund til. I artiklen kan du finde seks af disse årsager. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Rigtige mænd gider ikke knalde

Forskel
Nogle har medfødt seksuel intelligens, andre kan træne sig til en fornuftig sex-IQ. Og så er der dem, man bare ikke svinger med - uanset talentets størrelse.

Enter: Pia.

På trods af jeres åbenlyse forskelle ender I på langs. Måske har I begge tænkt, at modsætninger mødes, og saftig sex opstår. Og det er så også det eneste, I har tilfælles:

Når hun øger tempoet, har du brug for langsommelighed, når hun flår i din pik, ønsker du blide strøg, og når du så sætter dig igennem, trækker hun sig og tørrer ind.

Som et kluntet par, der falder over hinandens fødder på dansegulvet.

Exit: Potens.

Ikke noget problem - når blot man erkender, at et seksuelt mismatch ikke er nogens skyld (ja, okay, hun kunne måske øve de der håndjobs og tilgå dem med lidt større finesse).

(Foto: Colourbox) Sex & samliv Mænd vil have mere forspil

Sex og kærlighed bringer os stor glæde - men også store bekymringer. (Foto: colourbox.com) Plus Her er dine 6 største sexproblemer

'Manden er ikke kun ude på at stikke pikken i noget varmt og omsluttende. Han er faktisk interesseret i det, der er udenom.' Foto: shutterstock.com. Sexperterne 8 ting alle kvinder burde vide om mænd

ikke to kvinder er ens i deres seksuelle præferencer. Og nogle skifter smag fra time til time. (Foto: All Over) Sexperterne Fem tegn på du ikke er sexgud

31 kommentarer
Vis kommentarer