Annonce:
Annonce:

Seks grunde til at hade parforhold

Klumme: 'Du har lyst til at råbe fisse. Du går i køkkenet og ordner opvasken i stedet...'

I en helt særlig varehusblandning af apati og panik følger du efter hende som en zombie. Da hun prøver endnu en kjole, hun aldrig har tænkt sig at købe, keder du dig så meget, at du er ved at besvime. (Foto: colourbox.com)
I en helt særlig varehusblandning af apati og panik følger du efter hende som en zombie. Da hun prøver endnu en kjole, hun aldrig har tænkt sig at købe, keder du dig så meget, at du er ved at besvime. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det handler alt sammen om kærlighed.

Kærlighed af den dybeste, skæreste og mest opofrende slags. Den kærlighed, som blandt andet manifesterer sig som sex, som drømme om sammensmeltning og som parforhold.

Men samme parforhold, som alle higer efter, kan være dræbende for netop kærligheden.

Det mener vores journalistsexpert og sure, gamle mand Tomas Roar, der her gør sig nogle tanker om det umulige parforhold.

Den slags mænd vil kvinder have

Parmiddag
Kl. 2130: Du har ondt i hovedet af papvinen, din kærestes veninde, Linda, har med skinger stemme lige sablet sin let fordrukne kæreste, Lars, ned for tredje siden tiramisuen, og du håber, at de smutter, når dunken er tom.

De taler til hinanden som personer fra et Lars Norén-stykke. Spydigheder pakket ind i nedladenhed.

Annonce:

Du sender dine børns moder hjælp-øjne, men hun tolker det som opfordring til at finde den der suveræne flaske vin frem, du ellers havde gemt til en særlig lejlighed.

Kl. 2140: - Kun til kanten! siger Lars og tømmer glasset i to slurke. Du ser på Linda med medlidenhedsblandet vrede og fylder hans glas op igen.

Læs:

Parmiddage forlænger dit forhold

Kl. 2143: Samtalen kører i ring. Det var det samme, I talte om ved seneste parmiddag. Du vælger at mene det modsatte af din kæreste i ren trods. Du fremturer med en hjemmestrikket teori om, hvorfor der altid er ballade i Mellemøsten: Fordi mændene er så fucked op af vrede over, at alle fik snittet forhuden af som små.

Kl. 2145: Du keder dig så meget, at du er ved at besvime.

Kl. 2155. Du har lyst til at råbe fisse. Du går i køkkenet og ordner opvasken i stedet...

Kl. 2345: Endelig går de. I sengen, hvor du håber du har gjort dig fortjent til et lille put, fortæller hun, at hun har aftalt, at I skal hjem til Linda og Lars næste uge. Hvorpå hun lægger sig til at sove.

The horror...

Fem grunde til at hade engangsknald

Annonce:

Sex
I elskede hele tiden, nej sgu - I bollede, I kneppede, I knaldede i eet væk. I prøvede nye ting af, og hun var med på den værste. Og det var du også.

Nu er sex business-agtig, afmålt. Selv hendes støn er blevet lavere. Nu tager hun pludselig hensyn naboerne, hvor hun før skreg, så gardinerne blafrede.

Sådan bryder I den onde sexcirkel

Alle hendes knapper skal være fintunede og optimalt indstillede. Den mindste disharmoni - en dårlig dag på jobbet, en syg veninde, et sygt barn, en fyldt skraldespand, hendes mor, din mor, din vedholdende træghed - og hun er så lidenskabelig som en sæk cement.

Du keder dig så meget, at du er ved at besvime.

Du ser frem til, hun går i seng, så du kan tjekke det der nye pornosite med grådige duller, der bare vil ha' pik i alle ønskelige huller, og som er taknemmelige derved.

Læs:

Derfor får piger i forhold flere orgasmer

Annonce:

Svigerfamilien I
Teskeen klirrer mod kaffekoppen, der indgår i din svigermors porcelænsstel. Minimælken er hældt i flødekande i samme serie. Samtalen glider trægt og er lige så forstilt som det amatørteater, din svigerinde inviterer jer til, hver gang I ses.

Din kæreste hygger sig fortrinligt. Hun flyder hen i en bølge af oxytocin, som det familiære samvær frigiver i hendes krop. Du ønsker, hun vil tage den skolepigeuniform, du gav hende sidste jul, på, når I kommer hjem.

Det er kun sket en gang, og det var nøjagtigt ligeså forstilt og pinligt som din svigerindes amatørteater.

Læs:

Kæresten bliver sødere med alderen

Svigerfamilien II
Din kæreste har taget sit mest konede tøj på til sin fætters konfirmation, og hun ser misbilligende på dine udtrådte sneaks.

Du savner lange, dovne søndage med tømmermænd og beskidt sex, og din krop klør uroligt under det varme, lidt for stramme jakkesæt, du er blevet presset ned i.

Moster Erna holder tale. Du har ikke kedet dig så meget siden sidste torsdag, hvor Linda og Lars var til middag. Du er ved at besvime.

Annonce:

Du har lyst til at rejse dig op og råbe fisse. Så det kommer ikke som en overraskelse for dig, da du indser, at du ikke evner at indgå i meningsfyldt samvær med andre mennesker.

Det eneste, der holder dig fra at tømme flasken med den lunke, dyrt indkøbte, men alligevel lumsk billige hvidvin, som er tilovers fra den rigelige og ligegyldige buffet, er de skyldige og skjulte blikke, du sender efter konfirmandens bøljeramte og tøjtede veninde og hendes g-streng, der skriger til dig gennem den hvide kjole.

Du føler dig som en gammel gris.

Det går op for dig, at du er en gammel gris.

Børn og job ødelægger sexlivet

Nye ting
Hun vil have dig med i teatret. På museum. I shoppingcentret. Hun vil ting, hun vil lave noget, prøve noget nyt, udfordres og opleve.

- Kan du ikke tage veninder med i stedet? siger du.

Du vil bare hellere se tv. Du vil bare have ro og business af usual. Dit motto er: 'If it ain't broke, don't fix it.'

Annonce:

Du tager med i Field's. I en helt særlig varehusblandning af apati og panik følger du efter hende som en zombie. Da hun prøver endnu en kjole, hun aldrig har tænkt sig at købe, keder du dig så meget, at du er ved at besvime.

Hun er mopset hele vejen hjem, fordi dit udeltagende surmulereri har ødelagt fornøjelsen.

Hun keder sig så meget, at hun er ved at besvime. Det er kun dig, det bliver overrasket, når hun vil i parterapi.

Læs:

Det afslører jeres skænderier

Flirt
Det går først alt for sent op for dig, at I er præcis lige som alle andre. I falder i de samme fælder som jeres venner.

I er det udtrykte billede på klicheen om, at hun prøver at lave manden om, og når han så endelig er blevet afrettet og gør, som der bliver sagt, synes hun ikke, hun får modspil. Han er blevet en fesen undskyldning for sig selv, og hun skriger på en rigtig mand.

Men den sag har to sider, indser du for sent:

I begyndelsen var du en charmør og sexatlet. Hun svømmede hen i opmærksomhed og komplimenter fra dig. Du tog hende med på eventyr.

Annonce:

Nu er det tættteste på en flirt, du kommer, at lade din sure sukker og ditto underbukser ligge på gulvet. Sidste gang, du så hende i øjnene, var, da hun havde fået noget i øjet. Og forspil finder du på youporn.com.

Hun keder sig så meget, at hun er ved at besvime. Det er kun dig, det bliver overrasket, når hun vil skilles.

Læs:

Kvinden er parforholdets motor

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: