Seks ting du ALDRIG må sige til en ny kæreste

Mænd er meget mere følsomme, end du tror...

Vi lister her seks ting, som du som kvinde - for din egen, din kærestes og jeres forholds skyld - ikke skal sige til din partner. (Foto: shutterstock.com)
Vi lister her seks ting, som du som kvinde - for din egen, din kærestes og jeres forholds skyld - ikke skal sige til din partner. (Foto: shutterstock.com)

Ærlighed er normalt en god ting. Men man kan også være for ærlig - især når man har fået en ny kæreste, og alt i een skriger på blive eet med objektet for ens forelskelse.

Du har simpelthen lyst til at vide om din udkårne og føler også ubændig trang til dele dine inderste hemmeligheder. Men visse ting er det bedst at udelade. Det er ikke det samme som at lyve - det er mere et spørgsmål at tage hensyn til din kæreste.

Vi lister her seks ting, som du som kvinde - for din egen, din kærestes og jeres forholds skyld - ikke skal sige til din partner.

Det hele handler om, at mænd er meget, meget skrøbelige. 

1. Min eks havde en kæmpe diller
Dette er hovedreglen! Lige meget hvor lidt I begge går op i størrelser, og lige meget hvor stor din kæreste er, er alene hentydninger til, at din forrige var mægtigt udstyret, et no go.

Muligvis kan han ikke lade være med at spørge. Så må du tale udenom og sige, at dine tidligere pikke alle har været ganske almindelige, eller at du ikke rigtigt har lagt mærke til det (riiiight).

Sex & samliv - 4. sep. 2015 - kl. 19:46 Så stor og tyk skal den være

2. Min eks helt vildt pervers
Det kan heller ikke anbefales, at du fortæller, at din eks havde nogle bizarre sexlyster. Umiddelbart er det jo ikke så truende for hans skrøbelige maskuline selvfølelse.

Problemet er bare, at din nye kæreste kan føle, at du dermed gør grin med din eks og således viser manglende loyalitet med eksen - hvilket får din nye mand til at frygte, at du kan finde på det samme, hvis I en dag må skilles...

3. Min eks havde en mini diller
Jamen altså, hvor skal det nu være et problem at sige en sandhed, der ikke burde være farlig?

Jo, denne kombinerer punkt et 1 og 2. På den ene side viser du, at du går meget op i størrelsen, hvilket kan øge din nye mand eventuelle mindreværd i den sammenhæng - og på den anden side udviser du en manglende loyalitet overfor eksen, som din kæreste frygter du selv vil udvise overfor ham.

Fanget af fortiden: Det er ikke altid en god ide at fortælle alt om sin seksuelle historik. (Foto: colourbox.com) Sex og samliv Ærlig sexsnak ødelagde forholdet

4: Min eks knaldede mig hele tiden
Når du fortæller, at din eks var et testosteronstruttende sexmonster, kan din nuværende høre det, som om han ikke knalder dig nok.

Så vil han måske forsøge at gøre det endnu mere (hvilket du måske slet ikke er interesseret i), eller også vil han føle sig såret på sin ømme maskuline stolthed, hvis han rent faktisk ikke kan eller vil have mere sex, end han dyrker.

  Sexperterne Vi lyver om vores sexfortid

5. Min eks gav mig de vildeste orgasme og sexoplevelser
Igen: Alle referencer til, hvor godt sexliv du havde med din eks, vil lyde som kritik af dit nuværende. Just don't.

6. Jeg har været alle mine ekser utro
Muligvis siger du det for at fortælle, at det kunne du netop ikke finde på med din nye - men egentlig hører han, at du er en notorisk sidespringer og sandsynligvis vi knalde ved siden af igen.

'Manden er ikke kun ude på at stikke pikken i noget varmt og omsluttende. Han er faktisk interesseret i det, der er udenom.' Foto: shutterstock.com. Sexperterne - 12. mar. 2013 - kl. 20:17 8 ting alle kvinder burde vide om mænd

Se også: Sex bedst med eks
 

22 kommentarer
Vis kommentarer