Seks ting manden tænker, når han får et blowjob

Klumme: Selv om han er befinder sig i et seksuelt nirvana, betyder det ikke, at mandens hjerne flatliner og slår helt fra...

SEXPERT-TV: Det tænker kvinder under første knald

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Det tænker hun under første knald --

Et blæs er som bekendt den ultimative servicering, hvor manden(s) for en sjælden gang skyld får den udelte opmærksomhed, han synes, han fortjener.

Og selv om han er befinder sig i et seksuelt nirvana, betyder det ikke, at mandens hjerne flatliner og slår helt fra,

Ja, mænd kan også tænke tanker under sex. Han er ikke kun et testosteronsvedigt brunstigt dyr, der pumper tankeløst deruda. I hvert fald ikke hele tiden.

Her er fem ting, manden tænker, når partneren lægger an til oral betjening:

1. Burde jeg have vasket den?
Han drømmer selvfølgelig om, at hun tager ham i munden, når han kommer hjem fra job, bare en lille velkommen hjem-sutter. Men vi ved alle sammen godt, at det kun sker i hovedet på sexredaktører og i pornofilm:

Altså: På et tidspunkt i løbet af aftenen må parret igennem de indledende øvelser, der følger standardmanuskriptet for sex mellem samtykkende voksne med kys og gensidig petting og derpå oralsex til hende, og så, tada, begiver hun sig sydpå.

Og han tænker så: Burde jeg have vasket den..?

Mange kvinder vil her ryste på hovedet og nægte at tro på, at han har den slags overvejelser sådan, for hvorfor gør han så aldrig noget ved det..?

Men manden har en veludviklet evne til at tænke et og gøre andet: Burde jeg begynde at træne/spise grønt/tale pænt til børn og kollegaer resulterer kun ad sjældent og ad omveje i faktiske handlinger.

Og således slår han det hen med den følgende tanke, når hendes mund omslutter manddommen:

2. Måske kan hun lide, jeg lugter og smager af mand? Og hvis ikke, så slikker hun jo den grimme smag væk og så er det jo ligemeget...

Igen viser manden sin enestående evne til at rumme op til flere modsatrettede tanker og følelser på en gang:

Når han er liderlig, kan han sagtens bilde sig ind, at ulækkert faktisk er lækkert. Det kaldes suspension of disbelief og ligger til grund for stort set alle tilsyneladende fjollede ting, manden gør og/eller tror på, når han er tændt: At sexarbejderen rent faktisk får orgasme med ham, at han er det bedste knalde nogensinde, og at kvinder inderst inde gerne vil have dick pics kort efter 'Hej søde, hvad hedder du så?'

(Onde tunger kunne her anføre, at mange mænd ikke engang behøver at være liderlige for at passe ind i ovennævnte).

3. Fuck hvor er det dejligt
Kort efter fulgt op af: Uha, nu skal jeg passe på, jeg ikke kommer med det samme.

4. Kan hun lide det?
Slik, kys, kild og kærtegn på stang, glans og boller er sygt dejligt. Og det bliver kun bedre, hvis der er lyd på, for så virker det, som om hun også ææælsker det, som om hun tilbeder pikken grådigt og uden forbehold.

Og herfra er der ikke langt til næste tanke:

5. Tager hun den til roden?
For manden er det dybe blowjob ikke kun forbundet med en overvældende dejlig fysisk fornemmelse af at blive omsluttet og slugt - det er også en mental nydelse som både handler om magt og om overgivelse: Jeg tager den fulde kontrol over hende, så hun næsten ikke kan trække vejret, hun overgiver sig fuldstændig til min pik - OG jeg overgiver mig til hende, hun har mig helt i sin hule mund, og hun er så sulten efter mig, begærer mig så meget, at hun har æder mig.

6. Skal jeg komme - og hvor?
Efter x antal minutters enestående mund- og håndarbejde fra hendes side er han nu få slik fra at fyre kanonen af, og tankerne bliver færre og mere usammenhængende.

Derfor må kvinden nu overtage tankevirksomheden og beslutningerne og altså magten: Skal han have udløsning og dermed lukke for videre leg?

Vælger hun at få ham til at komme (så hun kan nå at se de afgørende minutter i Den store bagedyst), tager hun selvfølgelig glasuren i munden.

Og slutter af med at kysse ham, selv om det måske ikke liiiige er hans smag.

Så han kan lære det (se punkt 1).

Sexperterne - 20. mar. 2015 - kl. 19:33 TV: Så fræk er den kvindelige deep throat

Sexperterne - 29. maj. 2015 - kl. 20:12 TV: Sådan lærer hun at elske hånd- og blowjobs

HERUNDER TV: Katrine: et blowjob må ikke være tørt:
 

84 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere