Annonce:
Annonce:

Slip tøjten løs - og få bedre sex

'Vi, kvinderne, ved også, at hun er derinde; tøjten, hende den frække, som ved, hvad hun vil ha og nok skal få det. Hende som bruger sin mand som levende dildo. Som beder ham slikke hende, indtil hun kommer - og som viser ham vej til det,' skriver sexologen i denne opfordring til at finde den indre tøjte frem

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Rigtig, rigtig mange mænd elsker deres kone. De er vilde med hendes evner til at elske og drage omsorg for dem, de fælles og sammenbragte børn, for familien og vennerne omkring dem. 

De påskønner hendes organisationstalent og evne til at tænke i detaljer og bevare overblikket, så ingen falder udenfor, og ingens behov bliver overset. De elsker deres ansvarsbevidste koner, der sørger for at der er mælk i køleskabet, også mandag morgen efter en fuld booket weekend. 

De er vilde med deres koners kroppe, som jævnet bliver bliver trænet jævnligt og sat på kur. De kigger med beundring på deres elskede ansigter, som møjsommeligt bliver malet op hver morgen og lige så møjsommeligt renset af og gennemfugtet hver aften. 

Annonce:

Rigtig, rigtig mange mænd drømmer jævnligt om at bytte alt dette for at møde noget helt, helt andet. De drømmer om at møde deres koners indre tøjte. De ved, at hun er derinde bagved al planlægningen og styr på børnenes gymnastiktøj. 

De har set hende i glimtvis, når hun har fået et par glas for meget, da de var på forlænget weekend i Paris. Dér hvor hun lod trusserne glide ned over de selvsiddende strømper og bad ham tage hende hårdt opad badeværelsesdøren. 

SEXPERT-V: Så fræk er tøjten

Kvinderne ved det
Vi, kvinderne, ved også, at hun er derinde; tøjten, hende den frække, som ved, hvad hun vil ha og nok skal få det. Hende som bruger sin mand som levende dildo. Som beder ham slikke hende, indtil hun kommer - og som viser ham vej til det.

’Nej, ikke sådan - sådan-her. Hårdere. Bredere tunge. Luftigt. Blev ved. Ikke hurtigere. Bliv ved. Ikke hårdere. Bliv ved for satan! Åh, ja! Ja. JA!’

Annonce:

Vi ved, at hun er derinde, men det er svært at finde hende frem. Vi kan måske lokkes til at svare på 100.000 kroners spørgsmålet: ’Hvad kunne du tænke dig nu’, men 9 ud af 10 gange vil svaret være: ’Bare det du gør nu - det er dejligt.’

Øv. 

Det er jo ikke særligt sjovt at lege med en, der ikke også byder ind med noget. Som tør blotte sig selv og tillade sig selv at være ærlig, at mærke efter, hvad kroppen (ikke hovedet!) har lyst til og så gøre sig den ulejlighed (for det er svært) at sætte ord på det.

 Kvinder ser ned på sexlystne medsøstre

 Roller
Vores seksualitet er et kært barn med mange, mange navne og mange ansigter. Hun kan være det vilde kvinde-barn som kæk Ronja Røverdatter eller en voksen Pippi Langstrømpe eller en farlig femme fatale, man(d) ikke kan holde sig fra

Hun kan være domina, der skal ha’ sin vilje og du adlyder bare NU. Hun er luderen, der gør, hvad som helst, for penge - du skal bare sige det, så gør hun det - professionelt og komplet med smask, støn og hvin på lydsporet.

Annonce:

Hun kan være den submissive, som overgiver sig, som bliver smaskvåd af, at du binder hende og måske skal ha’ smæk og derpå pikken helt ned i halsen, fordi hun kom til at kigge på din bule i bukserne tidligere i dag. 

Vores indre tøjte ændrer sig med alderen, får nye ansigter, nye lyster, hvis vi kan slå hovedet fra længe nok - uden pres fra partneren - og tillader at hun er helt sin egen. 

Billig tøjte eller bare erfaren?

Hun er der ikke for hans skyld. Hun er der for din. Hvis du tør åbne for hende. Næste gang du har sex, så luk øjnene og forestil dig, at verden kun formede sig efter din krops behov; måske forvandles din partner til et gigantisk bærer iskold, fed fløde, der drypper rytmisk på din klitoris, det forvandler ham til en stor slikkende tunge, der bare vil ind og fylde, klidre og slikke dig lige der, hvor det er allermest uudholdeligt og skønt. 

Brug de følelser i kroppe,n og giv din mand lov til at høre, føle opleve lidt af din tøjtes fornemmelser, drømme, brudstykker af fantasier. 

Brug ham. Han vil blive så glad, så glad.

 Fem grunde til at elske tøjten

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: