Syv grunde til at blive swingerpige

Tilsyneladende er der ingen grunde til at lade være...

Har du som kvinde et ekstra behov for mandlig opmærksomhed (og hvilken kvinde har ikke det), vil du, næsten uanset udseende, føle dig som dronning i en swingerklub. Der er næsten altid overvægt af mænd... (Foto: www.shutterstock.com)
Har du som kvinde et ekstra behov for mandlig opmærksomhed (og hvilken kvinde har ikke det), vil du, næsten uanset udseende, føle dig som dronning i en swingerklub. Der er næsten altid overvægt af mænd... (Foto: www.shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

Nok kan man indvende, at der er visse problemer forbundet med at springe ud i det pulserende swingerliv: For eksempel brændende jalousi og, nå ja,  brændende kønssygdomme, mindreværd og en efterfølgende snigende kedsomhed ved standardsex med kæresten.

Men det er for intet at regne imod alle de store fordele, som swingerlivet kan betyde, især for kvinden.

Med inspiration fra nyhedsnetværket examiner.com, hvor almindelige mennesker skriver om deres interesser, lister vi her syv gode grunde til at blive swingerpige.

Obs til den kvindelige læser: Når du har læst denne, vil du undre dig over, hvorfor du ikke allerede ligger klar nede i den lokale swingerklub.

Obs til den jaloux mandelige læser: Når du har læst denne, skal du sørge for at rydde historikken i din browser og blokere ekstrabladet.dk på alle familiens enheder.

Livebesøg i knaldhytten

Pik
Måske er din mand helt almindeligt udrustet, måske endda lidt under middel. Og det er givetvis godt og fint i hverdagen, men engang imellem vil du gerne mærke noget stort dybt i dig. Her giver swingerlivsstilen dig masser af muligheder for finde en velhængt mand, der er mere end villig til at lægge penis til dine behov for en grundig udboring. De findes både på nettet og i swingerklubberne.

Pik, pik, pik
Måske er det ikke så meget størrelsen som antallet af tilgængelige dillere, der trigger din indre tøjte. Du drømmer om at blive fyldt ud i samtlige huller samtidig, så du virkelig kan mærke dig selv og din utøjlelige liderlighed. Kendere af en såkaldt air tight (penis i mund, anus og vagina) antyder ofte, at det er en ganske uforlignelig oplevelse, hvor kvinden kan føle en nærmest religiøs ekstase (Hvis pik er gud, så er hun således fyldt af Faderen, Sønnen og Helligånden).

'Sex med mange mænd gav mig selvtillid'

Pik, pik og meget mere pik
Nogle kvinder kan tåle helt usandsynligt meget pik. Og det kan være svært at få nok, selv hvis manden derhjemme kan komme mange gange eller holde i timevis. I slige tilfælde kan kvinden lægge sig tilrette på en dertil indrettet bollebriks i sexklubben, hvor spøjteglade mænd står klar til afløse hinanden ved hovedindgangen (skeden). Det kan i princippet blive ved indtil lukketid, så selv den mest piksultne kan blive mæt.

Dansk kvinde skal knalde 101 mænd - mindst

Parforholdet
Nu er det jo ikke kun pik, swingerlivet handler om. Parforholdet drager også fordel af sex med fremmede. Parterapeuter påpeger gerne, at fælles oplevelser er gode for sammenhængskraften i relationen. Det kan være tango om tirsdagen, badminton om onsdagen, tantra om torsdagen eller lang lørdag i swingerklubben. Et Kinderæg for voksne: Der noget af glæde sig til, der er de frække sextimer i klubben, og og så er der igen noget at tale om bagefter. Det er win-win. Med win på.

Swingere spreder kønssygdomme

Ung swingerpige: Sex er min livsstil

Parforholdet II
Swingersex forhindrer skilsmissen. Ja, du læste rigtigt. Udover de fælles oplevelser (se punktet over) er der det positive i, at kvinden (og, ja, også manden) kan få stillet sin seksuelle nysgerrighed uden at være utro og uden at blive skilt først. Og måske betyder det også, at hun efterfølgende værdsætter manden desto mere, enten fordi kvinden erkender, at kæresten jo netop er bedst i sengen, eller fordi hun føler sig ekstra elsket af manden, når han på den måde tillader hende af prøve sig selv af.

Sådan undgår du sexdræberne

Parforholdet III
Kedsomheden sniger sig ind i det faste forhold, og især kvinder kan miste begejstringen og livsglæden og sexlysten midt en hverdagens tempererede trummerum. Manden er ofte gladere for status quo, ligesom han lyst til sex ikke falder lige så kraftig som kvindens, efterhånden som parforholdet trækker ud.

Her kan et swingerknald give det friske pust og den inspiration, som kvinden mangler i dagligdagen: Igen et værn mod skilsmissen.

Ungt par: 'Swingerlivet holder gnisten i live'

Hver tredje vil prøve åbent forhold

Sextricks
Som mand i et swingerforhold får du -  udover selv af få mulighed for at prøve andre kvinder - også den fordel, at din kvinde måske lærer nye sextricks i klubben. Det samme er selvfølgelig tilfældet for swingerkvinden. Hendes mand lærer givetvis nyt, når han får lov til at møde andre kvinder seksuelt. Det får konen så også glæde af efterfølgende.

Bonus: Har du som kvinde et ekstra behov for mandlig opmærksomhed (og hvilken kvinde har ikke det), vil du, næsten uanset udseende, føle dig som dronning i en swingerklub. Der er næsten altid overvægt af mænd...

Ekstrabonus: Kvinden, der vil udforske sine homoerotiske tilbøjeligheder, har rig lejlighed til det i klubberne, idet mange har særlige bi-aftener, hvor polyseksuelle kommer hinanden ved.

Michelin-mad og vinsmagning i swingerklubben

Sådan får du hende til at knalde ved siden af

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind